Įkraunama...
Įkraunama...

Saviugdos kursai

Siūlau dalinti informaciją apie saviugdos, psichologijos, asmeninio tobūlėjimo kursus, nokymus, seminarus
Atsakyti
Per FB, gavau kvietima

Žiedas paparčio pražydo ant šilko
Spalvom subtiliai išsiliejo
Nustebino širdį ir jaukiai prigludo...
Vilma V.
Birželio 23-24 d kviečiame kartu švęsti Rasas , lankant Lopaičių Šventvietę.
Mūsų laukia žoliavimas, vainikų pynimas, vandens ceremonijos, slaptingos patirtys ir ne tik...
Taip pat praktinis užsiėmimas– tapymo ant šilko misterija ,,Žiedas paparčio pražydo ant šilko‘‘ .

Renkamės šeštadienio ryte 11 h. Rietavo sav. Tverų miestelio aikštėje,
Atsisveikiname sekmadienį 16 h.
Renginiui turime sponsorių tad dalyvio mokestis tik 110 lt.
Atsivežame ką mėgstame ar ką norėsime valgyti.. Manau, kad registracijos eigoje aptarsime bendrą maisto gaminimo klausimą , nes yra galimybė, iš anksto susitarus su vietiniais žmonėmis ,nusipirkti nepaprasto skonio naminės duonos, sūrio, kąstinio , medaus.
Abi dienas jus globos Vilma Tiesiog - kuria pati ir moko tapyti ant šilko, ( www.vilmossilkas.lt )
praktikuoja dailės terapiją, veda Lopaičių Šventavietės takais, mokosi akmenų ir žolės kalbos, dalinasi vegetarinės, žemaitiškos ir vedinės virtuvės paslaptimis .
Laima Barbora - piešia ir moko piešti fraktalus, praktikuoja ezogetinę spalvų punktūrą, šokio ir judesio terapiją, meditaciją pagal B. Bays metodiką „Kelionė“ ( www.fraktalai.lt ) .
Išankstinė registracija iki birželio 20 d.

Vilma vilmasilk@gmail.com, 370 62062749
Laima laima@fraktalai.lt, 370 69826969
Atsakyti
Turėtų būti smagi šventė... ir kitokia nei visos
Atsakyti
Kas nors dalyvauja gongu maudynese? As buvau gal 3-5 kartus, man labai patinka. Labai gerai atsiplaiduoji.
Atsakyti
Tema labai idomi, bet kazkokia neisivaziavus..
Atsakyti
Siulau pradeti dalinti informacija, kas kokiuose seminaruose dalyvavo arba planuoja dalyvauti. Taip galima butu suzinuoti atsiliepimus ir tuo paciu suzinoti info apie ivaisrus mokymus.
Atsakyti
Aš dalyvauju įvairiose paskaitėlėse, kurias pas mus Klaipėdoje organizuoja Gyvenimo guru... Klaipėdoje šiuo metu pas juos vyksta - http://www.gyvenimoguru.lt/Klaipeda/

taip pat dalyvauju Toastmasters Klaipėda - viešo kalbėjimo klube - mokomės viešai kalbėti, nugalėti scenos baimę ir pan.. vakarai vykstas kas antras anradienis - neraliai praleistas laikas būna, nes susirenka įvairiausi žmonės - sakome savo pasiruoštas kalbas, darome ekspromtinio kalbėjimo sesijas, patys iską organizuojames - žodžiu - esame patys ir dalyviai ir organizatoriai ...Toastmasters Klaipėda


PIRMI 2 APSILANKYMAI ŠIAME KLUBE VISIŠKAI NEMOKAMI thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Senti: 06 liepos 2012 - 15:54
pagalvojau, kad dar galiu įkelti ir nuorodą, kad pamatyti kas vyksta tame klube - http://www.facebook....mastersKlaipeda
Atsakyti
Seniai girdejau apie Tolmaster kluba. kaip tik dabar reikia man viesojo kalbejimo igudziu. Paieksosiu ar vyksta VIlniuje smile.gif

Pati esu didele vysokiu saviugdos seminaru megeja, dalyvavau daug kur.
Dalyvavau A. Zinkeviciutes, Ramunes Jaliniauskiates praktiniuose smeinaruose. mana patiko. pesiau fraktalus su Laima Barbora Pauliukėne. buco idomu, bet ne duag praktines naudos gavau.
Dalyvavau seminaruose, kai atvaziuodavo O. Gadeckij, D. Psonka, O. Torsunov (Ajurvedos akademija organizuodavo). Torsunovo paskaitos nepatiko, labai ten viskas griezta, man netinka smile.gif
Buvo pas Juris Belte, jo seminare apie gyvenimo scenarijus. Nelabai idomu jis pasakoja.
Vaziavau i Londona pas M. Litvaka- ten labai idomu buvo ir gavosi pigiau nei nueiti i seminara, kai jis i LT atvaziuodavo.
Visia neseniai dalyvavau jogos irr guongu uzsiemime (http://www.srisriyoga.lt/joga-ir-gongai/). Labai patiko. Pati joga lankau jau 3 metus, bet toks derinis nerealiai patiko smile.gif

Praeitais metai buvau festyvalyje MANDALA. labai labai labai patiko. Sia vasara irgi planuoja organizuoti, tia visiems , kas domisi saviugodso renginiai rekomenduoju, nes ten susirenka ivairiausiu mokyklu atstovai ir praveda seminarus. Galima isbandyti visokias technikas ir praktikas. Vyksta 2.5 dienos, gamtoje.
Dar planuoju nuvaziuoti i panasu seminara master of Calm. (http://www.mastersofcalm.lt)

Lipos menesi bus seminaras Jaunuste 4D (http://savi-self.com/4d). Pazistu seminaro vedejas, labai saunios merginos, maciau isamia programa, tai nusprendziau, kad tikrai verta.

Neseniai isbandziau seimos kosnteliacijos metoda. Rezultatas tikrai yra... net nesitikejau. Nuo rugsejo organizuojami mokymai gauti seimos kosnteliacijos vedejo sertifikata, turbut bandysiu (http://savi-self.com/konsteliacijos-mokymai/). nes kaina visai nedidele.

Nuo rugsejo tiap pat noreciau nueti i 12 kvepavimo uzsiemimo su LIna (http://www.dharma.lt/lt.php/kvepavimas/rebefingo-specialistai/kvepavimas-su-lina-rudaitiene/) Pirm akrta pabandziau , kai ji pristatynejo Mandalos festivalyje ir dar neseniai nuejau i viena paskaita. Tai net po 1 karto labai pojuciai idomus. Jautiesi taip lengvai. jokiu problemu ir rupesciu. Itariu kad po 12 usiemimu, efektas bus superinis.

Nesniai perskaiciau apie kazkoki festivali yoga rave. gal kas nors dalyvavo anksciau?


Atsakyti
http://www_saviugdosmokykla_lt/
Atsakyti
www.laimingamoteris.lt
Man tiko ir patiko
Atsakyti
QUOTE(Aleva @ 2013 01 17, 12:20)
www.laimingamoteris.lt
Man tiko ir patiko



Gaila, kad tik Vilniuje vyksta seminarai.
Atsakyti