Kaip jus mokat taip grazias nuotraukas idet? As ideciau su malonumu, bet nemoku, velnias
Ir vasara gal ne saldainiu metas, tirpsta musu darbeliai
tai as mokausi grybukus kept. Pakonsultuokit del nuotrauku
Raaima, aciu
Pelkiu monas, isikelk savo foto i svetaine pvz. radikal.ru, fotki.com
tada spaudi ant foto desini peles klavisa pasirinki options ir is ten atsidariusios lenteles pasirenki ir nukopijuoji foto adresa. Tada cia susirandi zinutes atsakymo lange mygtuka IMG spaud ant jo ir perkeli foto adresa i ji. Viskas, foto turetu matytis
Gal kas turi ideju ka panaudoti ananaso lapams? Noretusi kad buti kuo tikroviskiau, viksvu nedesiu, ka naudoti?
Pelkiu monas, isikelk savo foto i svetaine pvz. radikal.ru, fotki.com
tada spaudi ant foto desini peles klavisa pasirinki options ir is ten atsidariusios lenteles pasirenki ir nukopijuoji foto adresa. Tada cia susirandi zinutes atsakymo lange mygtuka IMG spaud ant jo ir perkeli foto adresa i ji. Viskas, foto turetu matytis
Gal kas turi ideju ka panaudoti ananaso lapams? Noretusi kad buti kuo tikroviskiau, viksvu nedesiu, ka naudoti?
QUOTE(knielita @ 2012 07 09, 13:49)
man tikroviškiausiai, panašiausiai gavosi su dirbtinių lelijų lapais, nors pamaišau ir kitokių (perku urmo bazėse dirbt. gėlių sk. , kai būna maišeliuose po 1 lt vien lapeliai)
QUOTE(zmirzlina @ 2012 07 09, 20:40)
man tikroviškiausiai, panašiausiai gavosi su dirbtinių lelijų lapais, nors pamaišau ir kitokių (perku urmo bazėse dirbt. gėlių sk. , kai būna maišeliuose po 1 lt vien lapeliai)
Aciu,
Zmirzlina, o kuriam sandelyje tu perki jei nepaslaptis yra
Apmirus musu temute, norisi tiketis kad tai del atostogu cia tokia tustuma
Ikeliu dar kelis savo darbus jums parodyti
Sidabrinems vestuvems

saldus ir kvapnus ananasas

Ir prazydus saulegraza

Ikeliu dar kelis savo darbus jums parodyti
Sidabrinems vestuvems

saldus ir kvapnus ananasas

Ir prazydus saulegraza

knielita, grazus darbeliai. O kaip tu darei saulegraza?

Valio
Reikia dar ismokt fotografuot ir bus ciki-piki
Laukiu kritikos ir pati jus kritikuosiu. O ka? kritikuot lengviausia
Man saulegraza irgi patinka, kada nors sukurpsiu ja, bet mano akis nori antro zalio lapo, aguona viskas ciki, ananasas labai patinka, o pirmas darbas visai ne mano skonio, bet svarbu uzsakovui tiko
QUOTE(Alacka @ 2012 07 13, 18:48)
knielita, grazus darbeliai. O kaip tu darei saulegraza?
QUOTE(pelkių Monas @ 2012 07 13, 20:33)
Man saulegraza irgi patinka, kada nors sukurpsiu ja, bet mano akis nori antro zalio lapo, aguona viskas ciki, ananasas labai patinka, o pirmas darbas visai ne mano skonio, bet svarbu uzsakovui tiko 
Aciu uz grazius zodzius
Saulegraza lygiai toks pats medis kaip visi kiti, tik burbulas paplotas labiau ir tvirtinamas pasvires, kad imituoti saulegrazos zieda. Is nugarines puses tvirtinamas saulegrazos ziedas t.y. jo pagrindas, o is priekio tvirtami saldainiai. Sudetinga nera, bet pirmi mano kartai buvo ilgi ir kruopstus kol atradau savo technika kaip ja daryti
Pelkiu monas, isties saulegrazos graziau ziurisi su dviem lapais, bet kai kotas nera ilgas tas antras lapas nebetelpa tiesiog, o prailginus kota ziedo reikia daug didesnio

Gaila nuotraukoje dydis sunkiai nuspejamas labai

ir galu gale kad ir kiek tu jas bedarytum jos kazkiek gaunasi vis kitokios, matyt naturalu, juk ranku darbas tai
Pelkiu monas, o kas prie butelio tie trikampiukai priklijuoti yra? ziuriu ziuriu ir nesuprantu
Man is tavo darbu 2,4 patinka
ponaitis is alaus butelio su pelesinio surio peciais, sautuvu is dziovintos zuvies, kulkom is pistaciju
Del lapu. Saldainiai bon pari, darbas pirmokei su mokyklos baigimo diena, lapai didoki, bet tokie kiskiniai, kaip ausys. Buvo linksmas darbelis. patiko.
ketvirtas. Man paciai patiko, ten is kitos puses dvi tokios grazios sviesios gelytes, bet uzsakovei nelabai patiko, nes norejo ryskesnio medelio, o suklydo saldainiuose.
dabar darysiu tokiai senelei , jau naguciai niezti
Del lapu. Saldainiai bon pari, darbas pirmokei su mokyklos baigimo diena, lapai didoki, bet tokie kiskiniai, kaip ausys. Buvo linksmas darbelis. patiko.
ketvirtas. Man paciai patiko, ten is kitos puses dvi tokios grazios sviesios gelytes, bet uzsakovei nelabai patiko, nes norejo ryskesnio medelio, o suklydo saldainiuose.
dabar darysiu tokiai senelei , jau naguciai niezti
Sveikos, ateinu ir aš pasirodyt su savo darbeliukais 

knielita, o mna neisiena taip priklijuoti saulegrazos pagrinda
. Gal kazkanetaip darau, gal tu turi foto kas ir kaip ir po ko eina.
As dariau paprastai saulegraza, klijavau bumbula kaip ir medeliui. tai tokia iseina virsuje gele.
Agnutytea, grazus medeliai,man net graziau kur vien su obuoliukais. O is kur tu tokiu obuoliuku gavai?
O ka jus i vazonelio vidu dedate? As tai gipsa pilu.
Agnutytea, grazus medeliai,man net graziau kur vien su obuoliukais. O is kur tu tokiu obuoliuku gavai?
O ka jus i vazonelio vidu dedate? As tai gipsa pilu.