Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

Tai vakar ir man normaliai pasirodė, bet rankovės ir ties pečiais platoka atrodo g.gif Ne? g.gif

kavamale,
tai gausit, pasimatuosit ir galėsit sulyginti biggrin.gif Neskubėkit dar. Kaip sakiau, tai tikrai neiškrentu ir nesimaskatuoja niekur, vizualiai, net panašiai laisvos vietos lieka kaip ir internetinėj foto, tik ties pečiais ir rankovėmis gal platoka, kol foto nemačiau, tai lyg normaliai, o nuotraukoje, kai ieškau prie ko prisikabinti, tai randu hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 03 liepos 2012 - 16:21
QUOTE(cap carap @ 2012 07 03, 18:18)
Tai vakar ir man normaliai pasirodė, bet rankovės ir ties pečiais platoka atrodo g.gif Ne? g.gif

man noretusi siauresnes 4u.gif beet jus juk norejote platesnes, tai panasiai atrodo kaip ir internetinj foto. gal toks ir turi buti modelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 03 liepos 2012 - 16:20
QUOTE(kavamale @ 2012 07 03, 16:19)
man noretusi siauresnes  4u.gif beet jus juk norejote platesnes, tai panasiai atrodo kaip ir internetinj foto. gal toks ir turi buti modelis

drinks_cheers.gif aptemptos nenoriu schmoll.gif Na, žiūrėsiu, tegul susiguli. Gal dar kokią vieną kitą nuomonę iš šalies išgirsiu, tai apsispręsiu ar pasilikt (ir siaurint ties pečiais), ar parduot
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2012 07 03, 17:11)
Cap carap,man bent jau nuotraukoj ziurisi suknute gerai....nesimato ,kad didele...

drinks_cheers.gif
Csp carap, į jūsų nuotrauką pžiūrėjus net ir pati užsimaniau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 07 03, 16:36)
drinks_cheers.gif
Csp carap, į jūsų nuotrauką pžiūrėjus net ir pati užsimaniau  blush2.gif

Į mane galima kreiptis "tu", nesikandžioju gi biggrin.gif Tikra gerulė, neskysta, bet tinka LT pajūriui maždaug po žolinių, kai oras pobjauris būna biggrin.gif Vienintelis minusas, tai pasipūtę ties užtrauktuku (viršuje), toks kaip "kumpis" kartais atrodo, bet atsegus užtrauktukus, nesipučia
Atsakyti
Cap carap, labai grazi suknute wub.gif As irgi jos laukiu..tik mano XS...nestuke jau nebeuzsidesiu turbut..laikysiu geresniems laikams biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas norit watercolor su silku baltinuku 6 d
http://www.ebay.com/...=item25728c6a31
Atsakyti
O man tos palaidinės marginimas neočen ax.gif

QUOTE(Akvilija @ 2012 07 04, 06:32)
cap carap, gražu  drinks_cheers.gif

aciuks.gif ir man smile.gif
Kažin neduos kokių nuolaidų šiandien? g.gif Imčiau dar vieną rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 04 liepos 2012 - 08:20
Cap carap,nuotraukoj viskas ciki piki,tik va,kaip is sono ,neatrodo plati labai?nes man,atsimenu,is sono labai negraziai ziurejosi,matesi,kad tikrai didoka...
Atsakyti
RII,

laisva, tikrai laisva ten, neaptempta ir neprigludę mastau.gif. Įkeltalm koliaže gal nelabai matosi, tai jei netingėsiu dar nufotkinsiu šonu
Atsakyti
Man ji buvo tokia net pasistojus kazkokia i gala biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2012 07 03, 16:49)
Na, žinokit šiandien aš labai pasimetus, nes nebenoriu s, noriu xs  lotuliukas.gif
Šiandien manau, kad suknelė didinta ir atitinka M

Gražu wub.gif Bet gal norėtųsi kiek mažesnės g.gif
Atsakyti