Įkraunama...
Įkraunama...

ZeekRewards + Zeekler (tęsinys)

QUOTE(Eva-Eva @ 2012 08 14, 22:49)
Dovis,  Advance mode, Month To Start Withdraw: 90  smile.gif

Nemaciau,kad galima viska persistatyti pagal save. Smagiai vakar pazaidziau su savo skaiciukais. Visai faina perspektyva,kad ir vienam dirbant. Po 2m. galesiu i darba neiti arba dirbsiu savo malonumui biggrin.gif
Ir kaip Eva kazkada rase''duok D zekrewardo savininkams sveikatos ir ilgu gyvenimo metu '' biggrin.gif
Atsakyti
Galima ir ne po dviejųmetų - padirbėjus man tai gavosi nuo 4 mėnesio, šlovė Zeekui notworthy.gif Tai vieta, kur darbas dosniai apdovanojamas. O tai kitur būdavo ar ari, o šviesa tunelio gale vos vos - balanos gadynė..... Marketingas galingas čia.
Atsakyti
QUOTE(Eva-Eva @ 2012 08 15, 12:58)
Galima ir ne po dviejųmetų - padirbėjus man tai gavosi nuo 4 mėnesio, šlovė Zeekui  notworthy.gif  Tai vieta, kur darbas dosniai apdovanojamas. O tai kitur būdavo ar ari, o šviesa tunelio gale vos vos - balanos gadynė..... Marketingas galingas čia.

hihihi.gif
O referalų ten neina parodyti kažkaip mastau.gif
Atsakyti
Kalkuliatoriuj nematau referalų, bet va čia http://zinfo.yolasite.com/ yra Excelis su referalais failuose.
Atsakyti
QUOTE(Eva-Eva @ 2012 08 15, 13:27)
Kalkuliatoriuj nematau referalų, bet va čia http://zinfo.yolasite.com/  yra Excelis su referalais failuose.

Ačiū thumbup.gif
Atsakyti
iskilo klausimas.
pas mane uzsigeristravo pirma zmogus i rewardus. Po to tuo paciu vardu ir el.pastu registravosi pas mane i aukciono klientus- neleido.
Vadinasi, kiekvienas rewardu partneris automatiskai gauna ir prisijungima prie aukciono.
Ar toks partneris dar gali tapti klientu?
hm, kazi cia kas supras mano klausima g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka* @ 2012 08 16, 21:37)
iskilo klausimas.
pas mane uzsigeristravo pirma zmogus i rewardus. Po to tuo paciu vardu ir el.pastu registravosi pas mane i aukciono klientus- neleido.
Vadinasi, kiekvienas rewardu partneris automatiskai gauna ir prisijungima prie aukciono.
Ar toks partneris dar gali tapti klientu?
hm, kazi cia kas supras mano klausima  g.gif  blush2.gif

Klientu tapti dar gali - tiesiog betkokį e-mailą tegul įveda, ne tą, su kuo Zeekrewards registravosi. Aš tiesiog paprašau, jog įvestų betkokį ir papildomai užsiregistruotų į zeekler ir tiek. smile.gif Kolkas viskas super, kaip ir. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drose12: 16 rugpjūčio 2012 - 21:50
Gal žinot, kokios problemos užpuolė zeeką? Ir ką apie jas manote? sad.gif
Atsakyti
viskas gerai,nepanikuokit wink.gif
Atsakyti
Nepanikuojam wink.gif Zeekas laikinai uždarytas patikrinimui, patikrinimas civilinis - ne kriminalinis ir ne mokesčių inspekcijos. Kaip kalbėjo Troy Dooly, dėl 8 skundų (kurie greičiausiai liečia uždarytas šalis) USA prokuroras privalėjo pradėti tyrimą, Zeekas uždaryta kelioms dienoms, šis laikas bus išnaudotas tam, kad programistai padirbėtų su programine įranga.

Ilya Manin: ДРУЗЬЯ. ГЕНЕРАЛЬНЫЙ ПРОКУРОР ШТАТА СЕВЕРНАЯ КОРОЛИНА НАЧАЛ ПРОВЕРКУ ЗИКА. САЙТЫ ЗИКРЕОРДС И ЗИКЛЕРА БУДУТ ЗАКРЫТЫ НА НЕСКОЛЬКО ДНЕЙ, ТАКЖЕ ОТМЕНЕН ДЕНЬ ОТКРЫТЫХ ДВЕРЕЙ ЗАПЛАНИРОВАННЫЙ НА 22 АВГУСТА. ОБРАЩАЮ ВАШЕ ВНИМАНИЕ, ЧТО ЭТО НЕ УГОЛОВНОЕ РАССЛЕДОВАНИЕ. ЗАПАСАЕМСЯ ТЕРПЕНИЕМ И ЖДЕМ КОГДА ПРОВЕРКА ЗАКОНЧИТСЯ ЧТОБЫ ВЕРНУТЬСЯ К БИЗНЕСУ С ЕЩЕ БОЛЬШЕЙ УВЕРЕННОСТЬЮ В ДОЛГОСРОЧНОСТИ И ЛЕГАЛЬНОСТИ НАШЕГО БИЗНЕСА.

Zeek закрыт до конца недели на АДМИНИСТРАТИВНУЮ проверку ассоциацией адвокатов Северной Каролины. Все сайты и офис временно закрыты на время проверки.

Внимание! Это не проверка налоговой или прокуратуры. Это ГРАЖДАНСКАЯ проверка. Необходимо дать время компании и контрольным органам для того, чтобы можно было выполнить все предписанные законом процедуры!

В Америке свои законы! Мы все ждем новостей! Сохраняйте спокойствие!

Программисты компании используют этот короткий период для того, чтобы интенсивно работать над совершенствованием программного обеспечения компании.

ЗАПАСАЕМСЯ ТЕРПЕНИЕМ И ЖДЕМ, КОГДА ПРОВЕРКА ЗАКОНЧИТСЯ, ЧТОБЫ ВЕРНУТЬСЯ К БИЗНЕСУ С ЕЩЕ БОЛЬШЕЙ УВЕРЕННОСТЬЮ В ДОЛГОСРОЧНОСТИ И ЛЕГАЛЬНОСТИ НАШЕГО БИЗНЕСА.

Всегда с Вами,
ГЛОБАЛЬНАЯ БРИЛЛИАНТОВАЯ КОМАНДА ZEEKREWARDS!

4u.gif Laukiam. Trumpos atostogos wink.gif
Atsakyti
vo, kaip idomu smile.gif
Atsakyti
http://mlmhelpdesk.c...ding/#idc-cover čia prieš savaitę Troy kalbėjo, pažiūrėkit . Manau jis labai greitai duos info.
Atsakyti