mano naujausias darbas- SWEETHEART TREE dizainas CLASSICAL ROSES.

O buvo taip... Laimėjau originalų rinkinuką amerikietiškame ebay.com. Nuroviau už 20 dolerių plius siuntimas keli doleriai.

Vos pradėjusi siuvinėti buvau pakviesta su MB į vestuves jo pusbrolio, tad nusprendžiau siuvinėti savo darbuką kaip vestuvinį metriką.
Šiaip siuvinėdama medžiagą susižymiu retai, bet čia buvo mano klaida, nes visas šis dizainas yra apie simetriją. Keturiais aukštais besikeikdama ardžiau pirmą dalį keturis kartus.

Po to susibraižiau medžiagą ir viskas ėjosi kur kas sklandžiau. Išmokau nemažai naujų siūlių, nes kryžiuko darbe tikrai ne prūdai.

na ir dar plius trijų spalvų karoliukai ir dviejų dydžių akutės a la sidabrinės...
Rėminimas irgi vertas atskiros istorijos. (veiksmas vyksta Dubline). Nuvažiavom su MB į labai gražų didelį ir labai tuščią rėminimo saloną Blanchardstown'e. Itin arogantiška tetulė parinko neblogą variantą, bet tik vieną ir tik už porą šimtų eurų... Fantazija greitai atšoko.

Prisiminiau kitą saloną Phibsborough'e. Iškart labai šauniam vyrukui paaiškinau, kad keli šimtukai už rėmą ne mano kišenei, ir jis pats nustebęs anos tetulės kainų paskaičiavo, kad rėmas man atsieis 50 eurų.
Žiauriai skaniai siuvinėjosi, tik liko viena dilema-kaip reaguos airiški jaunieji į savo dovaną.

Na bent bent jau man buvo smagu siuvinėti.

P.S. oi dar kaip išsidūriau... šiaip kai siuvinėju su savo medžiaga ir siūlais, tai palieku kraštams bilia kiek medžiagos, bet mano rinkinuke gabaliukas buvo gan ribotas. Kai uzsisakiau rėmą, nei aš, nei dėdulė nepagalvojome, kad neužteks medžiagos ištempti medžiagai ant paveikslo rėmo nugarėlės. Gerai, kad turiu bendradarbę, kuri labai gerai įvaldžiusi siuvimą, tai prisiuvo man tvirtai a la papildomus kraštus su kita medžiaga, tai įtempiau drąsiai.