Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 120 tema

Neradau Lanarte, gal nemoku ieskoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramedis @ 2012 07 08, 20:18)
Neradau Lanarte, gal nemoku ieskoti verysad.gif

googlej neradai blink.gif norejau pasakyti ,kad ismeta lanarte dizaino paveikslelius (daug) ,o tos merginos schema tau i paieska schemu idejo.
Atsakyti
Dantiste, gal atsimeni, man esi rekomendavusi siūlus super kid mohair 25g 250m? Gal atsimeni ar jie turi kokį nors pavadinimą? Ar taip ir vadinasi? O gal pameni kur Tu juos pirkai? Jei nesunku, įmesk nuorodą, kaip jie atrodo, nes aš pasimečiau tarp gausybės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 08 liepos 2012 - 18:36
Oi, Dantiste, dekui, gi nesusipratau schemu paieskoj paziureti smile.gif Bet ten ziuriu spalvu tikrai dvigubai maziau. Tai DMC bus ten kur sone tusinuku parasyta, taip?
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 07 08, 19:35)
Dantiste, gal atsimeni, man esi rekomendavusi siūlus super kid mohair 25g 250m?  Gal atsimeni ar jie turi kokį nors pavadinimą? Ar taip ir vadinasi? O gal pameni kur Tu juos pirkai? Jei nesunku, įmesk nuorodą, kaip jie atrodo, nes aš pasimečiau tarp gausybės...

Aš pirkau tokius, kažkokie Linate, tik nėra spalvos kodo parašyto g.gif
user posted image

o pirkau tokioj mažoj parduotuvėlėj prie 25-mečio turgaus ax.gif

lauramedi, taip ten DMC surašyti mirksiukas.gif

Zuzanele, koks mielumas puodelio wub.gif ir tas elfas (nors man ten į elfę panašiau blush2.gif) labai fainas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 07 08, 22:08)
Aš pirkau tokius, kažkokie Linate, tik nėra spalvos kodo parašyto g.gif
o pirkau tokioj mažoj parduotuvėlėj prie 25-mečio turgaus ax.gif

Labai ačiū, žinau tą parduotuvę tikriausiai (langai jos į kovo 11 gatvę?), kaip tik ketvirtadienį būsiu Kaune, tai užlėksiu. Gal dar nesunku būtų kainą parašyti?
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 07 08, 21:11)
Labai ačiū, žinau tą parduotuvę tikriausiai (langai jos į kovo 11 gatvę?), kaip tik ketvirtadienį būsiu Kaune, tai užlėksiu. Gal dar nesunku būtų kainą parašyti?

aha, ten tarp vaistinės ir atrodo gėrimų parduotuvės smile.gif kainos neprisimenu tiksliai, gal 6 ar 7lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 07 08, 22:17)
aha, ten tarp vaistinės ir atrodo gėrimų parduotuvės smile.gif kainos neprisimenu tiksliai, gal 6 ar 7lt blush2.gif

Na tai tikrai apie tą pačią kalbam, ačiū dar kartą 4u.gif
Atsakyti
Laba,
pradėjau siuvinėt ūgio matuoklę, ir nežinau kaip geriau/patogiau/gražiau siuvinėt ilgas vienspalves eilutes, pavyzdžiui, 120 tos pačios spalvos kryžiukų? Ar atsikirpt iiilga siūlą ir varyt visą eilutę, ar grupelėmis po 10, ar kaip? Nes toks nerimas neapleidžia, ar užteks siūlo sugrįžt į eilutės pradžią.. unsure.gif kaip jūs darote?
Papildyta:
Sugalvojau, gal patogiausia bus vertikaliom juostom pasidalint ir siuvinėt žemyn g.gif Siuvinėjimui naudoju rėmą.
Atsakyti
QUOTE(Belatrikse @ 2012 07 08, 22:36)
Laba,
pradėjau siuvinėt ūgio matuoklę, ir nežinau kaip geriau/patogiau/gražiau siuvinėt ilgas vienspalves eilutes, pavyzdžiui, 120 tos pačios spalvos kryžiukų? Ar atsikirpt iiilga siūlą ir varyt visą eilutę, ar grupelėmis po 10, ar kaip? Nes toks nerimas neapleidžia, ar užteks siūlo sugrįžt į eilutės pradžią..  unsure.gif kaip jūs darote?

Tai siūlą bet kurioj vietoj galima priungti, jei aš gerai suprantu ko klausi. O labai ilgas siūlas man mazgosi ir painiojasi.
Atsakyti
Taip paprastai prijungiu ir pabaigiu eilutę? Kodėl man susišvietė, kad kryžiukai turi būti tik iš to paties siūlo gabalo biggrin.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal kas susigundys smile.gif
http://www.joann.com...ss-stitch-kits/
Atsakyti