Įkraunama...
Įkraunama...

Ūkininkas ieško žmonos

Laukiu,bus įdomu
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2012 03 09, 21:08)
Na tai bus naujas sezonas. Pažiūrėsim, kokių ūkininkų šįkart suras biggrin.gif

Oi laukiu nesulaukiu, savo gimtajame kaime palikau nemažai berniuku ūkininkaujant, gal kokį pažystama išvysiu, smile.gif
Atsakyti
visai perspektyvu but ukininku biggrin.gif
Atsakyti
Turint gera galva taip
Atsakyti
Na na, laukiu ir as, gal bus idomu smile.gif Nama man nelabai patiko paciu ukininku pasirinkimai, bet siaip idomu ziuret buvo smile.gif
Atsakyti
Nu kų, miargai, ar žiūrot jaunikius? bigsmile.gif
Atsakyti
Labai jauni visi, greiciau jau ukininku sunus biggrin.gif Na, tik tas karklininkas vertas demesio, bet irgi, ukininkas gyvenantis Vilniuje biggrin.gif
Atsakyti
Nė vieno, verto dėmesio blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 04 25, 06:24)
Nė vieno, verto dėmesio  blink.gif

Jei bus toks juokingas kaip pernai, uzskaitysiu ir ukininkus lotuliukas.gif
Atsakyti
Man irgi pasirodė, kad per daug jau jaunu pririnko. Ir šiaip ūkininkas su 20 ha žemės man šypsni kelia. Plius aš manau kad jei jau rimtai ūkininkauji tai ir gyveni tik iš to, o čia dar papildomi darbai ir pan.
Na tas vyriškis su daugybe karvių jau man į ūkininką panašiau, kiti kažkaip nerimti.

kada čia filmavo tuos reportažus, kad visur žalia gražu, plonom bliuskytėm. Nepamenu, kad kada buvo toks oras šį pavasarį,
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 04 25, 12:15)
Man irgi pasirodė, kad per daug jau jaunu pririnko. Ir šiaip ūkininkas su 20 ha žemės man šypsni kelia. Plius aš manau kad jei jau rimtai ūkininkauji tai ir gyveni tik iš to, o čia dar papildomi darbai ir pan.
Na tas vyriškis su daugybe karvių jau man į ūkininką panašiau, kiti kažkaip nerimti.

kada čia filmavo tuos reportažus, kad visur žalia gražu, plonom bliuskytėm. Nepamenu, kad kada buvo toks oras šį pavasarį,

taip noriu pažiūrėti bet tv3 play neleidžia kabina juodai tą butent laidą g.gif
Atsakyti
Man labai patiko Valaitytės balsas, mielas klausyti rolleyes.gif Jaučiu tas pirmasis kur 1000 hektarų turi, daugiausia laiškų gaus. biggrin.gif
Atsakyti