Įkraunama...
Įkraunama...

Neštuliukių skyrelis

Labas rytas 4u.gif

Sveikinimai Dangutex šeimynai wub.gif

Drovute - sveika prisijungus wub.gif

zuzla - mes pirkom lovytę gariūnuose 4u.gif Ir drabužiukų šiek tiek. Tiek viena tiek kita radom įėjus pro centrinį iėjimą ir pasukus į dešinę, kur tokie kaip angarai dideli. Tai vežimukai ir lovytės šalia vieno tų angarų, o drabužėliai viduj. Dar drabužėlių šiek tiek yra tame pilkame pastate, kur už visų geltonų eilių, pačiam gale (į kairę nuo centrinio įėjimo). Kainos šiek tiek mažesnės 4u.gif

Nežinau ar tai įmanoma, bet mano organizmas matyt bando išsimiegot už netolimą ateitį biggrin.gif Galėčiau miegot ir miegot... blush2.gif

Šiandien lygiai 37 savaitės pagal gydytojos nustatytą datą (liniuotė šiek tiek vėlesnę dieną rodo). Kaip aš tuo džiaugiuos biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2012 07 05, 11:23)
Aciu 4u.gif
Aciu visoms wub.gif  wub.gif  wub.gif  oro_buckis.gif

Drovute, sveika prisijungusi. taip jau ne vienai ir ne dviem mergytėm (tame tarpe ir man) tokie stebuklai atkeliauja, kur atrodo iš vis nešmanoma ir jau niekada nepavyks tapti nestuke.gif
Bet kaip sakoma - Dievui nėra negalimų dalykų wub.gif

sveikinu ir pasakok apie visus susitikimu su mažuoju stebukliuku.

Mes šiandien vėlai vakare keliaujam į pasimatymą su savuoju stebuklėliu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 05 liepos 2012 - 10:53
As irgi siandien keliauju i pasimatyma, labia tikiuosi, kad paaugo musu mazyte ir pasivijo laika unsure.gif

ATsisveikinu savaitaliui, gero oro ir geru emociju wink.gif ikiukas
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 07 04, 17:07)
"Šiandien Dangutex gimė nuostabi mergytė 3,680 kg, 53 cm, 10 balų".

Sveikinu Dangutex wub.gif , ramiu naktu jums mirksiukas.gif
QUOTE(Drovute @ 2012 07 05, 08:57)
Labas rytas

As labai nedrasiai blush2.gif bet beldziuos i siuos namucius ir tikiuosi, kad priimsit blush2.gif

Sveika prisijungus, smagu tave cia matyti nestuke.gif

Geru susitikimu ir tik geriausiu emociju merginoms kurios siandien keliausit i pasimatymus wub.gif

As kazkada planavau i gariunus, bet taip ir liko planas neigyvendintas, simta metu ten nebuvus, tai pabijojau, kad kol ka susirasiu tai nuo koju nukrisiu, sako ten pigesni zymiai zieminiai kombinzonai leliukams, va sito daikto noreciau, jei uzmatysit kas pasakykite ar istikruju smile.gif

As vakar tubut biski buvau perlenkus su savo lakstymais, tai visa vakara taip pilvas kietejo, jau taip kartais ir skausmingai, galvojau jei jau nepraeis iki 22 val, leksiu i AK, bet rimo rimo ir nurimo po to. Siandien ryte vel kaip nauja jauciuosi tongue.gif jau nerimstu, vakare i gimtadieni, reikia eiti pasigrazinti nail.gif

pasiziuriu i savo liniuote ir kazkaip neatrodo kad ji mano butu, nu niekaip nesitiki kad jau taip greitai tureciau priglausti savo maziuke wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2012 07 05, 11:37)
zuzla - mes pirkom lovytę gariūnuose 4u.gif Ir drabužiukų šiek tiek. Tiek viena tiek kita radom įėjus pro centrinį iėjimą ir pasukus į dešinę, kur tokie kaip angarai dideli. Tai vežimukai ir lovytės šalia vieno tų angarų, o drabužėliai viduj. Dar drabužėlių šiek tiek yra tame pilkame pastate, kur už visų geltonų eilių, pačiam gale (į kairę nuo centrinio įėjimo). Kainos šiek tiek mažesnės 4u.gif 

ačiū už nuorodas, gal neblūdysim hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2012 07 05, 10:12)
Aciu uz silta priemima 4u.gif
Su vyru leliuko laukem 3 metus, bet jis pas mus neskubejo. Per ta laika daremes GN(parode sunkisai praeinamus kiausintakius), tada darem LP(viskas tvarkoje). Ememes daryti IUI, atlikom 4, bet rezultato nebuvo jokio verysad.gif Nenorejom daugiau svaistyti pinigeliu, o ju ir nebuvo, po kurio laiko stebuklingai atsirado pinigu ir  nusprendem pabandyti IVF, bet... jis nepavyko  verysad.gif asaru kalnai, liudesys sirdyje verysad.gif  Nusprendem isivaikinti. Surinkom visus dokumentus, pridave, laukiem kursu, bet pamaciau II bigsmile.gif ir ka as nescia  thumbup.gif Vakar pamaciau savo zirniuko sirdute wub.gif  wub.gif

Sekmingo tau laukimo 4u.gif 4u.gif Tokias istorijas skaitant imi tiketi stebuklais 4u.gif

