Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 12 tema

Noriu dukros gimtadieniui padaryti nedidelį saldainių medelį, kokio dydžio putplasčio burbulą patartumėte pirkti?
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2014 08 26, 08:43)
Noriu dukros gimtadieniui padaryti nedidelį saldainių medelį, kokio dydžio putplasčio burbulą patartumėte pirkti?

Pasidaryk is 3 zurnalo lapu kamuoliuka ir pats tas bus :)As retai kada perku putoplasto kamuoliukus smile.gif ,nebent to reikia naudojant kitokiems saldainiams,ne su paprastais popieriukais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 26 rugpjūčio 2014 - 11:00
Is to ka namuose turejau,sulipdziau dovanele kaimynei smile.gif
user posted image
Atsakyti
is ko apacia padaryta laivelio?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif pristatau ir as savo saldainiu medelius ir viena puokste biggrin.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Grazuoliai ir kokie didziuliai,pati dar tokiu didedeliu nedariuus:)
Ar jums kramtuke7 Ferrero triufeliai nekrenta nuo to rudo popieriuko,kai uzdedat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 03 rugsėjo 2014 - 16:01
Aciu 4u.gif cia mano pirmieji darbeliai,tai todel tokie dideli ir gavosi biggrin.gif dabar jau mazesnius darau, ne nekrito man saldainiai. cia jau mazesni.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(kramtuke7 @ 2014 09 03, 22:40)
Aciu  4u.gif  cia mano pirmieji darbeliai,tai todel tokie dideli ir gavosi  biggrin.gif dabar jau mazesnius darau, ne nekrito man saldainiai. cia jau mazesni.

Jei ne paslaptis,kaip juos tvirtini?Man atsikabina nuo popieriuko saldainiukai,tai siek tiek priklijuoju aplink
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 03 rugsėjo 2014 - 23:56
QUOTE(Gera @ 2014 04 09, 09:08)
Laivas su saldainiais ir vyno butelių. user posted image

labai grazus laivas, jei ne paslaptis is ko laivelio apacia padaryta, norisi kazka panasaus pabandyti padaryti?
Atsakyti
Saldainius as tvirtinau su mediniais krapstukais ,manau su karstais klijais kai klijuoji todel ir nukrenta nuo rudu popiereliu smile.gif
Laivas tai super grazus thumbup.gif
Atsakyti
merginos, o kur perkat krepini popieriu? gal kokiu nebrangiu svetainiu zinote? kaip zinoti internetu, kad tas popierius yra butent toks kokio reikia, o ne tas plonas? siauliuose nieko nerandu, nes nezinau kur ieskoti...
Atsakyti
Aš perku gėlių parduotuvėse
Atsakyti