Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(srovė @ 2012 06 26, 10:47)
mergaites , tarkite zodi: neapsiprendziu ar sakytis ta Tippi sweater merino vilnos> Mano dydzio yra neon azalia spalvos. Ar pasiteisino jie? ar grazi spalva? ar visgi geriau sumoketi brangiau, bet sakytis: Cashmere tee neon pink spalvos?
http://www.jcrew.com...~~~~~/28762.jsp

Na, kainos skiriasi labai. Taciau gal tas Tippi visai neblogas?

Jei patinka merino vilna, tai patiks ir tipis merino.. modelis graziai ziurisi, rankoves aptemptos.. Neon azalia spalva yra gana svelni, nerekianti.
Kasmyras, aisku, skiriasi nuo merino ne tik kaina...
Atsakyti
QUOTE(srovė @ 2012 06 26, 11:47)
mergaites , tarkite zodi: neapsiprendziu ar sakytis ta Tippi sweater merino vilnos> Mano dydzio yra neon azalia spalvos. Ar pasiteisino jie?

Man pasiteisino, labai funkcionalus, daznai velkuosi.
Atsakyti
QUOTE(Bretane @ 2012 06 25, 09:34)
hihihi.gif Jo jo, tądien buvau visa nuo galvos iki kojų kriu  biggrin.gif Aš į tavo bliuzelę užsižiūrėjau, galvoju matyta,tada tik į akis  hihihi.gif

Kaip malonu, kad žvilgsnis pirma ne į veidą, o į bliuską laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2012 06 26, 10:55)
Jei patinka merino vilna, tai patiks ir tipis merino.. modelis graziai ziurisi, rankoves aptemptos.. Neon azalia spalva yra gana svelni, nerekianti.
Kasmyras, aisku, skiriasi nuo merino ne tik kaina...

Aciu labai uz patarima.
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2012 06 26, 11:12)
Man pasiteisino, labai funkcionalus, daznai velkuosi.

Aciu!!
Atsakyti
Patarkit prasau, i ka geriau akis smailint - i kasmyro long-sleeve tee ar i kasmyro V neck sweater?.. Noreciau viena issirinkt.. ax.gif V neck'u atsinesiojau ir buvau nusprendus nebepirkt kuri laika, o del long-sleeve tee truputi bijau ar nebus kokia nors per trumpa mano 179.. Siaip lb graziai ji man atrodo.. Gal kas turit viena ir/ar kita?.. Pasidalinkit ispudziais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marsele @ 2012 06 26, 16:15)

As kiek turiu kasmyriniu-nera ilgi...tee neturiu, tik golfiuku...bet va sitas ilgas, is pradziu toks siaip sau lyg atrode, bet siom dienom pranesiojau, kaip dziaugiuos -labai jaukus ir toks ilgas platus thumbup.gif taip kad kas neturit-rekomenduoju tikrai-kasmyras geras, storesnis...maciau kazkas parduoda ax.gif

user posted image
Atsakyti
Aš jcrew todėl ir labai myliu, kad man aukštai, net ne Tall dydžiai yra man tinkantys, bliuskutės pakankamo ilgio, nesibaigia virš bambos, rankovės irgi dažniausiai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2012 06 26, 17:05)

As kiek turiu kasmyriniu-nera ilgi...tee neturiu, tik golfiuku...bet va sitas ilgas, is pradziu toks siaip sau lyg atrode, bet siom dienom pranesiojau, kaip dziaugiuos -labai jaukus ir toks ilgas platus thumbup.gif taip kad kas neturit-rekomenduoju tikrai-kasmyras geras, storesnis...maciau kazkas parduoda ax.gif

user posted image

Oi,sitas geriu geris wub.gif Gaila,kad didintas dydziu visu.S tinka konkreciam M.Bet,pagautas uz gera kaina,tai nesiosim dideli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 06 22, 14:46)
Na, LT dar lyg ir neteko gyvai kazko matyt, bet serialuose daznai pastebiu jcrew rubus biggrin.gif

o aš labiausiai nustebau, kad Žemaitijoje RIETAVO turguje mačiau šiuo megztuko modeliuku Traversa viena mergina praėjo, ten gi niekas nesipuošia važiuojan, va pagalvojau g.gif ax.gif ir j.crew galiu pamatyti čia bigsmile.gif smile.gif
user posted image

Atsakyti
O as sian Humanoj Jcrew batelius maciau bigsmile.gif Kam idomu,Karoliniskiu,priesais Sodra. ax.gif Man mazi buvo.
Atsakyti
Patarkit prasau, i ka geriau akis smailint - i kasmyro long-sleeve tee ar i kasmyro V neck sweater?.. Noreciau viena issirinkt.. ax.gif V neck'u atsinesiojau ir buvau nusprendus nebepirkt kuri laika, o del long-sleeve tee truputi bijau ar nebus kokia nors per trumpa mano 179.. Siaip lb graziai ji man atrodo.. Gal kas turit viena ir/ar kita?.. Pasidalinkit ispudziais  4u.gif

galiu tik pakomentuoti Cashmere V-neck sweater spalva green ribbon S dydis tinka nešiojančiai M dydį- labai labai graži spalva ir jis kiek ilgėlesnis už tippi sweater. SPALVOS abiejų megztukų BEVEIK NESISKIRIA, tačiau kašmyrinis mielesnis
http://www.jcrew.com...D=1337774381722
ir tippi sweater spalva succulent green S tinka nešiojančioms M.
http://www.jcrew.com...D=1337765531142

jei reikės išmatavimų, į až mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbulas: 26 birželio 2012 - 19:28
QUOTE(inga_ @ 2012 06 26, 20:49)
o aš labiausiai nustebau, kad Žemaitijoje RIETAVO turguje mačiau  šiuo megztuko modeliuku Traversa viena mergina praėjo, ten gi niekas nesipuošia važiuojan, va pagalvojau g.gif  ax.gif  ir j.crew galiu pamatyti čia bigsmile.gif  smile.gif
user posted image

bigsmile.gif Tai gal mane matėt... blush2.gif Prieš dvi savaites buvau ir vilkėjau šį megztuką.
Atsakyti