Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 120 tema

QUOTE(Uodegyte @ 2012 06 29, 12:12)
sveikos,cia rodaus antra SODA dizaino darbeli is triju. smile.gif

neimanoma nepagirti ir neimanoma,kad nepatiktu wub.gif wub.gif nu gaila,kad vakaras velu,nes jau kavos uzsimaniau net 4u.gif super darbelis!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura81r: 29 birželio 2012 - 23:04
mano naujausias darbas- SWEETHEART TREE dizainas CLASSICAL ROSES.
user posted image

O buvo taip... Laimėjau originalų rinkinuką amerikietiškame ebay.com. Nuroviau už 20 dolerių plius siuntimas keli doleriai. biggrin.gif Vos pradėjusi siuvinėti buvau pakviesta su MB į vestuves jo pusbrolio, tad nusprendžiau siuvinėti savo darbuką kaip vestuvinį metriką.

Šiaip siuvinėdama medžiagą susižymiu retai, bet čia buvo mano klaida, nes visas šis dizainas yra apie simetriją. Keturiais aukštais besikeikdama ardžiau pirmą dalį keturis kartus. blush2.gif Po to susibraižiau medžiagą ir viskas ėjosi kur kas sklandžiau. Išmokau nemažai naujų siūlių, nes kryžiuko darbe tikrai ne prūdai. biggrin.gif na ir dar plius trijų spalvų karoliukai ir dviejų dydžių akutės a la sidabrinės...

Rėminimas irgi vertas atskiros istorijos. (veiksmas vyksta Dubline). Nuvažiavom su MB į labai gražų didelį ir labai tuščią rėminimo saloną Blanchardstown'e. Itin arogantiška tetulė parinko neblogą variantą, bet tik vieną ir tik už porą šimtų eurų... Fantazija greitai atšoko. blush2.gif Prisiminiau kitą saloną Phibsborough'e. Iškart labai šauniam vyrukui paaiškinau, kad keli šimtukai už rėmą ne mano kišenei, ir jis pats nustebęs anos tetulės kainų paskaičiavo, kad rėmas man atsieis 50 eurų. 4u.gif

Žiauriai skaniai siuvinėjosi, tik liko viena dilema-kaip reaguos airiški jaunieji į savo dovaną. blush2.gif Na bent bent jau man buvo smagu siuvinėti. blush2.gif rolleyes.gif

P.S. oi dar kaip išsidūriau... šiaip kai siuvinėju su savo medžiaga ir siūlais, tai palieku kraštams bilia kiek medžiagos, bet mano rinkinuke gabaliukas buvo gan ribotas. Kai uzsisakiau rėmą, nei aš, nei dėdulė nepagalvojome, kad neužteks medžiagos ištempti medžiagai ant paveikslo rėmo nugarėlės. Gerai, kad turiu bendradarbę, kuri labai gerai įvaldžiusi siuvimą, tai prisiuvo man tvirtai a la papildomus kraštus su kita medžiaga, tai įtempiau drąsiai. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli: 30 birželio 2012 - 02:19
QUOTE(Uodegyte @ 2012 06 29, 13:12)

wub.gif
QUOTE(Toli @ 2012 06 30, 02:10)

Pavarvinu seilę vis į jūsų visų darbelius. Ir kaip nepagirti tokių mielų darbelių
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 06 29, 14:12)

wub.gif Jau zinau ko noriu i virtuve! ax.gif

QUOTE(Toli @ 2012 06 30, 03:10)

thumbup.gif Labai kruopstus darbas.
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2012 06 30, 04:10)

Vau, kažkas naujo, nematyto thumbup.gif Ir dar su visa istorija wub.gif Nuostabu.
Atsakyti
Toli nuostabiai grazus vestuvinis sampleriukas 4u.gif

dekui merginos ,uz komplimentus 4u.gif
Atsakyti
Vakar vyras įrėmino angeliuką, kurį siuvinėjau užsakymui. Siuvinėjosi gan smagiai, nors šiame darbelyje net 23 spalvos. Šiaip paveiksliukas nelabai mano skonio, nemėgstu tokių mielybių (deja, pastaruoju metu dažnai tenka siuvinėti ne savo skonio darbus). Be to pati nebūčiau siuvinėjusi užrašo (geriau būčiau kaip nors gražiai užrašiusi ant paveikslo nugarėlės). Ir paskutinis dalykas - rėminimas, kuris buvo parinktas be paveikslėlio unsure.gif , tagi, pati suprantu, kad neidealus variantas.