As irgi siandien i TA keliausiu, neplanine siek tiek. Del tu tinimu neramu, spaudimas ir slapimo tyr.geri, dar krauja pridaviau (kazkokiems kepenu fermentams g.gif ). Tai tikiuosi, kad viskas bus gerai, ir cia tik siaip iprastinis nestukinis tinimas.
Atsakyti
Geru TA visoms, kas eina susitik su stebukleliais 4u.gif 4u.gif 4u.gif

d'ville viskas bus thumbup.gif

Madissa smagaus gimtadienio 4u.gif

Egluzeeele miegok kol gali biggrin.gif
Atsakyti
Dangutex, su lelytes gimimu wub.gif

Egluzeee, man zinok irgi prasidejo miegojimo manija, tik atsikeliu, pavalgau ir jau norisi i lovyte prigulti smile.gif

Sveikos visos naujosios nestuke.gif Tuoj prades byreti kasdien po 1 liepinuke smile.gif,o po to ir mano eile blink.gif (nors siaip galvoju kad manoji mazyle liepinuke bus), tai gerai, kad atsikrausto naujokes thumbup.gif
Atsakyti
Tanga, aciu uz istorija, taip miela buvo skaityti wub.gif
Ir kitas mamytes kurios jau supuoja savo stebukliukus sveikinu pagaliau susitikus 4u.gif
O as iskeliauju i mamyciu skyreli. Nesakau, kad niekada negrisiu cia, Dievo keliai nezinomi...Bet pora trejeta meteliu tikrai noreciau pailseti.
Visoms nestuke.gif noreciau pasakyti, kad dziaukites savo dabartine busena, anksciau ar veliau - ji praeina, megaukites savo nestumu.
O musu stebukliukui rytoj trys savaites, jetau kaip laikas lekia...rodos tik vakar gimdziau blush2.gif
Del AK (maciau pries kelias dienas diskutavot), tai ikisiu savo trigrasi. Jokiu dirzu po nestumo niekas i palata neatnese ir nepasiule - iki siol nesioju nestukiska dirza, tik auksciau uzsikelusi, kad prilaikytu nukarusia pilvo oda. Beje, galiu pasigirti, kad per nestuma priaugau 15kg, ligonineje palikau 10kg, o vakar uzlipau ant svarstykliu ir maloniai nustebau, dar -2kg. ax.gif
Beje, maitinu Jonuka misinuku, nes mano pieno fabrikelis taip ir neuzsikure verysad.gif Jau turim ir diegliukus doh.gif O siaip, kaip kazkuri is jusu saket - motinyste veza drinks_cheers.gif Ir mums visoms, esancioms nesulaukianciuju gandro skyrelyje si emocija yra ko gero pati brangiausia, nes nuejome nemazai zygiu kol pagavom ta gandra uz kojos...
Nesakau viso gero, sakau..iki... biggrin.gif
Atsakyti
Tik is ryto pagalvojau, kad siandien per vizita pas gydytoja pasigirsiu, kad gerai jauciuosi ax.gif ...... visa diena nemaloniai tempia pilvo apacia ir nerealiai pikina verysad.gif

O del miego blush2.gif man atrodo, jei galeciau, miegociau 24 val per para lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyte.lt: 05 liepos 2012 - 12:49
QUOTE(Drovute @ 2012 07 05, 09:12)
Surinkom visus dokumentus, pridave, laukiem kursu, bet pamaciau II bigsmile.gif ir ka as nescia  thumbup.gif Vakar pamaciau savo zirniuko sirdute wub.gif  wub.gif

sveikute, kokia grazi istorija wub.gif beveik kartu gimdysim
kas eina smagaus susitikimo su zirnuikais, del miegojimo as ir galec visa para pora savaiciu turtbut
Maciau del rubeliu diskutavot, biski pasireklamuosiu: http://public.fotki....ritos-gaminiai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asmon: 05 liepos 2012 - 13:53
QUOTE(daiva8888 @ 2012 07 05, 14:11)
Tanga, aciu uz istorija, taip miela buvo skaityti  wub.gif
Ir kitas mamytes kurios jau supuoja savo stebukliukus sveikinu pagaliau susitikus  4u.gif
O as iskeliauju i mamyciu skyreli. Nesakau, kad niekada negrisiu cia, Dievo keliai nezinomi...Bet pora trejeta meteliu tikrai noreciau pailseti.
Visoms  nestuke.gif  noreciau pasakyti, kad dziaukites savo dabartine busena, anksciau ar veliau - ji praeina, megaukites savo nestumu.
O musu stebukliukui rytoj trys savaites, jetau kaip laikas lekia...rodos tik vakar gimdziau  blush2.gif
Del AK (maciau pries kelias dienas diskutavot), tai ikisiu savo trigrasi. Jokiu dirzu po nestumo niekas i palata neatnese ir nepasiule - iki siol nesioju nestukiska dirza, tik auksciau uzsikelusi, kad prilaikytu nukarusia pilvo oda. Beje, galiu pasigirti, kad per nestuma priaugau 15kg, ligonineje palikau 10kg, o vakar uzlipau ant svarstykliu ir maloniai nustebau, dar -2kg.  ax.gif
Beje, maitinu Jonuka misinuku, nes mano pieno fabrikelis taip ir neuzsikure verysad.gif  Jau turim ir diegliukus  doh.gif O siaip, kaip kazkuri is jusu saket - motinyste veza  drinks_cheers.gif Ir mums visoms, esancioms nesulaukianciuju gandro skyrelyje si emocija yra ko gero pati brangiausia, nes nuejome nemazai zygiu kol pagavom ta gandra uz kojos...
Nesakau viso gero, sakau..iki... biggrin.gif

Aš irgi gimdažiau AK, bet atnešė diržą (100 lt.) bet superinis. Man po CP jis super greitai padėjo susitvarkyti pilvukui.
Atsakyti