Kažin,ar aš viena kiaulė taupyklė turiu kelis puodelius nesusodintus,laikau šiltnamyje..Laukiu vasaros

QUOTE(amarrile @ 2012 06 25, 19:16)
Kažin,ar aš viena kiaulė taupyklė turiu kelis puodelius nesusodintus,laikau šiltnamyje..Laukiu vasaros 

Ir aš dar bute laikau, vis laukiu vasaros

Dar viena kiaule taupykle net nezino ka daryti. 3 sniegiai lysveje po agroplevele tupi, kazkiek pagelto po issodinimo, bet turi po 1 uzmegzta vaisiu, kurie kol kas gyvi. (vaisiai uzsimezge gyvendami siltnamyje). Dar 3 sniegiai buvo persodinti i 2-3 litru vazonelius (visada buvau nepaklusni), bet tai buvo jau pries koki menesi, vis buvo salta, arbuziukai skurdo. Taip jie ir stovi siltnamyje, ant visu triju po arbuziuka kokiu 10 cm skersmens. Matyt, paaukosiu papriku gerove, o gal ir gyvybe ir pasodinsiu siltnamyje sniegius. Taip gaila uzmegztu arbuziuku. Man atrodo, kad Vilniuje jau ruduo.

Sakykit brangiosios ar jus arbuzus kazkaip genejat? Turiu omenyje pasakes as lapus

aš pernai irgi neskabiau nieko. Šiemet kaži ar bus ką skabyt ir labai norint
Na, bet kitą savaitę ohoho kokius orus žada
Gal ir arbūzai pagaliau pasidžiaugt galės?.. Ale tik kad tom prognozėm šiemet pasitikėt negalima..

[quote=vasarema,2012 06 26, 08:44]
[/quote]
Mūsų gerasis a.a. Konstantinas N. sakė Arbūzų neskabau ir negeniu
[/quote]
Man šiandien atsibudus ir pro langą stebint rudenį,pagalvojau-kaip po aa.Kernagio mirties metus neskambejo jo dainos,taip ir arbuzų augime tie metai tuščiai praeis...
Svarbu,kad nors seklytėms butų
[/quote]
Mūsų gerasis a.a. Konstantinas N. sakė Arbūzų neskabau ir negeniu
[/quote]
Man šiandien atsibudus ir pro langą stebint rudenį,pagalvojau-kaip po aa.Kernagio mirties metus neskambejo jo dainos,taip ir arbuzų augime tie metai tuščiai praeis...

Vykit pesimistines nuotaikas salin
Valgysim ir arbuzus, ir seklu turesim
Nors pas mane kol kas uzsimezges tik vienas arbuziukas, ir tas ne a.a. Nedvecko.... bet tikiu, kad ir kiti dar augs... juk liepos dar nera

Maniškiai melionai šiltnamyje žydi, gaila, kad tik tuščiais žiedais, dar nieko nėra užmezgę

Tai galvoju ka ia man su jais daryti, nes jau labai veslus jie pas mane, tai galvoju, kad nebutu misko gal bandyt biskuti bent jau tuos lapukus viena kita nuskabyti. Praejusiais metais man toks miskas buvo, kad nebejo suprasti kuri nugnybiau, o kurio ne
kalbu apie tai, kad reik palikti po tris uzsimezgusius arbuziukos ant vieno augalo