QUOTE(Eugi @ 2012 04 30, 23:50)
Labai teisingai,
jeigu mes patis neeiname, ir neprasome vesti mus bent jau Dievo.
Tik negativus elementai mus tampo uz virvuciu ir valdo musu gyvenimus..
zmogus kuris masto kad kai prasai Dievo pagalbos jis girdi, bet kai keiki, nekini, piksti netiki, pavidi, engi ar siaip panaudoji bet kokia negativia energija, niekas i tai nekreipia demsio. oi kaip kreipia... ir tikrai ne Dievas..
jeigu mes patis neeiname, ir neprasome vesti mus bent jau Dievo.
Tik negativus elementai mus tampo uz virvuciu ir valdo musu gyvenimus..
zmogus kuris masto kad kai prasai Dievo pagalbos jis girdi, bet kai keiki, nekini, piksti netiki, pavidi, engi ar siaip panaudoji bet kokia negativia energija, niekas i tai nekreipia demsio. oi kaip kreipia... ir tikrai ne Dievas..
Oooo... tai jus teigiate jog negatyvus elementai ir negatyvi energija yra viena ir tas pat? busiu dekinga uz issamesni paaiskinima.Kita mintis - o kurio Dievo jus prasote? dievo Tevo, dievo Sunausa r dievo Sventosios Dvasios? As cia suku prie to, kad jei daug dievu, kurio reikia prasyti?
Papildyta:
QUOTE(pupik @ 2012 05 04, 10:38)
Įdomu, kai kalbate apie susijungimą su savuoju AŠ, nes, panašu, kad manote, jog su savimi išsiskyrę vaikštote 
Pupik, man patinka tamstos linksmumas.Ir tamstyte esi teisi/teisus.Mane nuo manojo ausktesniojo AS skiria ego
Papildyta:
QUOTE(aukso^gysla @ 2012 05 04, 12:30)
manau kad veda visatos dėsniai; jie mus veda į paskmes geros ir negeros karmos, o tai įsigyvendina per Dangaus kūnus, jų dėka išlaisvinamą mumyse energiją, kuri prisitraukia atitinkamus dalykus iš aplinkos..
O kaip manote Jūs ..? .. .. .. .
O kaip manote Jūs ..? .. .. .. .
Pamastykim drauge :
sakykim yra eismo taisykles ir mes vairuodami suklystam arba del savo poziurio , jog tai kvailos taisykles,ju nesilaikom.Ar butu teisimga primesti kalte taisyklems, kad jos yra tokios kokios yra?Kitas reiklas tas, jog taisykles sugalvojo zmones, kurie atsakingi uz saugu eisma. Ar mums suklydus/nesilaikius taisykliu atsakomybe krenta zmonems kurie atsakingi uz saugu eisma?