Įkraunama...
Įkraunama...

Fuksija (Fuchsia)

Gal man jau iš rūsio jas tempti namo,jei dar gyvos g.gif nugenėsiu, kol išleis šakutes ir pavasaris ateis. Ar laukti vasario g.gif pirmi metai, kai žiemoja rūsy tamsoje...

Atsakyti
Aš saviškes jau pradėjau budinti ax.gif
Atsakyti
Manosios dar miega, tai tikrai dar nebudinsiu, nes ir kambaryje vietos joms nėra ax.gif
Atsakyti
Kam reikia sakeliu. Prasom, viena fuksija kirpsiu. Padovanosiu. Vilnius, justiniskes.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ilonalit @ 2014 01 24, 11:17)
Kam reikia sakeliu. Prasom, viena fuksija kirpsiu. Padovanosiu. Vilnius, justiniskes.
user posted image

Rezervuota iki 29d.
Atsakyti
Va kaip žiemoja maniškės smile.gif
user posted image
*
user posted image
Atsakyti
*MONAMI* gražiai žiemoja thumbup.gif aš saviškes šiandien irgi parsinešiau iš rūsio, nes vienai jau matyti maži spurgeliai, tai nelaukiu kol ištįs tamsoje. Pesodinau, nugenėjau...šaknys gražios, matosi naujų, tai manau, kad visos trys atsprogs smile.gif

Atsakyti
įdomu,o kada man saviškes persodinti ?
dabar?
aš kažkaip apie šiltesnį pavasarį galvojau ?
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 01 26, 17:15)
Va kaip žiemoja maniškės  smile.gif

thumbup.gif wub.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2014 01 26, 19:40)
įdomu,o kada man saviškes persodinti ?
dabar?
aš kažkaip apie šiltesnį pavasarį galvojau ?

aš neskubėčiau, dar pavasaris toli g.gif tegu auga kaip auga , o kai bus daugiau saulės ir šilčiau persodinsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2014 01 26, 18:51)
*thumbup.gif  wub.gif
**aš neskubėčiau, dar pavasaris toli  g.gif tegu auga kaip auga , o kai bus daugiau saulės ir šilčiau persodinsi  g.gif

*pasimokiau po pernai stagariukų ane blush2.gif

**ok
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 01 26, 19:57)
*pasimokiau po pernai stagariukų ane  blush2.gif

**ok

lotuliukas.gif mano dar stagariukai , tai jei neatsigaus gausim taviškes apgenėt lotuliukas.gif bet aš tikiu kad ir maniškės atsigaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2014 01 26, 19:03)
lotuliukas.gif  mano dar stagariukai , tai jei neatsigaus gausim taviškes apgenėt  lotuliukas.gif bet aš tikiu kad ir maniškės  atsigaus  rolleyes.gif

atsigaus,mano stagariukas žydėjo neatsilikdamas nuo kitų wub.gif
kaip atrodė pernai 02,28
user posted image
ir kaip žydėjo su kitomis kurios iš šakelių buvo
čia jau antras žydėjimas 09,06
user posted image

uch kaip pasiilgau vasaros wub.gif
Atsakyti