Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(Asese @ 2012 07 02, 13:43)
Jie man skaniausi link vasaros pabaigos  4u.gif , kai jau visokie Black Cheriai or Sweet Millionai lyg parūgę atrodo  unsure.gif

black cherry tokio išskirtinio skonio? g.gif turiu va vieną iš draugės, popinu, džiaugiuos pomidoriukų kekėm, tai o jei dar skonis nepatiks.. blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 07 02, 16:46)
Atvelku Asesei (ir visoms kitoms) parodyt kokiu pomidoru išaugo "mėlynlapis mazarinis".. biggrin.gif

ohmy.gif tai bent derlingumas... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 07 02, 16:33)
aha, islepe  smile.gif  Maximiniu seniai nevalgom, uztat galim issidirbinet n rusiu augindamos  smile.gif 
Man pradzioj sezono  buna visi be galo skanus, po to i pabaiga vasaros jau issirinkineju, kuri pomidora geriau suvalgyt, o rugsejo gale-spali vel visi be proto skaniais patampa  smile.gif Ribinio naudingumo desnis, nieko nepadarysi.

Nežinau , ar sulauksiu spalio , nes dabar vos ne lubas remia , pavarė kažko į aukštį , kekės tik apačioj tankiai , po to tušios , dabar vėl žydi , tik į stogą tuoj remsis , galėtų koks pakeliamas būt , tie konstruktoriai patys neaugina , tai nenumato problemėlių doh.gif
Atsakyti
Ogogo Ex koki užklydėlį išaugino smile.gif

Daba neatsiginsi norinčių sėklyčių kad pasidalintumei smile.gif
Tokia gausa smile.gif
Atsakyti
Kekės milžiniškos, plačios kaip skrybėlės, pomidoriukai noksta raudonai, šiek tiek stambesni už vyšninius. Bandžiau skaičiuot vienos kekės pomidoriukus, bet ties skaičiumi 60 pamečiau skaičių... doh.gif
[/quote]
Be komentarų bis.gif !
Sėklikių parinkit tokio derlingo nors po vieną kolegėms , gi visoms seilės tysta ,
akys temsta , žado nėr.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 07 02, 16:46)
"mėlynlapis mazarinis".. biggrin.gif

blink.gif blink.gif blink.gif čia utėlinis Mazarinis kažkoks g.gif
Aš galvoju, gal čia Zucherro H priklydo blush2.gif , bet pas mane jų tikrai nebuvo tiek daug schmoll.gif Čia į geras Ex rankas papuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jie tokie saldoki, kietoki, bet link vasaros pabaigos skanūs (mano skoniui) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Amise @ 2012 07 02, 16:47)
black cherry tokio išskirtinio skonio?  g.gif  turiu va vieną iš draugės, popinu, džiaugiuos pomidoriukų kekėm, tai o jei dar skonis nepatiks..  blink.gif  doh.gif

Man tai jie labai labai skanūs - tokie truputį rūgštūs wub.gif Tik vasaros pabaigoj jie išskystėja, arba, kaip Saintlina sako, mūsų pačių skonis išpestytas tuo metu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 02 liepos 2012 - 16:08
QUOTE(Ex @ 2012 07 02, 15:46)
Atvelku Asesei (ir visoms kitoms) parodyt kokiu pomidoru išaugo "mėlynlapis mazarinis".. biggrin.gif na, čia tarp Mazarinio sėklų papuolė ir išdygo kažkoks keistuolis su mėlynais lapais, tai iš smalsumo išauginau ir va ką turiu bigsmile.gif

user posted image

Kekės milžiniškos, plačios kaip skrybėlės, pomidoriukai noksta raudonai, šiek tiek stambesni už vyšninius. Bandžiau skaičiuot vienos kekės pomidoriukus, bet ties skaičiumi 60 pamečiau skaičių... doh.gif

Tik galima pasidžiaugti,kad EX iš pomidoru daro stebuklus.Sveikinu.Tikra burtininkė,grožis neapsakomas biggrin.gif
Atsakyti
gal ir tik todėl kad pas Ex jis auga tokios gausios kekės ale manau daugeliui pakaktu jei nors pusė to būtu kekėse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 07 02, 17:05)
blink.gif  blink.gif  blink.gif čia utėlinis Mazarinis kažkoks  g.gif
Aš galvoju, gal čia Zucherro H priklydo  blush2.gif , bet pas mane jų tikrai nebuvo tiek daug  schmoll.gif 

tai kai tik sudygo, jau mačiau, kad kažkoks ufonautas... biggrin.gif tai pasilikau pasicekavinimui..
sakai Zucherro?.. g.gif o kokiom kekėm jis pas tave derėjo, kokie jo lapai buvo? pas mane šito "mazarinio" tai labai stangrūs, kaip iškrakmolinti lapai, tiesūs, tokie tarsi kazirkiukai virš kekių biggrin.gif primena plastmasinius augalus...

QUOTE(aurute66 @ 2012 07 02, 17:05)
Sveikinu.Tikra burtininkė,grožis neapsakomas biggrin.gif

čia gamtos nuopelnas, ne mano.. biggrin.gif
Jo, gražus, bet kas tiek tų vyšninių suvalgys.. doh.gif doh.gif doh.gif o dar paleidau augt dviem stiebais.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 07 02, 17:18)
Jo, gražus, bet kas tiek tų vyšninių suvalgys.. doh.gif  doh.gif  doh.gif o dar paleidau augt dviem stiebais.. doh.gif

nu bet smagu kokį vieną krūmą tokį turėt. Ir iš vieno vyšniukų būtų per akis.. thumbup.gif Nors šiaip tai mane tie vyšniniai nervina, skonis geras, bet trūksta kantrybės utinėtis.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 07 02, 16:18)

Jo, gražus, bet kas tiek tų vyšninių suvalgys.. doh.gif  doh.gif  doh.gif o dar paleidau augt dviem stiebais.. doh.gif

o tu paskelbk, kad norincios seklu pacios atvaziuotu pomidoriuko pasiimt, mikliai tuscios kekes liks smile.gif

Einu isijungsiu kita kompa, ba diedo nerodo fotkes, koks ten stebuklas pas tavi uzaugo.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 07 02, 16:18)

kad man tik tokios problemos biggrin.gif paleisciau savo piplius, neliktu nei vieno wink.gif...
Atsakyti