Įkraunama...
Įkraunama...

Fuksija (Fuchsia)

Aš taipat prisidedu prie nusivylusių fuksijų pirktų daigelių , pas mane taipogi nuo vasario mėn užaugo tik geras sprindis ir tiesiogine žodžio prasme debraduoja
Atsakyti
jau galvojau "kalta" mano pietinė pusė, todėl fuksijos blogai auga.. pasirodo, čia masinė epidemija smile.gif
Atsakyti
Na mano šiemet pirktos taipogi vangiai auga. Bet žiedais džiugina medelis, nors stiprūs vėjai kelia grėsmę jo trapiai lajai:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 08 07, 22:43)
žiedais džiugina medelis, nors stiprūs vėjai kelia grėsmę jo trapiai lajai

Na, jau labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 08 07, 22:58)
Na, jau labai gražu  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 08 07, 22:43)
Bet žiedais džiugina medelis, nors stiprūs vėjai kelia grėsmę jo trapiai lajai:

Koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2012 08 07, 23:05)
Koks grožis  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ačiū Rimmuse 4u.gif Medelio aukštis apie 170 cm taip jau gavosi kad toks užaugo ax.gif Kai užeina audros, supa į visas puses, ramstau bambuko lazdelėm, raištau... Dar turiu vieną medelį suformavusi, bet jau gerokai žemesnį ir jis kol kas nežydi.
Atsakyti
oi koks grozis, kiek metu reikia tokiam medeliui uzauginti?
kur jis pasodintas? ar vazone ar dirvoje? kaip perziemoja?
Atsakyti
Medelis tikrai labai labai grazus. Idomu per kiek metu toki uzauginti galima.
Merginos norejau pasiklausti kokiomis trasomis tresiata fuksijas ir kokius augimo stimuliatorius naudojat? Pas mane jos labai letai auga, plencai kokiu 10-15 cm ir nelabai juda i prieki. Nors ir zydi jie.
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2012 08 08, 08:39)
oi koks grozis, kiek metu reikia tokiam medeliui uzauginti?
kur jis pasodintas? ar vazone ar dirvoje? kaip perziemoja?

Ačiū 4u.gif Tam medeliui jau trys metukai smile.gif Per vasarą auga gėlynuke, čia vienintlė pavėsingesnė vieta mano kieme. Rudenį įsodinu į vazoną ir apgyvendinu vėsiame, šiek tiek šviesiame rūsyje (yra mažas langelis). Iš rudens atrodo, kad jau neišgyvens, nukrenta lapai toks negyvas atrodo, bet pavasariop pradeda žaliuoti ir atšilus keliauja į lauką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 08 08, 11:16)
Ačiū 4u.gif  Tam medeliui jau trys metukai smile.gif  Per vasarą auga gėlynuke, čia vienintlė pavėsingesnė vieta mano kieme. Rudenį įsodinu į vazoną ir apgyvendinu vėsiame, šiek tiek šviesiame rūsyje (yra mažas langelis). Iš rudens atrodo, kad jau neišgyvens, nukrenta lapai toks negyvas atrodo, bet pavasariop pradeda žaliuoti ir atšilus keliauja į lauką smile.gif

Grozis.dar tokio grozio nemacius as. ir kaip per 3 metus toki isauginti neisivaizduoju. tiesiog nebeturiu ir zodziu kaip apsakyti nuostabiai grazus medis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2012 08 08, 19:25)
Grozis.dar tokio grozio nemacius as. ir kaip per 3 metus toki isauginti neisivaizduoju. tiesiog nebeturiu ir zodziu kaip apsakyti nuostabiai grazus medis thumbup.gif

Ačiū 4u.gif Tikrai nesitikėjau, kad mano medelis taip bus įvertintas bigsmile.gif Patręšiu retkarčiais žydinčių gėlių trąšomis, pagenėju... Norėčiau užauginti medelį stipriu kamienu, tvirta laja. Esu tokį mačiusi, todėl nuo to ir kilo mintis auginti. Žinoma, tam prireiktų dar daugiau metų.
Atsakyti