Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

O kas nors yra bandes marskinukus tall imt? Idomu,jie didinti? Ar tik rankovem pailginto g.gif Mastau imt tuos lininius....Vigi pasitraukt turetu g.gif
Atsakyti
Merginos,

prisipazinkit kas Pasaze pas Juozapa esancioje siuvykloje Lilian suknele siaurinasi? bigsmile.gif

Buvau siandien ten ir kas idomiausia pati buvau apsirengusi Lilian suknele, ziuriu tokia pat praardyta guli... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vannille: 22 birželio 2012 - 12:05
O man tai idomu, kuri vakar Lietuvos pramonininkų konfederacijos suvažiavime buvot su Bonie blouse, kazka kazkam iteiket? Matiau per telika rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2012 06 22, 12:04)
Merginos,

prisipazinkit kas Pasaze pas Juozapa esancioje siuvykloje Lilian suknele siaurinasi? bigsmile.gif

Buvau siandien ten ir kas idomiausia pati buvau apsirengusi Lilian suknele, ziuriu tokia pat praardyta guli... biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vannille, ten mano Lillian bigsmile.gif Mazas tas Vilnius doh.gif lotuliukas.gif
Beje, siuvykla ten tikrai gera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2012 06 22, 13:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Vannille, ten mano Lillian bigsmile.gif Mazas tas Vilnius doh.gif  lotuliukas.gif
Beje, siuvykla ten tikrai gera mirksiukas.gif

O galima tiksliau - kuri ten siuvykla, nes itariu ne viena ten. blush2.gif turiu pririnkus taisymui, taip butu "po ranka" sita vieta..
Atsakyti
QUOTE(ambrute @ 2012 06 22, 12:33)
O man tai idomu, kuri vakar Lietuvos pramonininkų konfederacijos suvažiavime buvot su Bonie blouse, kazka kazkam iteiket? Matiau per telika  rolleyes.gif

aha aš taip pat mačiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ambrute @ 2012 06 22, 13:33)
O man tai idomu, kuri vakar Lietuvos pramonininkų konfederacijos suvažiavime buvot su Bonie blouse, kazka kazkam iteiket? Matiau per telika  rolleyes.gif

QUOTE(Vannille @ 2012 06 22, 13:04)
Merginos,

Oho kaips sparciai pleciasi anoniminiu J.Crew'iku nariu ratas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arelija: 22 birželio 2012 - 13:26
QUOTE(Arelija @ 2012 06 22, 14:24)
Oho kaips sparciai pleciasi anoniminiu J.Crew'iku nariu ratas g.gif

Tai kad viena prisipažino jau lotuliukas.gif Gal ir kita atsiras. Nu bet aš žinokit esu mačius tik vieną kartą aplamai ant moters j.crew megztuką kažkada, gal Kaune mažiau gerbėjų biggrin.gif
Atsakyti
Na, LT dar lyg ir neteko gyvai kazko matyt, bet serialuose daznai pastebiu jcrew rubus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 06 22, 14:46)
Na, LT dar lyg ir neteko gyvai kazko matyt, bet serialuose daznai pastebiu jcrew rubus biggrin.gif

Kokiuose? bigsmile.gif Nors aš kai žiūriu dabar tik gossip girl tai kažkaip neatkreipiau dėmesio
Atsakyti
Merginos, o kuo skiriasi drabužiai iš factory?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 06 22, 13:44)
Tai kad viena prisipažino jau  lotuliukas.gif  Gal ir kita atsiras. Nu bet aš žinokit esu mačius tik vieną kartą aplamai ant moters j.crew megztuką kažkada, gal Kaune mažiau gerbėjų  biggrin.gif

Vilniuj ne kartą mačiau ax.gif Vieną moterį Panoramoje ne kartą esu sutikusi, ir mačiau, kaip mane nužiūrėjo, bet neprisistatė biggrin.gif Dabar Jcrew kažkaip mažiau tokių išskirtinių rūbų siuva, gal todėl mažiau matosi.
Atsakyti