Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 120 tema

QUOTE(Uodegyte @ 2012 07 04, 22:38)
man viena forumiete pasiule,labai paprasta kelti  4u.gif

http://www.postimage.org/

pasirenkam 320x230 pikseliu,ir kopijuojam veliau nuoroda  Pilno dydžio į forumą (1)

Ačiū, išmėginsiu. Kai prisiruošiu įkelti daugiau darbų pasirodyti ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, pirma karta esu pas jus 4u.gif , nusiziurejau si katina http://img-fotki.yan...5e_163c733_orig , gal galetumet atsakyti i keliata klausimu:
1. Kiek man reiktu (apitiksliai) nusipirkti medziagos
2. Ar man reikia siuvineti ir baltu siulu, nu kur yra balta, ar tik juodo uzteks?

Dekui is anksto uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1st1na @ 2012 07 04, 23:10)
Sveikos merginos, pirma karta esu pas jus  4u.gif , nusiziurejau si katina http://img-fotki.yan...5e_163c733_orig , gal galetumet atsakyti i keliata klausimu:
1. Kiek man reiktu (apitiksliai) nusipirkti medziagos
2. Ar man reikia siuvineti ir baltu siulu, nu kur yra balta, ar tik juodo uzteks?

Dekui is anksto uz atsakyma smile.gif

Suskaičiuok kiek ant kiek kryžiukų ten yra, tai bus galima Tau konkrečiau patart. O baltą plotą siuvinėt tikrai nematau reikalo, tai būtų ir laiko, ir sąnaudų švaistymas.
Atsakyti
QUOTE(kr1st1na @ 2012 07 04, 22:10)

Baltai siuvinėčiau tik baltas dėmes ant katino, fono - ne
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2012 07 05, 07:11)
Baltai siuvinėčiau tik baltas dėmes ant katino, fono - ne

Aciu uz atsakima, 4u.gif tai ir turejau omeni, ar katino demes siuvinet, nes kazkaip pamasciau, kad gali likti skyles ar kaip nors susitraukti darbelis smile.gif
Uztat dabar turiu kita klausima, pagal kokia sistema jus kriziuojat, ar kiekvina langeli atskirai ar pirma eilute nueinat, ar nuo virsau pradedat ar nuo apacios. As visa nakti galvojau apie tai blush2.gif
Kaxdangi esu techninis zmogus noreciau pamatyti gal koki piesinuka kaip reiktu siuvinet, jei turit pasidalinkit smile.gif

P.s. net nzn ar as suprantamai cia ka parasiau, bet visvien dekui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1st1na @ 2012 07 05, 10:05)
Kaxdangi esu techninis zmogus noreciau pamatyti gal koki piesinuka kaip reiktu siuvinet, jei turit pasidalinkit  smile.gif
P.s. net nzn ar as suprantamai cia ka parasiau, bet visvien dekui blush2.gif

as tai visuomet kryziuoju taip:
jei vienoje eiluteje pvz yra 5 tos pacios spalvos simboliai tai mano procesas atrodytu taip:
pirmiausia kryziukas i \\\\\ ir gryztu atgal i /////
Atsakyti
user posted image user posted image

siuvineti plemus baltai nelabai butu grazu,nes plemai bus baltesni uz audini,tam paveikslelis ir yra sugalvotas juoda-balta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 05 liepos 2012 - 08:21
Pritariu uodegytei. Ko gero nesiuvineciau baltai kates. Bet kokiu atveju issisiuvinek pirmiausia juodai, o tada paziuresi, ar noresis dar ka keist. Pamegink tada uodega pasiuvinet baltai, jei ka isardysi. Nors man atrodo tik juodai uzteks. Labai stilinga kate thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz patarimus 4u.gif einu prigriebsiu ta katina mirksiukas.gif
Atsakyti
Na pabandziau, bet tAI CIA NARKOTIKAS...
gaila kad turiu eiti is namu ir negaliu siuvineti lotuliukas.gif
Turiu dar toki klausima ar jus siula ardot per puse ar siuvinejat is viso, nes as kazkaip pabandziau is viso, matau kad reiks daug siulu - netaupu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1st1na @ 2012 07 05, 13:17)
Turiu dar toki klausima ar jus siula ardot per puse ar siuvinejat is viso, nes as kazkaip pabandziau is viso, matau kad reiks daug siulu - netaupu lotuliukas.gif

Siuvinėjam dviem gijom, tai yra siūlą skiriam į tris dalis, nebent parašyta kitaip.
Atsakyti
QUOTE(kr1st1na @ 2012 07 05, 15:17)

is sesiu siuliuku, siuvinejam dviem ,bet kai dizainas praso 3 ,siuvinejam trim smile.gif
Atsakyti