Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

Mums darė Ežiukai, tikrai patikima, operatyvu, šauni komanda.

Geros dienos visoms (iems) 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Infinity_: 31 liepos 2012 - 10:19
QUOTE(Cererakennel @ 2012 07 20, 17:45)
jei kas atsiųs man albumo prisijungimo duomenis, įdėsiu savo projekto planą  smile.gif aišku jei kam įdomu  cool.gif

man butu idomu paziuret ax.gif tikiuos RK nepraleido sios zinutes biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriaka @ 2012 07 30, 22:51)
Nea, nepedantiski tikrai  biggrin.gif bet trukumus matau  biggrin.gif Nustebinot, kad net i vonios kambarius sudeta, gal kazkokios spec lentos?

bet skubanti parase :" sudetos visur, isskyrus virtuve, vonios kambarius, tambura ir sandeli." biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2012 07 31, 11:27)
man butu idomu paziuret ax.gif tikiuos RK nepraleido sios zinutes biggrin.gif  4u.gif

Galvojau kazkas parase jai biggrin.gif , nes ji senbuve ir duomenis kadaise turejo ir albuma, tik jis Westos vardu buvo, jei ji neistryne, turi but rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2012 07 31, 10:27)
man butu idomu paziuret ax.gif tikiuos RK nepraleido sios zinutes biggrin.gif  4u.gif
Papildyta:
bet skubanti parase :" sudetos visur, isskyrus virtuve, vonios kambarius, tambura ir sandeli."  biggrin.gif  4u.gif

aaaa biggrin.gif , matot ka reiski vakare skaityti doh.gif doh.gif doh.gif nebeperskaitau padoriai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 07 30, 22:00)
KAI PLAUKIKE AUKSA LAIMEJO  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikra euforija bigsmile.gif

QUOTE(iewike @ 2012 07 31, 00:15)
Bandysiu i meeta atlekt.

Po truputi buriames biggrin.gif
Kas dar zada ?

Rytine Kava - iewike - Ritaram - salamandra07...
Atsakyti
BURIAMES BURIAMES I MEETA, NESNAUDZIAM gathering.gif gathering.gif gathering.gif
Atsakyti
Patikslinkit vietą ir laiką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 07 30, 21:51)
Nea, nepedantiski tikrai  biggrin.gif bet trukumus matau  biggrin.gif Nustebinot, kad net i vonios kambarius sudeta, gal kazkokios spec lentos? O spalva Jusu kokia, darau isvadas, kad dar ir nuo spalvos priklauso matyt. Mes ziurim i naturalu azuola, nors ir patinka balintas azuolas, bet pats ten tas Liepu g parduotuves seimininkas sako, kad balintas medis opesnis bus.
Aciu, padejot apsispresti  4u.gif

Ne ne vonois kambariuose plyteles, gal ne taip perskaitet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skubanti @ 2012 07 31, 13:01)
Ne ne vonois kambariuose plyteles, gal ne taip perskaitet  ax.gif

Tikrai taip, ne taip perskaiciau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas visiems.

1. Na manau ir man galima jau pakeisti irasa pirmame lape......Galime irasyti " vidaus darbai".
2. Del meet'o, ideja nebloga smile.gif , butu saunu susipazinti su kitais, bet ziuresiu pagal situacija, nes cia darbu pasiplanavusi esu....
3. RK, as tau rasiau i AZ, bet matyt negavai, o gal issiunciau nezinia kur ax.gif . Gali parasyti to aparato modeli ir kas ten jame netaip. Supranti apie ka as ? mirksiukas.gif

Turiu toki klausimuka.....Ar esate kas po tinkavimo/ glaistymo darbu nuomavesi dregmes surinkeja, kad greiciau is sienu butu istraukiama dregme?

Beje. SU AUKSU VISAS IR VISUS!!!!!!! JABADABADUUUUUUUUUUUUUUU first.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mopsyte: 31 liepos 2012 - 13:25
QUOTE(Infinity_ @ 2012 07 31, 13:57)
Patikslinkit vietą ir laiką ax.gif

"SATURNE" kinieciuose, ketvirtadieni 18.15val. drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2012 07 31, 14:23)
Turiu toki klausimuka.....Ar esate kas po tinkavimo/ glaistymo darbu nuomavesi dregmes surinkeja, kad greiciau is sienu butu istraukiama dregme?

mes nuomavomes, bet po grindu ispylimo 4u.gif
Atsakyti