Mazhdaug kas antra diena

O skalbiant kasdien, nesigadina mašinos? Gal jos ten nespėja išdžiūt ir prasiventiliuot
Nieks neturėjo problemų dėl per dažno naudojimo?

Nu dabar tai i diena bent po masina, nes per diena bent kelis kartus perengiu dukryte , o labai nemegstu kai nesvariu skalbiniu kruvos buna

Aš tai dažniausiai tik savaitgaliais skalbiuos. Vieną kart spalvotus, kitą kart baltus skalbinius. Vadinasi 2 k
QUOTE(Saulužė @ 2007 06 15, 11:06)
O skalbiant kasdien, nesigadina mašinos? Gal jos ten nespėja išdžiūt ir prasiventiliuot
Nieks neturėjo problemų dėl per dažno naudojimo? 

skalbiu kasdien, masinai jau kokie 5 metai, pirkta viena pigiausiu ardo, nes tais laikais ir taip uz paskutinius pinigus pirkom, o dirba kaip bite

kiekviena diena.
po 1 masina.kartais buna ir 2 i diena.
esu perdaug pedantiska situo reikalu

esu perdaug pedantiska situo reikalu

Beveik kasdien, kartais po pora kartų

skalbimu kieki apriboja dziovykla - skalbciau dar dazniau bet reikia laukti kol ana "porcija" isdzius. Skalbiu kasnakt, o savaitgali po 2 kartus ikraunu kartais. Baisiai daug atpilineja, per diena reikia 2-3 rubelius pakeist, ir savo 2 maikes.
sveiki mamukai,
Plaunu kas antrą dieną. Tai vaikucio rūbaia, tai mūsų, patalynė, rankšluosčiai. Be abejo jei rūbų mažai plaunu ekonominiu1/2 rėžimu.

Plaunu kas antrą dieną. Tai vaikucio rūbaia, tai mūsų, patalynė, rankšluosčiai. Be abejo jei rūbų mažai plaunu ekonominiu1/2 rėžimu.
QUOTE(+333+ @ 2007 06 18, 08:58)
skalbiu kasdien, masinai jau kokie 5 metai, pirkta viena pigiausiu ardo, nes tais laikais ir taip uz paskutinius pinigus pirkom, o dirba kaip bite
nematau galimybiu skalbti reciau, nes tada per diena 2-3 kartai gautusi. Kai suges nepataisomai, pirksim kita. Ir taip jau dirzeli keites meistras sake, kad mes paprasta skalbykle naudojam kaip pramonine 

Na, tikrai, gal ir nieko keisto, juk pas visas vos tik atsiranda mažiukas, tai mašina tampa pramoninio naudojimo