Neradau Lanarte, gal nemoku ieskoti

QUOTE(lauramedis @ 2012 07 08, 20:18)
googlej neradai

Dantiste, gal atsimeni, man esi rekomendavusi siūlus super kid mohair 25g 250m? Gal atsimeni ar jie turi kokį nors pavadinimą? Ar taip ir vadinasi? O gal pameni kur Tu juos pirkai? Jei nesunku, įmesk nuorodą, kaip jie atrodo, nes aš pasimečiau tarp gausybės...
Oi, Dantiste, dekui, gi nesusipratau schemu paieskoj paziureti
Bet ten ziuriu spalvu tikrai dvigubai maziau. Tai DMC bus ten kur sone tusinuku parasyta, taip?

QUOTE(elzeda @ 2012 07 08, 19:35)
Dantiste, gal atsimeni, man esi rekomendavusi siūlus super kid mohair 25g 250m? Gal atsimeni ar jie turi kokį nors pavadinimą? Ar taip ir vadinasi? O gal pameni kur Tu juos pirkai? Jei nesunku, įmesk nuorodą, kaip jie atrodo, nes aš pasimečiau tarp gausybės...
Aš pirkau tokius, kažkokie Linate, tik nėra spalvos kodo parašyto

o pirkau tokioj mažoj parduotuvėlėj prie 25-mečio turgaus

lauramedi, taip ten DMC surašyti

Zuzanele, koks mielumas puodelio

QUOTE(Dantiste @ 2012 07 08, 22:08)
Aš pirkau tokius, kažkokie Linate, tik nėra spalvos kodo parašyto

Labai ačiū, žinau tą parduotuvę tikriausiai (langai jos į kovo 11 gatvę?), kaip tik ketvirtadienį būsiu Kaune, tai užlėksiu. Gal dar nesunku būtų kainą parašyti?
QUOTE(elzeda @ 2012 07 08, 21:11)
Labai ačiū, žinau tą parduotuvę tikriausiai (langai jos į kovo 11 gatvę?), kaip tik ketvirtadienį būsiu Kaune, tai užlėksiu. Gal dar nesunku būtų kainą parašyti?
aha, ten tarp vaistinės ir atrodo gėrimų parduotuvės

QUOTE(Dantiste @ 2012 07 08, 22:17)
aha, ten tarp vaistinės ir atrodo gėrimų parduotuvės
kainos neprisimenu tiksliai, gal 6 ar 7lt 

Na tai tikrai apie tą pačią kalbam, ačiū dar kartą

Laba,
pradėjau siuvinėt ūgio matuoklę, ir nežinau kaip geriau/patogiau/gražiau siuvinėt ilgas vienspalves eilutes, pavyzdžiui, 120 tos pačios spalvos kryžiukų? Ar atsikirpt iiilga siūlą ir varyt visą eilutę, ar grupelėmis po 10, ar kaip? Nes toks nerimas neapleidžia, ar užteks siūlo sugrįžt į eilutės pradžią..
kaip jūs darote?
Papildyta:
Sugalvojau, gal patogiausia bus vertikaliom juostom pasidalint ir siuvinėt žemyn
Siuvinėjimui naudoju rėmą.
pradėjau siuvinėt ūgio matuoklę, ir nežinau kaip geriau/patogiau/gražiau siuvinėt ilgas vienspalves eilutes, pavyzdžiui, 120 tos pačios spalvos kryžiukų? Ar atsikirpt iiilga siūlą ir varyt visą eilutę, ar grupelėmis po 10, ar kaip? Nes toks nerimas neapleidžia, ar užteks siūlo sugrįžt į eilutės pradžią..

Papildyta:
Sugalvojau, gal patogiausia bus vertikaliom juostom pasidalint ir siuvinėt žemyn

QUOTE(Belatrikse @ 2012 07 08, 22:36)
Laba,
kaip jūs darote?

Tai siūlą bet kurioj vietoj galima priungti, jei aš gerai suprantu ko klausi. O labai ilgas siūlas man mazgosi ir painiojasi.
Taip paprastai prijungiu ir pabaigiu eilutę? Kodėl man susišvietė, kad kryžiukai turi būti tik iš to paties siūlo gabalo
Ačiū