QUOTE(cashmira @ 2012 07 12, 00:15)
man atrodo,kad Vekos alphaline 70m2 uz 35t. tikrai neiseitu
Nes mums,kaip iir jums gavosi 600lt/m2(kaina su istatymu,termo remeliu ir is abieju pusiu juostom ) , tai jiems iseitu apie 42t.
42 už alphaline (su atitinkamu stiklinimu U~0.5...0.6) yra pasaka lyginant su 35 už kažką labai vidutinio
Kitas klausimas ar 70m2 nuosavam namui yra gerai

nebent ten koks žiemos sodas pristatytas, ar terariumas

mūsų tik 32m2 ir nejaučiam trūkumo
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 07 12, 00:38)
na pirmučiausia tai 100m2 už 35t galėtų kainuoti nebent 3 kamerų, vieno paketo langai, o jeigu Jums už 70m2 35t yra siaubas (kas gaunasi 500lt/m2) tai kodėl už savo langus sutikote nuo siaubo dar permokėti 100Lt už m2 viršaus?
Aš manau, kad tie langai už 35t yra toli gražu ne lygintini su alphaline, čia grįžtant į diskusiją apie statybinę medieną panaši situacija...Mūsų tik rėmo laidumas yra 1, o čia jau VISO GAMINIO. Todėl mano nuomone tie langai neturėtų kainuoti po 500lt/m2(taip m2 ir jūs nesuklydote; vakar po sočios karališkos vakarienės pynėsi pirštai).
Jei atsuktume laiką atgal prie tų 600Lt dar pridėčiau kažkiek už plastikinius paketų rėmelius
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 07 12, 00:38)
kainavo nuo 2500Lt iki 7000Lt (čia gal ir nuo gamintojų priklauso, ir gal nuo apetito)
2500 labai jau "plika kaina", o 7000 - nežinau kaip galima protingai sukomplektuoti, dirbtinai nepučiant kainos. 5000 yra aukso viduriukas, su gera automatika, tvarkingu montavimu...mūsų vartai truputi pigesni nei viduriukas - pagavom vadybininkėlį už liežuvio

o kai atėjo laikas gaminti ir montuoti išgirdome "žinote, jis pas mus nebedirba"
Dėl įėjimo durų irgi labai daug variantų, pasivaikščiojus po durų salonus ir apžiūrėjus šyrpotriebo kainas, sakyčiau kad už "vos ne 5000" durys turi būti su šveicoriumi, "laba diena pone, geros jums dienos, sveiki sugrįžę"
"naujojo lietuvio" stiliumi užsakinėjant įėjimo duris galima nesunkiai 5t viršyti, bet realiai ši suma yra daugiau nei pakankama geroms durims, kokybiškoms bet be bereikalingų navarotų.