QUOTE(Servizas @ 2012 06 22, 10:32)
tai jo okei tai okei, bet balturusus ismete del politikos, oa cia ka gali zinot kas susves:D:D:D: a surinks 50 tukst litu ir nera

:D:D:D:
o beto 1 refas neigelbes - tam kad geriau uzsidirbt reikia 2 ir tie kad turetu po 2 ! o tada reikalas eina
O kas ten su baltarusais buvo? Viena ausim girdejau, bet man tada pradziu pradzia buvo, tai net nesigilinau

As pabusiu egoiste

Mano refukas- mano

Gal kad jis butu koks 102, tai gal ir dzin butu,i ta ar i kita puse. O dabar kai pirmi, tai laaaabai jau man svarbus

Sitos vietos nesupratau:"tam kad geriau uzsidirbt reikia 2 ir tie kad turetu po 2 ! o tada reikalas eina" Kiek as isskaiciau,kad matrica pradeda judeti turint 2 refus,jei jie bent silver, butina salyga,kad turetu bent 10vip. Ar kazka ne taip supratau? Nes jei dar reikia,kad tie mano du turetu dar du, tai absurdiska

Siaip netaip ikalbi,kad pas tave uzsiregistruotu, paskui dar reikes zyzti,kad dar kazka isirasytu pas save
O yra kokia vieta,kur butu galima nusipirkti tu refu?
Papildyta:
QUOTE(Servizas @ 2012 06 22, 15:20)
na taip, kitas adresas, emailas ir pavarde jeigu galima

juokauju
as irgi uz tai kad vaikai pajustu pinigu uzdirbimo skoni!!!! as uz
Su adresu viskas ok. Del mokyklos kitur registruota, tai oficialiai gali su savo adresu eiti, emeilas savaime suprantama jos, bet va pavardes nepakeisiu

Nu bus mergautine, vis kitokia nei mano

Jooo, tegul bando, juolabiau,kad jai baisiai idomu ka as cia darau. Vis nosi ikisa, bando pagauti esme. Pradiai uzteks skelbimus padelioti, o kai jau as pati daugiau ikirsiu ir jai kazka daugiau padesiu