Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

QUOTE(Giedre.vs @ 2012 06 30, 20:44)
O aš šiandien saviškiui fotosesiją padariau. Nu prilūžau  thumbup.gif Atėjo seskė tai prisifotkinom. Su lakiniais batais ant kablų lovoje  lotuliukas.gif Niu ir šiaip visokių fantazijai sukelt. Tai dabar apdirbu ir sukelsiu į serverį - tegu fantazuoja biggrin.gif

kaip fainiai čia sugalvojai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 06 30, 21:05)
kaip fainiai čia sugalvojai thumbup.gif

Atėjo įkvėpimas. Vakar nusidažiau plaukus, antakius susitvarkiau. Šiandien nuotaiką seskė su savo eks pakėlė. Jos eks mano pirma meilė. Taip rūpinasi manim thumbup.gif Atnešė mano panom ledų, šampės mamkom su braškė, o mes iki to prikreizėjom, prisifotkinom. Kažkaip nuotaika thumbup.gif Dar sužinojau, kad gali būti kad mano saulė grįš anksčiau. Nes kažkokios perpetijos kyla tarp firmų. Tai mane visai nudžiugino blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 06 30, 21:15)
Atėjo įkvėpimas. Vakar nusidažiau plaukus, antakius susitvarkiau. Šiandien nuotaiką seskė su savo eks pakėlė. Jos eks mano pirma meilė. Taip rūpinasi manim  thumbup.gif Atnešė mano panom ledų, šampės mamkom su braškė, o mes iki to prikreizėjom, prisifotkinom. Kažkaip nuotaika  thumbup.gif Dar sužinojau, kad gali būti kad mano saulė grįš anksčiau. Nes kažkokios perpetijos kyla tarp firmų. Tai mane visai nudžiugino blush2.gif

na tai dar viena tau gera naujiena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 06 30, 21:17)
na tai dar viena tau gera naujiena mirksiukas.gif

Tai dar 100 procentų neaišku, bet tikimybė yra. Gėda, bet man ir pinigų nereikia - svarbu, kad greičiau visi būtume kartu smile.gif Gal dar spėsim kur išlėkt visa šeima.
Atsakyti
kaip smagu girdet, kad yra vilties smile.gif
o maniskis pasakoja, kaip ji bulgares kibina, negaliu kaip kraujas verda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 07 01, 00:30)
kaip smagu girdet, kad yra vilties smile.gif
o maniskis pasakoja, kaip ji bulgares kibina, negaliu kaip kraujas verda doh.gif

matai koks jis, ar tik nesugalvojo tavęs paerzinti mirksiukas.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

paciute as ir manau kad TB bando tau pavyda sukelt ax.gif

kokie planai sekmadieniui
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 07 01, 10:27)
labas rytas 4u.gif

kokie planai sekmadieniui

Kokie gi gali būti planai kai už lango lietus pliaupia doh.gif Žiūriu filmą o paskui eisiu apsitvarkyti, reikia kažką mažiui pietums pagaminti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 07 01, 09:21)
matai koks jis, ar tik nesugalvojo tavęs paerzinti mirksiukas.gif

QUOTE(afi @ 2012 07 01, 10:27)

Niu jis pas mane grazutis berniukas, visko gali buti smile.gif kai dar Vilniuje budavo ir ateidavo pas mane i darba, prisedusi prie baro klientes kabindavo, flirtuodavo. Ir cia visko gali buti, juk ten daug sekso istroskusiu dirba, cia jis ten menesi, o kaikurie ten jau nuo kovo smile.gif

QUOTE(janneta @ 2012 07 01, 10:31)
Kokie gi gali būti planai kai už lango lietus pliaupia doh.gif

Lietus? pas mane pro langa saulute sviecia smile.gif
Koki filma ziuresi?
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 07 01, 09:31)
Kokie gi gali būti planai kai už lango lietus pliaupia doh.gif Žiūriu filmą o paskui eisiu apsitvarkyti, reikia kažką mažiui pietums pagaminti ax.gif

pas mus tai tvankybiu tvankybe lauke, jauciu ir lis g.gif

QUOTE(paciute @ 2012 07 01, 09:42)
Niu jis pas mane grazutis berniukas, visko gali buti smile.gif kai dar Vilniuje budavo ir ateidavo pas mane i darba, prisedusi prie baro klientes kabindavo, flirtuodavo. Ir cia visko gali buti, juk ten daug sekso istroskusiu dirba, cia jis ten menesi, o kaikurie ten jau nuo kovo smile.gif

as tai kazkaip gal naivi bet pasitikiu SB, nemanau kad jis dristu tai daryti, kai puse draugu gyvena norgej ir bet kas bet ka galetu leptelti man, o savaitgalius leidzia su jais, o vakarus namie smile.gif
kazkaip nezinai ir sirdies neskauda, nes jei leisciau sau mastyti apgaudineja ar ne tai jauciu durnyne atsirasciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 07 01, 10:42)
Koki filma ziuresi?

Gal tik flirtuoja. Juk jam ir dėmesio reik biggrin.gif Nori būti patrauklus. O mano vakar buvo kavinėj. Tai kai pažiūrėjau kaip ta kavinė atrodo - mes tokioj prabangoj gyvenam. Skandinaviškas stiliukas tai kaip čia pasakius schmoll.gif
O moterys tai nesuprasi kokios lyties - labiausiai tinka žodis ono.

Matyt tos bulgarės moteriškos mirksiukas.gif

Aš tai kažkaip nesuku galvos dėl neištikimybių. Man tai ne baisiausia, kas gali būti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedre.vs: 01 liepos 2012 - 09:53
QUOTE(paciute @ 2012 07 01, 10:42)
Koki filma ziuresi?

na jau čia manau nuo vyro priklauso, kaip jis elgiasi o gal jis pats ten bulgares kabina mirksiukas.gif mano vyrui turbūt niekada nešautų į galvą pasakyti kad jį norvegės kabina, žino kokia aš pavydi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(afi @ 2012 07 01, 10:50)
pas mus tai tvankybiu tvankybe lauke, jauciu ir lis g.gif
as tai kazkaip gal naivi bet pasitikiu SB, nemanau kad jis dristu tai daryti, kai puse draugu gyvena norgej ir bet kas bet ka galetu leptelti man, o savaitgalius leidzia su jais, o vakarus namie smile.gif
kazkaip nezinai ir sirdies neskauda, nes jei leisciau sau mastyti apgaudineja ar ne tai jauciu durnyne atsirasciau unsure.gif

sutinku su tavimi afi drinks_cheers.gif aš irgi pasitikiu saviškiu, ir stengiuosi kad tokios mintys apie ištikimybę manęs nepultų mirksiukas.gif
Atsakyti