Įkraunama...
Įkraunama...

Ūkininkas ieško žmonos

QUOTE(Alta @ 2012 07 08, 20:16)
Nenoriu sumeluot, bet Andrius lyg ir užimtas jau.

Nedaužom mergaitėms rožinių svajonių laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alta @ 2012 07 08, 20:16)
Nenoriu sumeluot, bet Andrius lyg ir užimtas jau. Berniokas tikrai patrauklus (teko bendrauti gyvai  ax.gif ).

mergina - ne siena. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2012 07 08, 20:25)
mergina - ne siena.  biggrin.gif

O slankiojančios durys lotuliukas.gif
Atsakyti
Juokdarės jūs, moterys lotuliukas.gif . Pasitikslinau Facebooke, neįsipareigojęs. Vadinasi "paslinkt" galima.
Atsakyti
QUOTE(Alta @ 2012 07 08, 21:03)
Juokdarės jūs, moterys  lotuliukas.gif

A kas mumi belieka, kai nuo karštymo smegeniukai šarabanais sukasi. Duok ir mums jo snukiaknygės nuorodą user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 08 liepos 2012 - 20:09
Pirmiausia atsiklausiu ar galiu viešint.
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2012 07 05, 06:40)
taip taip. ir kaip reikia garsiai cypti, kai karvė paeina į šoną.  doh.gif man, kaip kaimo vaiko, tai graudu žiūrėt. nu ko cypti? netikiu, kad jau taip ir bijo.

va taip ir bijo- jei manęs artyn kokia karvė prieitų tai ir nukrisčiau aukštielnika- nes bijau ištikrųjų, o kas neturi tokios baimės, tai tokiam dažniausiai net juokingai atrodo, kad net katino baidausi. Tai gal ta mergina irgi taip pat bijo. Bet, kaip sakoma- bijai vilko- neik į mišką. va mano vryra ūkininkas (jūsų daugelio požiūriu tik ūkininkėlis, nes žemės ne 100 Ha biggrin.gif ), bet jokių gyvulių neaugina, tai aš ramiai galiu į kaimą važiuot, bet jei sugalvotų gyvulininkyste užsiiminėt, tai būtų kaip per Moterys meluoja geriau- SKYRYYYBOS biggrin.gif
Atsakyti
būtų dar vienas laisvas ūkinykas lotuliukas.gif . tfu tfu tfu.

Alta.laukiam. flirt.gif mes, moteros, brandžios jau esam, bet su gera patirtim. gal vaikiui kokio patarimo reik ar šiaip ko nors. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alta @ 2012 07 08, 21:40)
Pirmiausia atsiklausiu ar galiu viešint.

Pffffff... Nu negi dabar reikės šnipinėt? Atrasim vistiek, tik kiek ilgiau užgaišim cool.gif
QUOTE(rasiux- @ 2012 07 08, 22:05)
SKYRYYYBOS  biggrin.gif

laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 07 08, 22:28)
Pffffff... Nu negi dabar reikės šnipinėt? Atrasim vistiek, tik kiek ilgiau užgaišim  cool.gif

laugh.gif

Mėginkit smile.gif , nes šiandien atsakymo dar negavau. Tik nei vardu, nei pavarde jo nerasit.
Atsakyti
QUOTE(altomas23 @ 2012 06 29, 01:14)
Šiandien pažiūrėjau pirmą kartą tai vos nuo kėdės nenukritau kai pamačiau ta Vilmą tarp Kazimiro merginų lotuliukas.gif Jinai kur tik įmanoma ten ir dalyvauja: Meilės trikampis, "Kitas" kokius 4 kartus buvo, Pasirink mane, o dabar dar ir čia lotuliukas.gif Suvystyt ji gali jį greit, gaila būtų vaikino, galėtų kokią normalesnę išsirinkt.

kai neranda dalyvių skambina prodiuseriai tiems kurie jau yra dalyvavę kažkur ir siūlo, skambino ir mano grupiokei, pvz, kad nusifilmuot kitas sumoka 50lt, čia tai nežinau smile.gif čia gi viskas surežisuota.. ax.gif
Atsakyti
Kažkaip man labai ištempta šiemet viskas, net neįdomu žiūrėt... unsure.gif
Atsakyti