Įkraunama...
Įkraunama...

ZeekRewards + Zeekler (tęsinys)

QUOTE(Dovis @ 2012 06 22, 13:59)
As ir uz rimta darba ir nenoriu jokiu makliu smile.gif Tiesiog uzkabino anos temos pradzioje,vieno nario aprasyta idejapadivanot savo 12okei zeeko versla. O kodel gi ne. Bent maniske per lengvai gauna pinigeluus savom reikme. Tegul uzsidirba tokiu budu, tegul ideda pastangu,noro. Maza ka gal kas ir iseis smile.gif
Bet tai galima registruoti ne is namu, o jau kai darbuosis,gal tas Ip nebus toks svarbus?  Adresas-  tai cia namu turi buti kt? Emeilas savaime suprantama.

na taip, kitas adresas, emailas ir pavarde jeigu galima biggrin.gif juokauju biggrin.gif

as irgi uz tai kad vaikai pajustu pinigu uzdirbimo skoni!!!! as uz
Atsakyti
QUOTE(Servizas @ 2012 06 22, 10:32)
tai jo okei tai okei, bet balturusus ismete del politikos, oa cia ka gali zinot kas susves:D:D:D: a surinks 50 tukst litu ir nera biggrin.gif:D:D:D:D:
o beto 1 refas neigelbes - tam kad geriau uzsidirbt reikia 2 ir tie kad turetu po 2 ! o tada reikalas eina

O kas ten su baltarusais buvo? Viena ausim girdejau, bet man tada pradziu pradzia buvo, tai net nesigilinau smile.gif
As pabusiu egoiste smile.gif Mano refukas- mano biggrin.gif Gal kad jis butu koks 102, tai gal ir dzin butu,i ta ar i kita puse. O dabar kai pirmi, tai laaaabai jau man svarbus biggrin.gif biggrin.gif
Sitos vietos nesupratau:"tam kad geriau uzsidirbt reikia 2 ir tie kad turetu po 2 ! o tada reikalas eina" Kiek as isskaiciau,kad matrica pradeda judeti turint 2 refus,jei jie bent silver, butina salyga,kad turetu bent 10vip. Ar kazka ne taip supratau? Nes jei dar reikia,kad tie mano du turetu dar du, tai absurdiska biggrin.gif Siaip netaip ikalbi,kad pas tave uzsiregistruotu, paskui dar reikes zyzti,kad dar kazka isirasytu pas save doh.gif

O yra kokia vieta,kur butu galima nusipirkti tu refu?

Papildyta:
QUOTE(Servizas @ 2012 06 22, 15:20)
na taip, kitas adresas, emailas ir pavarde jeigu galima biggrin.gif juokauju biggrin.gif

as irgi uz tai kad vaikai pajustu pinigu uzdirbimo skoni!!!! as uz

Su adresu viskas ok. Del mokyklos kitur registruota, tai oficialiai gali su savo adresu eiti, emeilas savaime suprantama jos, bet va pavardes nepakeisiu biggrin.gif Nu bus mergautine, vis kitokia nei mano biggrin.gif
Jooo, tegul bando, juolabiau,kad jai baisiai idomu ka as cia darau. Vis nosi ikisa, bando pagauti esme. Pradiai uzteks skelbimus padelioti, o kai jau as pati daugiau ikirsiu ir jai kazka daugiau padesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2012 06 22, 14:34)
O kas ten su baltarusais buvo? Viena ausim girdejau, bet man tada pradziu pradzia buvo, tai net nesigilinau smile.gif
As pabusiu egoiste smile.gif Mano refukas- mano biggrin.gif  Gal kad jis butu koks 102, tai gal ir dzin butu,i ta ar i kita puse. O dabar kai pirmi, tai laaaabai jau man svarbus biggrin.gif biggrin.gif
Sitos vietos nesupratau:"tam kad geriau uzsidirbt reikia 2 ir tie kad turetu po 2 ! o tada reikalas eina"  Kiek as isskaiciau,kad matrica pradeda judeti turint 2 refus,jei jie bent silver, butina salyga,kad turetu bent 10vip. Ar kazka ne taip supratau? Nes jei dar reikia,kad tie mano du turetu dar du, tai absurdiska biggrin.gif Siaip netaip ikalbi,kad pas tave uzsiregistruotu, paskui dar reikes zyzti,kad dar kazka isirasytu pas save doh.gif

O yra kokia vieta,kur butu galima nusipirkti tu refu?

