Aš taipat prisidedu prie nusivylusių fuksijų pirktų daigelių , pas mane taipogi nuo vasario mėn užaugo tik geras sprindis ir tiesiogine žodžio prasme debraduoja
jau galvojau "kalta" mano pietinė pusė, todėl fuksijos blogai auga.. pasirodo, čia masinė epidemija
QUOTE(Linetax @ 2012 08 07, 22:43)
žiedais džiugina medelis, nors stiprūs vėjai kelia grėsmę jo trapiai lajai
Na, jau labai gražu
QUOTE(Linetax @ 2012 08 07, 22:43)
Bet žiedais džiugina medelis, nors stiprūs vėjai kelia grėsmę jo trapiai lajai:
Koks grožis
QUOTE(Rimmuse @ 2012 08 07, 23:05)
Ačiū Rimmuse
oi koks grozis, kiek metu reikia tokiam medeliui uzauginti?
kur jis pasodintas? ar vazone ar dirvoje? kaip perziemoja?
Medelis tikrai labai labai grazus. Idomu per kiek metu toki uzauginti galima.
Merginos norejau pasiklausti kokiomis trasomis tresiata fuksijas ir kokius augimo stimuliatorius naudojat? Pas mane jos labai letai auga, plencai kokiu 10-15 cm ir nelabai juda i prieki. Nors ir zydi jie.
Merginos norejau pasiklausti kokiomis trasomis tresiata fuksijas ir kokius augimo stimuliatorius naudojat? Pas mane jos labai letai auga, plencai kokiu 10-15 cm ir nelabai juda i prieki. Nors ir zydi jie.
QUOTE(b.kite @ 2012 08 08, 08:39)
oi koks grozis, kiek metu reikia tokiam medeliui uzauginti?
Ačiū
QUOTE(Linetax @ 2012 08 08, 11:16)
Ačiū
Tam medeliui jau trys metukai
Per vasarą auga gėlynuke, čia vienintlė pavėsingesnė vieta mano kieme. Rudenį įsodinu į vazoną ir apgyvendinu vėsiame, šiek tiek šviesiame rūsyje (yra mažas langelis). Iš rudens atrodo, kad jau neišgyvens, nukrenta lapai toks negyvas atrodo, bet pavasariop pradeda žaliuoti ir atšilus keliauja į lauką 
Grozis.dar tokio grozio nemacius as. ir kaip per 3 metus toki isauginti neisivaizduoju. tiesiog nebeturiu ir zodziu kaip apsakyti nuostabiai grazus medis
QUOTE(karosimi @ 2012 08 08, 19:25)
Grozis.dar tokio grozio nemacius as. ir kaip per 3 metus toki isauginti neisivaizduoju. tiesiog nebeturiu ir zodziu kaip apsakyti nuostabiai grazus medis 
Ačiū