Įkraunama...
Įkraunama...

Neštuliukių skyrelis

QUOTE(Tanga @ 2012 06 28, 21:37)
Mes jau trise ir jau namuose. Turime 54 cm ir 4260 g gražuolytę  wub.gif .

Sveikinu su dukryte wub.gif

QUOTE(kerzaka @ 2012 06 29, 21:49)
Ateinu pasisakyt, kad pirmadieni susitikau su savo dziaugsmeliu. Sunelis gime 56 cm ir beveik 4200 g. Kai bus daugiau laiko paskaitysiu, Kuo gyvenate. Dabar bandom namie apsisprast.

Kerzaka, su suneliu wub.gif

Egluzeele, su gimtadieniu mirksiukas.gif

Niu jau po truputi pradejo byreti nestuke.gif , lengva panika uzeina ir man blink.gif Reikia jauciu ir man tases jau krautis doh.gif Baugoka darosi... blink.gif

Beje, visai nemazi leliukai ziuriu dabar gimsta... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2012 06 29, 20:49)
Ateinu pasisakyt, kad pirmadieni susitikau su savo dziaugsmeliu. Sunelis gime 56 cm ir beveik 4200 g. Kai bus daugiau laiko paskaitysiu, Kuo gyvenate. Dabar bandom namie apsisprast.

Sveikinu ir dziaugiuosi 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kaip turetu buti miela...kuo geriausiu dienu ir ramiu nakteliu jums wub.gif
Atsakyti
kerzaka, sveikinimai didziausi, kaop gera tokias naujienas skaityt wub.gif

jau tiek ir paciai nekantru...kita sav TA laukia, dar po savaiteles spresim su daktareliu, kaip, kada gimdysiu-ech, kaip jau laukiu wub.gif wub.gif wub.gif

angeliuke, tikiu, kad panika gali apimt, bet tikrai viskas ok bus, susikrauk ramiai tasiukus ir megaukis paskutinem savaitelem-laikas juk taip greit bega smile.gif

Atsakyti
kerzaka didziausi sveikinimai 4u.gif
sveikos merginos, norejau paklausti kokia vaikiska kosmetika renkates, ir kokie buteliukai geresni avent ar tommee tippee (clouser to nature) 4u.gif dekui
Atsakyti

sveikinimai dar vienai mamytei, aukit sveiki ir dideli valiooooo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
kerzaka, sveikinimai jūsų šeimai 4u.gif
Atsakyti
sveikos

kerzaka, sveikinimai clap.gif clap.gif clap.gif

ziuriu, ir pas Tanga, ir pas kerzaka tokie nemazi vaikuciai bigsmile.gif

o man namo drakošos vel kazka uzsapude viename sone. baisiai duria, ypac einant. cia analogiskai kaip ana karta, kai del situ skausmu nuvaziavau i ligonine ir mane supakavo. bet dabar kenciu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krempudra: 30 birželio 2012 - 08:38
labas rytas

sveikinimai 4u.gif aukit ir stiprėkit !

liepinukės, ar jaučiat artėja jau mūsų laikas? pažiūrėkite kaip gražiai į grupeles "sušokom" :

pirmoji :
Olialia2001 -liepos 3d
Sontelis - liepos 4d
Dangutex-liepos 4d

antroji:
pasislepusi -liepos 17d (dabar gi nustatytas terminas 20 d.)
Kamelija2 -liepos 18d
Madissa -liepos 20d

ir trečioji :
egluzeele -liepos 29d
Mila -liepos 31d
Sangria023 - liepos 31

skaitau, kad džiaugiatės karščiais....aš tai visai ne blush2.gif nežinau kaip reikės ištverti ateinančią savaitę, kai temperatūra +30 - +32 bus... vėl mirinėsiu... doh.gif

oi, prisiminiau, kad egluzeles nepasveikinau blush2.gif Egluzele su išlaikytu egzaminu ir praėjusiu gimtadieniu. 4u.gif

sawana, dėl buteliukų.... aš asmeniškai nepirkau iš anksto. kiek kalbėjusi su mamytėmis, tai visos skirtingai atsiliepia apie firmas. vienoms tiko avent ir tik avent, kitoms NUK, dar kitoms tommee tippee... kitos išvis nusiteikę nenaudot buteliuko, jei ką naudos specialų puodelį...

