Įkraunama...
Įkraunama...

Pavėsinės, terasos

gal kažkas tiks
Atsakyti
Sugalvojom kad norim terasai stiklinio stogo, šiemet gal tik karkasą stogui pasidarysim. Kokio pločio stiklas yra stogui daromas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(emda @ 2015 03 03, 13:47)
Mes dėjome paprastas duris su spyna ir su  stiklu. Ilgai ir egal;ėjua apsispręsti kaip geriau, ar balkonines duri dėti , ar paprastas.
Pliusai dėl balkoninių durų, kad jos sanadriau užsidaro (taip sake langų gamintojai). Minusai, kad balkoninių durų vyriai mažiau patikimi (silpnesnė konstrukcija ir greičiau suges, reikės dažniau reguliuoti)
Taigi įsidėjome paprastas duris, tik čia prieš dedant reikia gerai pagalvoti į kurią pusę jos turi atsidarinėti, kad būtų patogu. mes padarėme atidaryma į lauko pusę.

tai va, ir vyra sako, kad blkonines siltesnes gaunasi, bet slenkstis gaunasi. Vienu zodziu abiem atvejais yra pliusu, ir minusu ir mes nezinom kaip geriau. Paprastos durys, jau vedinimo nebelieka, kai gali langa atvert virsu, nes reikes duris atidaryt.

tai vis svarstom, ir idomios kitu patirtys ir pasirinkomo kriterijai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2015 03 05, 17:01)
Sugalvojom kad norim terasai stiklinio stogo, šiemet gal tik karkasą stogui pasidarysim. Kokio pločio stiklas yra stogui daromas?  g.gif

Paprastai stogas daromas apsaugoti nuo kritulių ir nuo saulės.
Stiklinis stogas, labai galimas atvejas, kad vasara apačioj sėdinčius kepins kaip šiltnamyje
Atsakyti
Na istiklintos terasos man asocijuojasi su siltnamiu smile.gif
Jei lauke salta ir nesmagus oras - sedek namie, o kad saule pasidziaugti tai paciuose namuose turi buti tinkamas kiekis langu ir i tinkama puse jie orientuoti wink.gif
Na bet cia skonio reikalas smile.gif

As kitu klausimu.
Ka manote apie akmens mases plyteles terasoje?
Pas mane dalis terasos bus po stogu, dalis atvirai... smile.gif
Ar nuo salcio, krituliu nenusokines plyteles?
Ieskau patikimo ir ilgamazio varianto kokias grindis planuoti... zinoma ir kaina aktuali wink.gif
Gal geriau cementines ar klinkerines trinkeles deti?
ar visgi koki nors medi? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robertuxas: 09 kovo 2015 - 14:34
tai terasa bus betonine?
Jei ant betono - gerai priklijavus laikys 100m. (Laiptus tokiom buvau isklijaves).

Jei ant kokiu mediniu ploksciu klijuosi - nepatartina.

QUOTE(robertuxas @ 2015 03 09, 13:33)
Jei lauke salta ir nesmagus oras - sedek namie, o kad saule pasidziaugti tai paciuose namuose turi buti tinkamas kiekis langu ir i tinkama puse jie orientuoti wink.gif

As kitu klausimu.
Ieskau patikimo ir ilgamazio varianto kokias grindis planuoti... zinoma ir kaina aktuali wink.gif

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2015 03 09, 18:45)
tai terasa bus betonine?
Jei ant betono - gerai priklijavus laikys 100m. (Laiptus tokiom buvau isklijaves).

Jei ant kokiu mediniu  ploksciu klijuosi - nepatartina.

Na tai va. svarstom dabar grindu danga... kadangi priklauso ir pamaitai atitinkami wink.gif
Jei plyteles tai jo. Visur betonas butu. Poliniai pamatukai, sujungti rostverku (nedideliu) ir visur grindys betonu uzpiltos smile.gif o tada plyteles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madam_pipi82 @ 2015 03 03, 11:39)
O gal galima būtų pamatyti realias foto įtiklintų terasų kas jau stiklinotės - aišku jei negaila  biggrin.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

radau vienus tokius Stiklo idėjos. KAži rimta firma nerimta? negirdėję nieko? g.gif

Balkono tureklus jie man dare. Turejau sumanyma, igivendino. Patenkintas
Atsakyti
Kaip suprantu mažai kas turi įstiklintas terasas, kad toks aktyvumas mažas g.gif
Atsakyti
QUOTE(wauuu @ 2015 03 11, 10:08)
Kaip suprantu mažai kas turi įstiklintas terasas, kad toks aktyvumas mažas  g.gif

Gal mažai, o gal dar ne sezonas. Dar terasos neturiu, bet planuoju. Tai paskaitinėju. Man taip pat patinka įstiklintos, tokios noriu. Seku temą, kol kas neturiu kuo pasidalinti
Atsakyti
QUOTE(robertuxas @ 2015 03 09, 15:33)

As kitu klausimu.

turejom akmens mases, nusokinejo, nuo ledo suskilinejo, bet buvo nuolydis blogai padarytas. Pries pora metu viska nulupom ir isklijavom klinkerio plytelem, man patika, nuolydi gera suformavo, tad po lietaus vanduo nubega, vaiksciot basom malonios, o ir nuplaut nesudetinga pasiemus vandens zarna.

Tiesa vasara kiek ikaista, bet uztat vakare kojoms malonu, kai lauke jau vesoka, o plyteles siltos.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 03 12, 00:29)
turejom akmens mases, nusokinejo, nuo ledo suskilinejo, bet buvo nuolydis blogai padarytas. Pries pora metu viska nulupom ir isklijavom klinkerio plytelem, man patika, nuolydi gera suformavo, tad po lietaus vanduo nubega, vaiksciot basom malonios, o ir nuplaut nesudetinga pasiemus vandens zarna.

Tiesa vasara kiek ikaista, bet uztat vakare kojoms malonu, kai lauke jau vesoka, o plyteles siltos.

Ne plyteliu rusyje problema,o klijuotojo arba kliju pirkejyje problema.. biggrin.gif
Atsakyti