Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus - 29 tema

QUOTE(AnaDeizy @ 2012 07 04, 21:47)
zinom zinom, 35-40 lt su fugavimu. Zinom ir Domogintares meistrus, bet gaila kontaktu smile.gif smile.gif

O gal galima suzinoti priezasti, kodel gaila g.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 07 04, 19:54)
yra internete, reikia prasyt Giedruoles priejimo  ir moket spausti raide "t" smile.gif

priejimo prie ko? cia Giedruole nariu asmeninius albumus administruoja? keistoka kazkaip. O raide "t" kas?
Atsakyti
QUOTE(cashmira @ 2012 07 04, 22:01)
O gal galima suzinoti priezasti, kodel gaila  g.gif

pats eilej laukiu.... :-)
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 07 04, 20:25)
dėl Cašmiros, jei turės ką įkelti į albumą siūlau prabalsuoti, jei vis dar nori. Prirašymas būtinas. Artimiausiu metu nusimato pas mane. Su vyru labai norim bent kraniuką pajungti ir WC, nes laukai nors ir kalvoti, bet nu nepatogu nors tu ką biggrin.gif
MUDU ir Madwifi siūlau daugiau pasireikšti papasakoti savo problemas šeimynines ir statybines, bei kaimynų džiaugsmus smile.gif Prirašymas meete sutrumpina pasitikėjimo laiką. Žodžiu viskas įvyksta greičiau, kai prigirdom ir vienu kartu iškloja visą tiesą apie savo statybas, nurodo adresą ir seifo kodą. smile.gif

tiek to, apsieisim, labai jau komplikuotai cia viskas.
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 07 04, 21:59)
Ačiū smile.gif Kaip tik gerai būtų, iki tol muset ir pamatus turėsim jau smile.gif
Duokit jei geri buvo wink.gif Keletą turiu užsirašius, bet kuo daugiau gerų, tuo geriau, nes kai ateis laikas mūryt tai žiūrėk niekas ir nebegalės smile.gif
Stogdengiais kažkodėl niekas nesidalina, aš irgi prašiau  lotuliukas.gif

na nevarykit gi taip. PVZ pas mus dirbo firma, o su atskirom brigadom, tokiom kaip stogdengiai mes atskirai net nebendravom. jeigu nuoširdžiai - buvau išlėkęs i komandiruotes keliom savaitėm - grįžau, o namas su stogu. Tai ką rekomenduot?
g.gif
Atsakyti
Sveiki,

Karts nuo karto paskaitineju jusu foruma. Siuo metu deriname paskutinius formalumus - statybos leidima. Tikiuosi siuos metus pabaigti su namo pamatais. Namo vieta - kauno rajonas wink.gif

Taigi klausimu bus daug, prasau visu kantrybes smile.gif

Einam prie reikalo..

Gal kas rekomenduotumete brigada greztiniams pamatams. Namas (~190 m2 , is ju 30 m2 garazas) su mansarda, apdaila - klinkerio plyta, taigi pamatai bus panasus i siuos:

http://neverlendas.b...-griaucius.html

Kas cia svieziausi, siais metais pamatus dejo ? smile.gif

Robertina, AnaDeizy ?
Atsakyti
pagaliau horizonte Vilienė pasirodė? drinks_cheers.gif kur buvot dingę?
Atsakyti
v vilienė tik ižengė į namus, nu ir kelias.... doh.gif prieš mane vilkikas plaukė, šiaip pirmą kart taip mačiau... buvau pasimatyme su vilienium Goldape.... kaip pradėjo nuo Suvalkų pilt, žaibuot taip nenustoja doh.gif

v.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 04 liepos 2012 - 23:36
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 07 04, 21:29)
Papildyta: moterys, kada baigiasi vaikui piilvo diegliai?  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

QUOTE(AnaDeizy @ 2012 07 04, 21:53)
P.S. jau keturi baigiasi menesiai....

oho keturių mėnesių čia nebe diegliai, o šiaip kažkas pilveliui negerai, visai neseniai tas pats buvo su mano dukterėčia, kurią paliko man kaip ramų vaiką vieną naktį pažiūrėt...galvojau galą gausiu doh.gif vidurnaktį supratau, kad nifiga čia ne diegliai, vaikui pilvą pučia, raitosi, rekia, nemiega...išsiunčiau vyrą ieškot naktinės vaistinės su grasinimu nedrįst grįžt be gerųjų bakterijų, rado parvežė, po dviejų parų vaikas kaip angeliukas miegojo ir šypsojos smile.gif jei nebandėt, pabandykit - linex baby.

o mes nu ką kuriamės kosminiu greičiu - įsigijom naują šeimos narį, keturkojį smile.gif nuo žemės vos matosi, ale vis tiek šuo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkasPilkas @ 2012 07 04, 22:57)

Robertina, AnaDeizy ?

Sveiki, mums dare "antra geriausiu".........UAB Polista. Jei turit kantrybes stovet ir ziureti nuo A iki Z kaip daro, kokybe bus.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 07 04, 22:06)
P.S. o tai valgyt bandėt vaikui duoti?
P.S. P.S. pilvo diegliukai, palyginus su galvos skausmu, kai Jai sueis 16m - kaip tie vyšnių kauliukai palyginus su Puntuku  doh.gif  kentėk tėvai, kentėk ...

lotuliukas.gif dėl to 16m reikia pagalvoti ir save paprotinti dar prieš darant vaikus biggrin.gif

QUOTE(madwifi @ 2012 07 04, 23:24)
tiek to, apsieisim, labai jau komplikuotai cia viskas.

Nenori - nereikia unsure.gif tam ir uždėtas slaptažodis, kad nebūtų prašalaičių užklįstančių tik pažiopsoti cool.gif jei pats dėtumėt nuotraukas, suprastumėt kam tie slaptažodžiai.
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 07 04, 21:47)

Jei nepaslaptis - kiek mokėjot?

Jokios paslapties 600lt be perkėlimo.

Giedruole ,kai turėsiu ką rašyti ,rašysiu,o dabar statybininkų temoj nuo šeimyninių problemų pradėti-keistoka ax.gif

Atsakyti