Įkraunama...
Įkraunama...

Fuksija (Fuchsia)

QUOTE(IwonaBogd @ 2012 06 27, 16:42)
Praeitais metai as nusipirkau savo pirma fuksija ir "susirgau" fuksijamanija doh.gif

Labai jau įspūdingi ligos požymiai biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2012 06 28, 16:38)
Labai jau įspūdingi ligos požymiai biggrin.gif  thumbup.gif

aciu visoms kas mus pastebejo lotuliukas.gif

O del tos ant koto, tai nieko cia imantraus nera. Paemiau viena sakele svyrancios fuksijos, palaukiau kol vandeny paleis saknelius. Pasodinau i vazoneli ir leidau augti tik i virsu, lauziau visus soninius lapelius. Ir pavasari, kai ji jau buvo man norimo aukscio leidau, kad augtu sakeles i sonus, bet tik virsuneleje. Ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip į domiai thumbup.gif Reikės gal pabandyt bigsmile.gif
Bet gaila laužyt, nauji augaliukai pas mane, viena gražuolė tik pražydo wub.gif
Pirmi metai jos pas mane (kaip ir visos kitos gėlės biggrin.gif ) Tai ieškau info ką ateinant rudeniui su jomis daryti.
Atsakyti
Roodausi ir as savasias. Tik siemet pradejau auginti sias geles. Sita dave drauge. Jauciu, kad ja reiks formuoti kaip medeli ant stiebo, nes vis kai kas nulauzia man sakeles.
user posted image

O sita grazuole nusipirkau. Bandysiu pasidaugint kitiem metam. Kada jus dauginat? Kiek paskaitinejau, tai galima jau liepos men. nezydincias sakeles sodint i vazonelius.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jo-vita7: 28 birželio 2012 - 21:51
tai bandykit visa augala islaikyt per ziema,ispudingai atrodo dideli augalai
Atsakyti
Bandysiu ir visa islaikyti, bet norisi ir pasidaugint.
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2012 06 28, 20:50)

O sita grazuole nusipirkau. Bandysiu pasidaugint kitiem metam. Kada jus dauginat? Kiek paskaitinejau, tai galima jau liepos men. nezydincias sakeles sodint i vazonelius.

Mano tokia pati gražuolė žydi. Negaliu atsigrožėt žiedais wub.gif
Tik pas mane lapų nėra, mažiukas kerukas dar, mažuliuką prieš mėnesį gavau wub.gif O dar susodinta su kita fuksija, našlute ir dar kažkokia gėle.
Turiu tris spalvas, bent taip turėtų būti, bet dar nežinau kokios bus wub.gif Gal susodinti jas į veiną vazoniką rudenį g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~♥KaipTaiKaip♥~: 29 birželio 2012 - 08:54
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 06 29, 09:51)
Mano tokia pati gražuolė žydi. Negaliu atsigrožėt žiedais  wub.gif
Tik pas mane lapų nėra, mažiukas kerukas dar, mažuliuką prieš mėnesį gavau  wub.gif O dar susodinta su kita fuksija, našlute ir dar kažkokia gėle.
Turiu tris spalvas, bent taip turėtų būti, bet dar nežinau kokios bus  wub.gif Gal susodinti jas į veiną vazoniką rudenį  g.gif

manau, kad rudeni nesodinkit i viena. g.gif Geriau pavasari, jei matyris kad reikia. Bt abejoju, kad reikes.
Atsakyti
Bet jos dabar auga su kitom gėlėm, vienam ankštokam vazone. Tai gal tik pavasarį persodint..
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 06 29, 16:35)
Bet jos dabar auga su kitom gėlėm, vienam ankštokam vazone. Tai gal tik  pavasarį persodint..

raset auga dvi fuksijos naslaite ir dar kazkokia gele...itariu naslaite ir ta kita bus vienmetes...o fuksija galima isslaikyt per ziema...tai manyciau fuksijas reiktu sodint po viena..tegu auga tvirteja krumeliai,kuriuos galesit laikyt iki kito sezono mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2012 06 28, 21:50)
Roodausi ir as savasias.
O sita grazuole nusipirkau. Bandysiu pasidaugint kitiem metam.

labai grazi ziedu spalva jusu antrosios geles.
Mano po ziemos fuksijos labai vangios, tarsi uzmigusios, visai neauga sia vasara, kaip jas pazadinti?

Gal kas sutiktu pasidalinti ivairesniu spalvu ziedu fuksiju sakelemis, atzalelemis? Galeciau ir sumoketi kazkiek
Atsakyti
Labukas, as ir pirmi metai auginu, bet kazkaip nesiseka, kai pirkau mazus flensiukus jie buvo jau nuskabyti virsuneles ir sake daugiau skabyt nereikia, bet man auga tik 1 arba 2 sakeles ir jau gana ilgos po puse metro ar daugiau ir ziedeliu nesiruosia kraut. Turbut reikejo ir tas sakeles patrumpint kad daugiau pasisakotu. neturiu patirties, skaitau tema , bet matyt '' nedaeina man''.
Atsakyti