Krempudra už skausmus 4u.gif

įdomu, kaip kitos nestuke.gif laikosi?
Atsakyti
labas rytas,

ir as prisidedu prie sveikinimu egluzei wub.gif su gimtadienu ir islaikytu egzu-saunuole thumbup.gif 4u.gif

pasislepusi, ana, kaip graziai suziurejai bigsmile.gif
tikrai, laikas greit bega ir jau tuoj tuoj prades liepinukes byret rolleyes.gif
nors as visai nieko pries buciau i rugpjuti 'persokti', mielai gimdyciau po rupgpjucio 4...tada jau nebesvarbu, kada... biggrin.gif

sawana, as irgi nepirksiu tikrai jokiu buteliuku/ciulptuku, jei padovanos kas-bus padovanota, bet siaip, nematau reikalo, nusiteikus maitint tik MP, kad ir kaip butu, gimdysiu pati, ar cp, manau, jei nebus namie buteliuku, nebus ir pagundu...
o va pientrauki turesiu tikrai, jei istorija kartosis kaip buvo su Braskyte, tai tikrai saldysiu MP smile.gif
ai, va ka tikrai turesiu dar-tai antspeniai biggrin.gif man su jais dasuto draugaut tik 3 sav po gimdymo, kankinausi iki to laiko tikrai nemenkai, db viska susiruosiu is anksto, bus ramiau smile.gif

krempudra, oi, kaip tave suprantu, man irgi kaip uzspaudzia koki sona, vos bepaeinu unsure.gif paskui stoju ant keturiu ir meginu prisnekint savo zvaigdute, kad atleistu ka beuzspaudus, nu kol kas lyg nieko..
bet paskutines kokios 4-5 dienos pilvukas ypac vakarais toks 'nepatogus' skausmingas buna, dazniau uzeina mmm skausmai'pamaudenimai, strenas padursto...
TA tik ketvirtadieni, tikiuos, viskas ten ok su kakleliu, nes ir kieteja daznai pilvuzas, nepaisant to, kad magni geriu 3k/dienoj...

d'ville, kaip sekesi tartis su daktarais? jau turi sprendima? nepakeitei nuomones, gimdysi KMUK? 4u.gif
Atsakyti
jooo tuoj ateis liepinukiu laikas, jau ir man darosi baisoka unsure.gif
Vakar isigyjom savo princui karieta ax.gif , jau po biski kraitelis bus suruostas.
Is kur pas jus mergaites karsciai, pas mus cia Klp tai lyja ir vesoka, nu gal kita savaite bus karsta g.gif
egluzele su tortadieniu ir egzo islaikymu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 30 birželio 2012 - 09:38
Sveikos,

QUOTE(Tanga @ 2012 06 28, 20:37)
Mes jau trise ir jau namuose. Turime 54 cm ir 4260 g gražuolytę  wub.gif .

Aukit sveikos ir gražios 4u.gif Kad pienuko netrūktų ir kad ramiai miegotų...

QUOTE(kerzaka @ 2012 06 29, 20:49)

Sveikinimai 4u.gif Aukit stprūs sveiki ir ramūs.

Na jo, pabirėt čia ruošias nemaža komanda. Reik tikėtis, kad nemaža naujų neštukių injekcija greit bus padaryta, bo žiūrėkit nieko nebeliks čia smile.gif

Krempudra, laikyk frontus. 4u.gif

O mes tai lyg ir gerai laikomės. Dabar ta stadija (man atrodo, kad visos praėjot), kai nesijauti esanti nėščia ir tuom kartais suabejoji doh.gif Retkarčiais kyla mintis, gal aš tik šiaip sustorėjau blush2.gif

Gražaus visoms savaitgalio pavėsyje wink.gif
Atsakyti
labas dienas mirksiukas.gif
o aš išlydėjau vyrą į baidarių žygį, vakare prie kompanijos prisijungsiu stovykloje, pabusiu grynam ore, šašlyku pavalgysiu, uodus pamaitinsiu biggrin.gif ryte namo, o vyras tęs žygį. tampau savo Zuzliuką visur, ir po vestuves, ir į keliones, ir į žygius.. kas iš jo užaugs hihihi.gif
Atsakyti