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Išsiuvinėjau darbelį, kuriame daug siuvinėta tamsiai vyšnine spalva. Norėčiau išskalbti, bet bijau, kad spalva nenudažyto balto audinio. (Teko matyti, kai spalva išsiliejo ant audinio g.gif ) Gal turite ką patarti? Siuvinėta DMC siūlais.

QUOTE(elzeda @ 2012 06 30, 15:51)
Vakar vyras įrėmino angeliuką, kurį siuvinėjau užsakymui. Siuvinėjosi gan smagiai, nors šiame darbelyje net 23 spalvos. Šiaip paveiksliukas nelabai mano skonio, nemėgstu tokių mielybių (deja, pastaruoju metu dažnai tenka siuvinėti ne savo skonio darbus). Be to pati nebūčiau siuvinėjusi užrašo (geriau būčiau kaip nors gražiai užrašiusi ant paveikslo nugarėlės). Ir paskutinis dalykas - rėminimas, kuris buvo parinktas be paveikslėlio  unsure.gif , tagi, pati suprantu, kad neidealus variantas.

Darbelis labai mielas- gražios spalvos wub.gif Rėmo norėtųsi kitos spalvos rolleyes.gif

QUOTE(Toli @ 2012 06 30, 04:10)

Nematytas wub.gif Labai kruopštus darbas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 30 birželio 2012 - 14:20
QUOTE(elzeda @ 2012 06 30, 14:51)
Vakar vyras įrėmino angeliuką, kurį siuvinėjau užsakymui. Siuvinėjosi gan smagiai, nors šiame darbelyje net 23 spalvos. Šiaip paveiksliukas nelabai mano skonio, nemėgstu tokių mielybių (deja, pastaruoju metu dažnai tenka siuvinėti ne savo skonio darbus). Be to pati nebūčiau siuvinėjusi užrašo (geriau būčiau kaip nors gražiai užrašiusi ant paveikslo nugarėlės). Ir paskutinis dalykas - rėminimas, kuris buvo parinktas be paveikslėlio  unsure.gif , tagi, pati suprantu, kad neidealus variantas.

Darbelis isties mielas - mano skonio smile.gif nes jau seniai nuziurejus ir mergyte siuvinet. Tiesa, del remelio tikrai pritariu - turetu buti kitos spalvos...
Zuzanele - As kaip suprantu, metrikiukas ne 'negimusiam' kudikui, o vaiko krikstynu proga skirtas. Nes data jau tiksli, bet jei as klystu - prasau mane pataisyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bianca: 30 birželio 2012 - 14:05
QUOTE(Bianca @ 2012 06 30, 16:04)
Zuzanele - As kaip suprantu, metrikiukas ne 'negimusiam' kudikui, o vaiko krikstynu proga skirtas. Nes data jau tiksli, bet jei as klystu - prasau mane pataisyt.

Neperskaičiau kas parašyta mažom raidėm ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 30 birželio 2012 - 14:21
QUOTE(zuzanele @ 2012 06 30, 16:02)
Sveikutės 4u.gif
Išsiuvinėjau darbelį, kuriame daug siuvinėta tamsiai vyšnine spalva. Norėčiau išskalbti, bet bijau, kad spalva nenudažyto balto audinio. (Teko matyti, kai spalva išsiliejo ant audinio g.gif ) Gal turite ką patarti? Siuvinėta DMC siūlais.

Darbelis labai mielas- gražios spalvos wub.gif  Rėmo norėtųsi kitos spalvos rolleyes.gif

Ačiū, kad pastebėjai mano darbelį 4u.gif
O dėl tos spalvos vyšninės, tai jei bijai, sušlapink kokią mažytę aidos atraižėlę ir padėk ant jos sušlapintą siūlą, ir žiūrėk ar dažys, ar ne 4u.gif

QUOTE(Bianca @ 2012 06 30, 16:04)
Darbelis isties mielas - mano skonio smile.gif nes jau seniai nuziurejus ir mergyte siuvinet. Tiesa, del remelio tikrai pritariu - turetu buti kitos spalvos...

Ačiū 4u.gif , darbelis tikrai skirtas krikštynoms.
Atsakyti
ikisiu ir as savo snapa. lotuliukas.gif as esu siuvinejusi paveiksla balius,tai tokios gana ryskios spalvos buvo visos.bet kai ploviau visai nieko nepaleido,nenudaze ar dar kaip nesugadino darbelio.jei dmc siuvinejai,tai,manau,be baimes gali plauti drasiai smile.gif nors man irgi buvo gan idomu kaip gausis,nes cia buvo vienas pirmuju rimtu darbu smile.gif
Grazus ir mielas metrikiukas thumbup.gif
Atsakyti