Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

QUOTE(paciute @ 2012 07 02, 22:29)
o maniske nuo gimimo buvo istremta i kita kambari blush2.gif  ax.gif

Mamukai, mane MB broliene pakviete i krykstynas, ka dovanoti? g.gif
o dar tokiu nepalankiu metu, pries mano ismoka ir kaip tik po paskolos sumokejimo doh.gif  o dar ka apsirengt, o dar trenktis su vaiku i centra.... nu tu fcuk fcuk, kaip levai, kad nevairuoju. Kinkysiu MB draugeli koki biggrin.gif

Ką nors atsimintino smile.gif Faina prasiblaškysi.
Atsakyti
pvz?
paskui nesupyks? nes as nemegstu jokiu dezuciu, pakabuciu, angeliuku ir kitokiu nesamoneliu, gal geriau vokeli ar koki ceki i zaislu planeta? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 07 02, 22:47)
pvz?
paskui nesupyks? nes as nemegstu jokiu dezuciu, pakabuciu, angeliuku ir kitokiu nesamoneliu, gal geriau vokeli ar koki ceki i zaislu planeta? bigsmile.gif

na jau man tai labai sunku sugalvoti ką dovanoti, aišku dar žiūrint kam doh.gif o dėl aprangos manau gražiausiai krikštynose žiūrisi šviesūs rūbai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 07 02, 21:02)
Kol kas mes visi miegam dar tam pačiam kambary ir net toje pačioje lovoje, nes vaiko kambarys neįruoštas dar, bet jau tam reikalui mes visad išeinam į svetainę blush2.gif

bet jau sakyciau didelis vaikas kartu miegot ax.gif Maniskis prakuto ir buvo paguldytas vienas ,o sitas maziukas iskart bus vienas kambareli-as esu griezta tuo klausimu rolleyes.gif
Paciute,o i krikstynas mes ejom kada cia,nesem vaikui (3,5m)is balionu padaryta lele ir vokeli -tevai nupirks ko reikia -as irgi nesuprantu jokiu skatulku,angelu ir pan. schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
sveikos, na mano viena dukryte jau pakrikstyta, tai as pati prasiau, kad nenestu zaislu, rubu ir pan., nes nuperkam patys ko reikia, prasiau ka nors, kad liktu atsiminimui ir turetu isliekamaja verte biggrin.gif tai likau patenkinta, nes pasireiske zmoniu fantazija - sauksteliai, grandineles, pakabukai, vyno 1976 m. (laikysim toliau, kuo senesnis tuo brangesnis bus), konjako irgi laikymui, net maziuka bonza norejo kazkas, bet sita sakiau priimsiu su salyga, kad dovanotojas ir priziuretu lotuliukas.gif ... manau bendraujant su krikstinamo vaikelio tevais, eina suprast, kokios ju paziuros, ka jie suprastu, o ko nelabai g.gif ...bet vistiek manau svarbiausia vaikeliui dovanot siek tiek kitokia dovana, negu per gimtadieni, nes tai visai kitokia proga, tiktu manau labiau su simbolika krikscioniska....mes eisim po 3 savaiciu i vienas, tai manau dovanosiu toki remeli
http://www.ebay.co.u...26#ht_569wt_698
http://www.ebay.co.u...6#ht_1354wt_698

arba albuma
http://www.ebay.co.u...9f#ht_505wt_766

ir i vidu idesiu dar pinigeliu

Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 07 03, 06:42)
bet jau sakyciau didelis vaikas kartu miegot  ax.gif Maniskis prakuto ir buvo paguldytas vienas ,o sitas maziukas iskart bus vienas kambareli-as esu griezta tuo klausimu rolleyes.gif
Paciute,o i krikstynas mes ejom kada cia,nesem vaikui (3,5m)is balionu padaryta lele ir vokeli -tevai nupirks ko reikia -as irgi nesuprantu jokiu skatulku,angelu ir pan. schmoll.gif

žinau kad per didelis, bet kai aš nesu griežta šiuo klausimu tai kažkaip ir nesuku galvos,man pačiai smagiau kai jis šalia miega, gal su antru bus kitaip ax.gif
Papildyta:
fainos dovanėlės sauluciukas77 drinks_cheers.gif mes per krikštynas irgi gavom visko, ir knygą, ir rėmelį kur susideda visos iki metukų nuotraukytės, ir sidabrinį šaukštelį, ir pinigų, ir fotosesiją ir tt. šiaip aš irgi nemėgstu visokių suvenyrų, statulėlių kas kaupia dulkes doh.gif
Papildyta:
ką veikiat tokį lietingą rytą? jau kai išgirdau perkūniją tai iškart nuotaika subjuro verysad.gif
Atsakyti
sedziu internete, gydau savo nugara lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jei rimtai, tai vos atsliauziau duris auklei atrakint, tai prisedau prie kompo, taip ir sedziu jau valanda...bet nugara taisosi lotuliukas.gif tai ir galvoju, gal nesioperuot, gal pades sedejimas prie kompo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kai visai atsigausiu, eisiu tvarktis, tokiu oru tai pats tas, nes kai geras oras, gaila tokiam darbui laika gaist, bunam lauke ax.gif

jau uzsakiau ta albuma...siuntimas i Lt tik 1,5 svaro, zadejo siandien issiusti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluciukas77: 03 liepos 2012 - 08:25
Labas rytas 4u.gif

noriu miego, laukiu nesulaukiu kada pagaliau MB bus namie wub.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Mano pana jau kelinta naktis puikiai miega, o atsibudusi pamaciau saulyte uz lango smile.gif

o patikekit, ten tokie slykstus zmones, kad net nesinori eit, jiems viskas ir visada negerai, idesi vokeli tai dar gali pasakyt, kad per mazai doh.gif

as buvau sugalvojusi dovana: vaikui asmenini horoskopa sudaryti. Pasakiau saviskiui tas ir sako, tai gali patikti mums, bet tikrai ne jiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 07 03, 09:51)
Labas rytas smile.gif Mano pana jau kelinta naktis puikiai miega, o atsibudusi pamaciau saulyte uz lango smile.gif

o patikekit, ten tokie slykstus zmones, kad net nesinori eit, jiems viskas ir visada negerai, idesi vokeli tai dar gali pasakyt, kad per mazai doh.gif

as buvau sugalvojusi dovana: vaikui asmenini horoskopa sudaryti. Pasakiau saviskiui tas ir sako, tai gali patikti mums, bet tikrai ne jiems smile.gif

o man patiktų tokia dovana wub.gif nesuprantu aš tokių žmonių kur negali įtikti schmoll.gif
Atsakyti
Ir man patiktu ir kaina vaiko horoskopo sudarymui 70 lt, dar kokiu balionu ir butu pats tas thumbup.gif
Nu bet ten tokia durniu sutve, is saves tik protingus vaidina, visada tik jie teisus, o ir paskambinus pakviest i krykstynas dave suprast, kad geriau pinigai, nes prasidejo, ten isleidom, ten sumokejom, ir dabar po krikstynu nuogi basi sedesim doh.gif
Atsakyti