Įkraunama...
Įkraunama...

kiek kartų per savaitę įjungiate skalbyklę?

Man tai išeina 1-2 kartus per dieną - ypač vasarą - tnka ir 3 x per dieną isškalbti - ir vaikai susitepa, ir pats dažniau į dušą lendi, o ir po to apsirengti švariai norisi. O kokius miltelius naudojate?
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2008 03 01, 06:14)
Man tai išeina 1-2 kartus per dieną - ypač vasarą - tnka ir 3 x per dieną isškalbti - ir vaikai susitepa, ir pats dažniau į dušą lendi, o ir po to apsirengti švariai norisi. O kokius miltelius naudojate?

Dažniausiai Bonux smile.gif
Atsakyti
Paprastai 1-2 kartus per diena, o didziuosius skalbimus stengiames daryti savaitgaliais, kad mazesnes skalbimo sanaudos butu smile.gif
Atsakyti
kasdien... doh.gif
Atsakyti
ir aš kasdien doh.gif
Atsakyti
Oho kaip jūs dažnai... mes sumetam skalbinius ir savaitgalį išskalbiam. Kartais tamsiem rūbam, nes jų kažkaip daugiau visada būna tai reikia du kartus jungti. Tai maximum į savaitę skalbenkė jungiama 3 kartus ax.gif
vasarą gal ir daugiau:)
Atsakyti
nemegstu susikaupusiu kalnu, todel skalbiu kasdien, reciau kas antra diena.
Atsakyti
Kai dukriukas buvo mazas, skalbdavau kasdien, dabar tik savaitgaliais biggrin.gif
Atsakyti
3-4kartus per savaite
Atsakyti
Kas antrą dieną, kartais kasdien smile.gif Kažkaip irgi nesinori tų kalnų rūbų biggrin.gif
Atsakyti
na, kol nebuvo mažiaus, skalbdavom 2-3 kartus per savaitę
o dabar kokius 10 kartų per savaitę doh.gif nors dar nevaikšto ir pats nevalgo , tai bijau, kas bus po to doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Skalbiu kasdien, o rubu kalnai vistiek nemazeja doh.gif , nes be pagrindinio mazylio (leliuko)k, turiu dar viena ''mazyli'' (vyra), kuirs megsta po 3 kartus per diena keisti maikes, kojines ar dar ka nors... taip kad pas mus nesibaigiantis skalbimas vyksta biggrin.gif
Atsakyti