Papildyta:

Su adresu viskas ok. Del mokyklos kitur registruota, tai oficialiai gali su savo adresu eiti, emeilas savaime suprantama jos, bet va pavardes nepakeisiu biggrin.gif Nu bus mergautine, vis kitokia nei mano biggrin.gif
Jooo, tegul bando, juolabiau,kad jai baisiai idomu ka as cia darau. Vis nosi ikisa, bando pagauti esme. Pradiai uzteks skelbimus padelioti, o kai jau as pati daugiau ikirsiu ir jai kazka daugiau padesiu lotuliukas.gif

reikia 2 aktyviu refu biggrin.gif kad dirbtu o del nusipirkimo - tai manau butu jau visi ispirkti biggrin.gif:D:D:D:D: 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Servizas: 22 birželio 2012 - 14:48
Žiūrėkit logiškai, kas tu tais adresais : tai svarbu amerikonams, kur populiaru ne Payzintis, o imti banko čekiais. Va bankui adreso nepritrinsi. Tai čia todėl. O mes Payzinam wink.gif Todėl dėl šventos ramybės saviškius registruojam su tarkim tėvų, ar tetų adresais, realiais, bet ne savo. maža kas. O adresas profily keičiasi, no prob. wink.gif
Papildyta:
Ps. Refus reikai mylėt ir ganyt, o ne pirkt biggrin.gif
Atsakyti

Papildyta:
Ps. Refus reikai mylėt ir ganyt, o ne pirkt biggrin.gif
[/quote]
thumbup.gif
ir vienas svarbus. as paskaiciavau, kad ir uzdirbus (ar neuzdirbus) 80 cnt, po metu tai virsta 16$. Tad kiekvienas refas yra svarbu. Be to kad kiekvienas refukas tikrai daugiau nei 80 cnt atnesa.
Papildyta:
Kas del IP adreso ir nauju nariu registracijos, tai tikrai nemazai tokiu prijungiau is savo namu. Zmones nlb dar gaudosi, bijo klaidu pridaryti. Atvaziuoja, prijungiam ir jie pas save isvaziuoja darbuotis.
Atsakyti
Taip, galiu pasakyti, kad partnerinė programa, ta, kur žalia eilutė ateina - ji kaip sniego lavina. Ir kiekvienas centukas su laiku pavirsta į maišą. Matau tai praktiškai, ant savo skūros thumbup.gif
Bet tuos refukus, kurie neneša daug, tai vienodai mylėti reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva-Eva @ 2012 06 22, 14:00)
Taip, galiu pasakyti, kad partnerinė programa, ta, kur žalia eilutė ateina - ji kaip sniego lavina. Ir kiekvienas centukas su laiku pavirsta į maišą.  Matau tai praktiškai, ant savo skūros  thumbup.gif 
Bet tuos refukus, kurie neneša daug, tai  vienodai mylėti reikia  biggrin.gif

aha. is pradziu seki 1$,2$,3$, paskui 10$,20$,30$ , paskui 100$, 200$ , 300$ cool.gif Laukiam kada prasides 1000$, 2000$, 3000$ rolleyes.gif

Jo, siandien nenesa, o rytoj nes. Be to viskas gi i kisene, o ne is kisenes thumbup.gif
Atsakyti
Mjoo, belieka tik melstis už vadovų sveikatą, tebūnie jiems pūkais visi žingsinai wub.gif Šaunuoliai jie.
Atsakyti
QUOTE(Servizas @ 2012 06 22, 15:47)
reikia 2 aktyviu refu biggrin.gif kad dirbtu o del nusipirkimo - tai manau butu jau visi ispirkti biggrin.gif:D:D:D:D: 4u.gif

Eik tu lotuliukas.gif Sumalei mano du klausimus i viena atskyma, tai gavosi is tos serijos viena boba sake biggrin.gif
Nu tai du aktyvus sidabriniai refai turi bent po 10 ispirktu Vipu, tai yra aktyvus, juk nebutinai jie turi tureti dar po du refus? Nes pirma, tai taip parasei biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Eva-Eva @ 2012 06 22, 15:49)

Ps. Refus reikai mylėt ir ganyt, o ne pirkt  biggrin.gif

Nu maza ka lotuliukas.gif As tik paklausiau ax.gif Juk klientus i zekleri galima nusipirkti? Ar vel klystu?
Papildyta:
QUOTE(No comment @ 2012 06 22, 16:06)
  Laukiam kada prasides 1000$, 2000$, 3000$  rolleyes.gif

Laukiam,kas belieka lotuliukas.gif
Atsakyti
Refuklai ir klientai gi ne tas pats ...
Va apie matricą : http://pelnaskasdien.yolasite.com/ pačioj apačioj, kiek refukų kokį gylį duoda, ir pagal statusus .
Atsakyti
QUOTE(Eva-Eva @ 2012 06 22, 16:31)
Refuklai ir klientai gi ne tas pats ...
Va apie matricą :  http://pelnaskasdien.yolasite.com/ pačioj apačioj, kiek refukų kokį gylį duoda, ir pagal statusus .

o tai ten tie centai kasdien turetu krist ar kaip?
Atsakyti
Kai tik kuris nors susimoka statusą - iškarto
Atsakyti