Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai, skiautinukai, 6 tema

Sveikos, merginos, stai jau geresnis variantas, be abejo del dydzio buvo gerokai lengvviau ir sakyciau kad maloniau, nes 2mx2m yra didelis ir per didelis darbas, o cia 120cmx60cm - malonumas ir nieko daugiau smile.gif user posted image
Atsakyti
Labai gražu wub.gif
Atsakyti
Moriube labai fainas 4u.gif
Atsakyti
Koks gražutis užtiesaliukas 4u.gif
Aš tai buvau vieną susibraižius išnykstančiu markeriu ir sukirpus žirklėmis paliekant užlaidas. Bet pritrūkau medžiagos ir kol radau tinkamos išnyko visi subraižymai doh.gif Tai dabar kaupiuosi, kaupiuosi ir dar kaupiuosi iš naujo tas skiautes imti braižytis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As ir Morka: 19 vasario 2013 - 19:54
Lininis, šiek tiek pasiuvinėtas paskiautiniavimas
user posted image
Atsakyti
Sveikos, darbeliai nerealus jusu, gundausi ir as pabandyti, tik svarstau kokio storio sintepono pirkti lovos uztiesaliukui vaikui g.gif planuoji daryt koki paveiksliuka nesudetinga pradziai ir persiuvineti laisvai per visa uztiesala, tik kazi kaip su masina israityt viska graziai , visgi darbelis ne mazuliukas koks doh.gif g.gif
Atsakyti
Labiau patyrę gal geriau atsakys. Bet man lengviausia susidoroti kai plonas sintepono sluoksnis būna smile.gif
Atsakyti
Geria udeti plonesni, as naudoju 1-1.5 cm storio, kartais dar plonesni iki 1 cm rolleyes.gif
Atsakyti
mama gulbe, o kai persivineji laisvai viska ar pries tai dar kazkaip sutvirtini darbeli? idomu ar neissislankios man audinys, kad pto nesutaps baisu.. g.gif ( kalbu apie virsutini ir pamusalini sluoksni)
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2013 03 07, 09:53)
mama gulbe, o kai persivineji laisvai viska ar pries tai dar kazkaip sutvirtini darbeli? idomu ar neissislankios man audinys, kad pto nesutaps baisu.. g.gif ( kalbu apie virsutini ir pamusalini sluoksni)

viska susegioju gan tankiai ziogeliais bigsmile.gif , man geriau nei adateles thumbup.gif
nes jie neiskrenta ir neisiduri smile.gif
Atsakyti
dekui smile.gif, pradziai pabandysiu lelei pataliukus kokius sukurt, poto didesni darbeli imsiuos daryti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 03 07, 08:02)
viska susegioju gan tankiai  ziogeliais  bigsmile.gif , man geriau nei adateles  thumbup.gif
nes jie neiskrenta ir neisiduri smile.gif

Ačiū už pasidalinimą 4u.gif Aš tai vis rankomis susidaigstydavau, o po to jau normaliai doh.gif Užsiknisimas jei daiktas didesnis...
Atsakyti