Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

Plepam toliau smile.gif

user posted image

Sena tema čia http://www.supermama...howtopic=837287

Na, girkitės, kaip moliūgai, arbūzai, melionai auga smile.gif

Atsakyti
moliugai auga puikiai, sniegiai atrodo skurdziai. Nors zydi jau bet tusciais ziediais , bet ir gerai, nes jei tokie megzt pradetu tai bijociau. kazkaip labai sustresavo jie iseje i lauka. Turetu isbujot. O kaip pas tave,Saintlina, pries nesant sodint jau geroki buvo, tai dabar jau isvis turbut?
Atsakyti
pas mane irgi baisiai sustresavo į lauką išnešti. O ir išnešiau anksti, dar labai šalta naktim buvo. Nupiepo anie.. Jau buvau manius, ar neliksiu be arbūzų blink.gif Bet dabar atsigauna, pradėjo ir iš pažastėlių uodegas leist. Ir arbūziukai jau trys auga smile.gif
Kažkaip pernai tokių bėdų neturėjau, jokios reakcijos nebuvo pernešus į lauką. Reiks kitąmet vėliau sėt, kad neaugtų kaip choleros ant palangės, tada ir į lauką išsodint uodega nedegs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 birželio 2012 - 12:21
mes issodinom laukan pries kokia 1,5 savaites, pakankamai velai. Bet jau pries sodinant matesi,kad reikia skubet sodint, nes vazonelyja jiems jau nekas buvo. Bet siaip turetu normaliai augt jau dabar.
Atsakyti
o aš išsodinau gegužės 26 - nu jau verkiant reikėjo iš indelių tuos metrinius kelt lauk.
Bet dabar orai tvarkosi, arbūzams gėris tokiais augt. Išbujos tuoj smile.gif
Atsakyti
Na ir aš pasisakysiu ax.gif :
"paverkiau" temoje, kad likau be arbūzų, tai iš labai šaunios forumietės gavau jau paugusių daigų (Sniegių), tai šį savaitgalį ir sukišau į žemę. Labai tikiuosi, kad bent šie užsikabins gyventi ir arbūzus augins biggrin.gif
O moliūgai tai šiaip sau, bet nors nenuskuro kaip arbūzai ir jau krauna žiedelius, cukinija viena vienitelė dar kažko laukia doh.gif maivosi sau darže ir nelabai augti nori verysad.gif
Atsakyti
Aš savo moliūgais labai pasidžiaugiau.Padariau kaip sakė Gaudvilė po truputį juos pripratinau prie aplinkos -laikosi puikiai, žalioja ir žiedus krauna. O va savo visus tris melionus išroviau iš šiltnamio, nes miltiniai lapai buvo kai atvažiavau. Tai išsigandau, kad neužneštų kitiems savo ligos - man pomidorai svarbiau. Užteks ir moliūgų lauke
Atsakyti
as mane tik 1 isgyveno, ir ne lauke o siltnami (kiauram) blush2.gif
Atsakyti
maniškiai beveik visi lauke nugedo,kažkas nepatiko išnešus... unsure.gif o išnešiau birželio 12-14 d...eh arbūzai ir tie numirė...
Atsakyti
Du arbūzus skiepijau į moliūgus. Savaitę taip liuks atrodė, delnais plojau. Po savaitės kaip susitarę per parą ėmė ir nudžiūvo. Velniažin kas jiems susirodė...
Lauke arbūzai-melionai dar visi gyvi savaitgalį buvo. Tik mano vėlai sėti ir tik su vienu lapeliu sodinti. Teks dabar iki kito savaitgalio nervuotis... Po juoda agroplėvele sukišau, gal pamačys..
Atsakyti
Su džiaugsmu pradėjau arbūzų auginimo sezoną. O Saintlinos įkvėpta jau mačiau save arbūzų lauke bigsmile.gif
Deja, išsodinti 06-03 sniegiai neatlaikė žemaitiškų naktų verysad.gif
Liko dar vienas, labai jau šaltelėjęs ir susigūžęs, bet panašu, kad arbūzų nebus... unsure.gif
Atsakyti
Ir mano arbūzams amen,fiasko šiemet.Sniegius stovi visas susitraukęs
Atsakyti