Aš bandžiau iš krepinio popieriaus ir saldainių daryti gėles. Nesigauna niekaip. Saldainė nesilaiko ant pagaliuko ir popierius nesusisuka.

QUOTE(Araceli @ 2013 05 01, 19:55)
Aš bandžiau iš krepinio popieriaus ir saldainių daryti gėles. Nesigauna niekaip. Saldainė nesilaiko ant pagaliuko ir popierius nesusisuka. 

Reikia specialaus krepinio popieriaus, storesnio, būna floristikos parduotuvėse.
Ir kai kuriose kanceliarinese parduotuvese buna

QUOTE(jonas_k @ 2013 05 06, 22:31)
Sveikos
Prisiziurejau i Jusu darytus grozius ir pati mamos dienos proga anytai padariau stai toki medeli (labai nebarkit, cia mano pirmas darbas)
Lauksiu Jusu komentaru
Noriu vel padaryt , dabar jau sesers vardadieniui
Prisiziurejau i Jusu darytus grozius ir pati mamos dienos proga anytai padariau stai toki medeli (labai nebarkit, cia mano pirmas darbas)
Lauksiu Jusu komentaru
Noriu vel padaryt , dabar jau sesers vardadieniui
Na jei prašai komentaro, tai medelis gražus, bet kitą darant reikėtų spalvas paderinti. Na bet čia tik mano nuomonė. :-) man kažkaip nedera mėlynas kotas ir raudonas vazonas. Aš naudoju medžio šaką tai tuomet ir darbelis atrodo natūraliai. Kaip tik dabar laukiu kol pagrindas sustings ir tada pulsiu auginti medį.
QUOTE(irinejus @ 2013 05 07, 23:05)
Na jei prašai komentaro, tai medelis gražus, bet kitą darant reikėtų spalvas paderinti. Na bet čia tik mano nuomonė. :-) man kažkaip nedera mėlynas kotas ir raudonas vazonas. Aš naudoju medžio šaką tai tuomet ir darbelis atrodo natūraliai. Kaip tik dabar laukiu kol pagrindas sustings ir tada pulsiu auginti medį.
aciu labai uz patarimus. Labai atsiprasau, bet matyt nesigavo pilnai perduot spalvas, ten kotas tikrai ne melynas, o zalias. Kazkaip nedrisau palikti tiesiog medzio saka, tai ja apviniojau zalia juosta.
QUOTE(irinejus @ 2013 05 07, 23:05)
O koki darote pagrinda, is ko ta prasme?

QUOTE(sbo @ 2013 05 08, 08:58)
Jeigu klausiat apie tai kas yra vazonelyje, tai dariau is cemento ir vandens, bet vyras paprotino, kad reikia cemento nedaug ir prideti smelio ar zvyro. Tai antra taipir dariau - maisiau cementa su zvyru ir vandeniu.
QUOTE(jonas_k @ 2013 05 08, 09:27)
Jeigu klausiat apie tai kas yra vazonelyje, tai dariau is cemento ir vandens, bet vyras paprotino, kad reikia cemento nedaug ir prideti smelio ar zvyro. Tai antra taipir dariau - maisiau cementa su zvyru ir vandeniu.
Dekui

QUOTE(sbo @ 2013 05 08, 08:58)
O koki darote pagrinda, is ko ta prasme?
Aš darau iš gipso.
Laurencija81, kaip gelytes ir lapelius darei? Labai dailu