Laukiu,bus įdomu
QUOTE(ernoja @ 2012 03 09, 21:08)
Oi laukiu nesulaukiu, savo gimtajame kaime palikau nemažai berniuku ūkininkaujant, gal kokį pažystama išvysiu,

Turint gera galva taip
Na na, laukiu ir as, gal bus idomu
Nama man nelabai patiko paciu ukininku pasirinkimai, bet siaip idomu ziuret buvo

Nu kų, miargai, ar žiūrot jaunikius?

Labai jauni visi, greiciau jau ukininku sunus
Na, tik tas karklininkas vertas demesio, bet irgi, ukininkas gyvenantis Vilniuje

Nė vieno, verto dėmesio

QUOTE(Tepaluota @ 2012 04 25, 06:24)
Jei bus toks juokingas kaip pernai, uzskaitysiu ir ukininkus

Man irgi pasirodė, kad per daug jau jaunu pririnko. Ir šiaip ūkininkas su 20 ha žemės man šypsni kelia. Plius aš manau kad jei jau rimtai ūkininkauji tai ir gyveni tik iš to, o čia dar papildomi darbai ir pan.
Na tas vyriškis su daugybe karvių jau man į ūkininką panašiau, kiti kažkaip nerimti.
kada čia filmavo tuos reportažus, kad visur žalia gražu, plonom bliuskytėm. Nepamenu, kad kada buvo toks oras šį pavasarį,
Na tas vyriškis su daugybe karvių jau man į ūkininką panašiau, kiti kažkaip nerimti.
kada čia filmavo tuos reportažus, kad visur žalia gražu, plonom bliuskytėm. Nepamenu, kad kada buvo toks oras šį pavasarį,
QUOTE(Dzenete @ 2012 04 25, 12:15)
Man irgi pasirodė, kad per daug jau jaunu pririnko. Ir šiaip ūkininkas su 20 ha žemės man šypsni kelia. Plius aš manau kad jei jau rimtai ūkininkauji tai ir gyveni tik iš to, o čia dar papildomi darbai ir pan.
taip noriu pažiūrėti bet tv3 play neleidžia kabina juodai tą butent laidą

Man labai patiko Valaitytės balsas, mielas klausyti
Jaučiu tas pirmasis kur 1000 hektarų turi, daugiausia laiškų gaus.