Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

labas rytas smile.gif
Atsakyti
Kokios šiandien visos iškalbingos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 06 28, 10:09)
Kokios šiandien visos iškalbingos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man galvele sopa verysad.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 28, 10:12)
Labas rytas 4u.gif

Nuo ko dabar g.gif ?
Aš norėjau lyg numigti bet nesiseka, tai filmą žiūriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 28, 09:12)
Labas rytas 4u.gif

man ir skauda doh.gif
Atsakyti
o as jauciuosi kaip maisu trenkta unsure.gif
vakar iki dvieju su saviskiu aiskinomes, tada mazoji kazkodel nusprende puse sesiu pabust, tvarkoj pamaitinau, tada pradejo isidirbinet, o buvau tokia pikta ir nedamiegojus,kad galiausiai neiskentus, nuejau ikita kambari, paguldziau i lovyte ir palikau, tai 5 minutes pazurke ir uzluzo iki puses 11 thumbup.gif
o maniskis man pareiske, kad visus tuos trys metus nesijaute geidziamas, nu nors kris negyvas..... mat jam atrodo, kad kitu as geidziau labiau nei jo, ne nu pzdc, atsiprasant...
israse man visa litanija kaip as tureciau su juo elgtis, o jau tada parejo mano litanija, kaip jauciuosi as ir kaip as noriu jaustis...
zodziu nusprendem apie santykiu tesima ar netesima nuspresti kai jis gris, kolkas gyvenam kaip gyvenom..
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 06 28, 11:22)
o as jauciuosi kaip maisu trenkta unsure.gif
vakar iki dvieju su saviskiu aiskinomes, tada mazoji kazkodel nusprende puse sesiu pabust, tvarkoj pamaitinau, tada pradejo isidirbinet, o buvau tokia pikta ir nedamiegojus,kad galiausiai neiskentus, nuejau ikita kambari, paguldziau i lovyte ir palikau, tai 5 minutes pazurke ir uzluzo iki puses 11 thumbup.gif
o maniskis man pareiske, kad visus tuos trys metus nesijaute geidziamas, nu nors kris negyvas..... mat jam atrodo, kad kitu as geidziau labiau nei jo, ne nu pzdc, atsiprasant...
israse man visa litanija kaip as tureciau su juo elgtis, o jau tada parejo mano litanija, kaip jauciuosi as ir kaip as noriu jaustis...
zodziu nusprendem apie santykiu tesima ar netesima nuspresti kai jis gris, kolkas gyvenam kaip gyvenom..

Niu ir puiku, iki žiemos ramu thumbup.gif
Atsakyti
sveikos damos 4u.gif
Paciute ,kitaip but negalejo hihihi.gif
As keliausi 5 ,padariau katik pietus -aisku privalgiau -cia zodis grazei pasakyta,dabar risiuos pietu miegelio su porcija ledu lotuliukas.gif
visoms geros dieneles..
Atsakyti
paciute> isivaizduoju kaip tau yra sunku cool.gif bet laikykis laikas sudelios viska i vietas .

Atsakyti
Niu kur dingusios visos g.gif Aš nusikalus, daug darbu šiandien nudirbau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 06 27, 22:57)
Ir aš žadėjau nieko nedėti, ale sesuo su mama pirko tai ir aš kaip prijaučianti bandos jausmui iš paskos doh.gif
Papildyta:

Kaip smagu, aš irgi norėčiau kokio meetuko bet kad nėra pas mus čia mūsų kraštiečių bendraujančių, tik Tauragė arčiausiai ax.gif

Mes labai susidraugavę savo mikrorajone - kartu buvom nestuke.gif labai daug vaikų 2007, tai jau 5 metai ir forume ir gyvenime kartu. Šaunu šiaip - tik dabar man norisi ir čia pakalbėt, nes tik jūs galit suprast kaip gyvenu.

Pačiute Mb man pasakė ir, kad jam dėmesio trūko, o va man kažkaip nieko netrūko - visko buvo per daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 06 28, 21:42)
Mes labai susidraugavę savo mikrorajone - kartu buvom nestuke.gif labai daug vaikų 2007, tai jau 5 metai ir forume ir gyvenime kartu. Šaunu šiaip - tik dabar man norisi ir čia pakalbėt, nes tik jūs galit suprast kaip gyvenu.

Pačiute Mb man pasakė ir, kad jam dėmesio trūko, o va man kažkaip nieko netrūko - visko buvo per daug biggrin.gif

Blyn, vargsai, reikia kaip per ta reklama, dar ant ranku panest doh.gif
Mums tik demesio tiek rodo, kad ojojoi
O as 2 viedrus braskiu susitvarkiau doh.gif Nugi liepe skintis, kur dingsi.
Atsakyti