Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 120 tema

QUOTE(ausryte.b @ 2012 07 12, 17:29)
Parodau ir aš savo šedevrą,

Kruopštus darbas 4u.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 07 12, 17:30)
Maža vaizdų... truputėlis šios dienos spalvų smile.gif

Subtilu wub.gif

QUOTE(Florestina @ 2012 07 15, 15:25)
Pagaliau pabaigtuvės.

Gražus darbelis. Ilgai manau siuvinėjosi, gal nelabai patiko? smile.gif
Aš pati dabar procese DIM švyturio, tai niekaip neprisiverčiu pabaigti, nors nedaug liko...
Atsakyti
QUOTE(P.Sh. @ 2012 07 15, 18:45)
Gražus darbelis. Ilgai manau siuvinėjosi, gal nelabai patiko? smile.gif
Aš pati dabar procese DIM švyturio, tai niekaip neprisiverčiu pabaigti, nors nedaug liko...

Patiko, bet juoda medžiaga, greitai pavargsta akys.

O kurį švyturį siuvinėji, aš irgi vieną DIM su švyturiu siuvinėju.
Atsakyti
Florestina, verta atsikimšt šampaną bigsmile.gif
Atsakyti
Florestina nuostabiai grazu ir rysku ,uz darba user posted image ,primena dregna atograzu miska ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 15 liepos 2012 - 19:25
Nesuprantu daugelio prastos nuomonės apie siuvinėjimą ant juodos medžiagos ax.gif Man tai siuvinėjimas ant jos nesukelia jokių sunkumų ax.gif
Atsakyti
parodysiu savo pirma blyna blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 07 15, 21:36)
Nesuprantu daugelio prastos nuomonės apie siuvinėjimą ant juodos medžiagos ax.gif  Man tai siuvinėjimas ant jos nesukelia jokių sunkumų ax.gif

ziurint ant kokio smulkumo siuvineji ax.gif man 14 aida per stambi,renkuosi 18,o ant tokios smulkios ir sunku iziureti,ypac vakare,nebent sviestuvas priepat siuvinio.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 07 15, 20:25)
ziurint ant kokio smulkumo siuvineji  ax.gif man 14 aida per stambi,renkuosi 18,o ant tokios smulkios ir sunku iziureti,ypac vakare,nebent sviestuvas priepat siuvinio.

Na man juoda 14 aida nėra per stambi, svarbu tarpeliai nešviečia ir puiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 07 16, 01:40)
Na man juoda 14 aida nėra per stambi, svarbu tarpeliai nešviečia ir puiku smile.gif

o as tiesiog nemegstu dideliu kryziuku ax.gif nes siuvinejant ant smulkaus lino,ir pereinant ant aidos,skirtumas didelis,kai akys pripranta,14 aidos kryziukai buna didoki blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 07 16, 08:36)
o as tiesiog nemegstu dideliu kryziuku  ax.gif nes siuvinejant ant smulkaus lino,ir pereinant ant aidos,skirtumas didelis,kai akys pripranta,14 aidos kryziukai buna didoki  blush2.gif

Ten 14 aida. Pas mane nuo vaikystės silpnos akys, aš stengiuosi siuvinėti tik prie natūralaus apšvietimo.
Atsakyti
Florestina vis rode procesa savo darbelio ir tiesa sakant nesitikejau kad taip puikiai atrodys pabaigoje. Dar kai isiremins tai bus super grazus paveikslas. Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 07 16, 08:36)
o as tiesiog nemegstu dideliu kryziuku  ax.gif nes siuvinejant ant smulkaus lino,ir pereinant ant aidos,skirtumas didelis,kai akys pripranta,14 aidos kryziukai buna didoki  blush2.gif

Na perėjus nuo lino, tada taip, 14 aida atrodo labai didelė ax.gif
Atsakyti