QUOTE(Melajja @ 2014 05 30, 15:00)
Mes taip pat blaskomes tarp legolendo (kuris mum butu arciau) ir europos parko, bet pas ka svecuosimes mums siule europos parka, tad ji greiciausiai ir pasirinksime, kiek biletas i europos parka gal kuri zinote kainuoja, ju psl lyg 25 eur. radau, bet ar tikrai, kiek mazokai pasirode 
Papildyta:
skaiciau jusu reportaza, puikus
as da labai noreciau i Drezdena, i Saksonijos Šveicarija, gal gryztant pavyks aplankytt, gal zinot kaip navigacijoj reiktu isivesti, kad nuvestu patogiau prie tu uolu, bastei tilto, niekaip nerandu, o laiko klaidzioti nelabai bus.

Papildyta:
skaiciau jusu reportaza, puikus

Europos parkas zymiai didesnis ir idomesnis,tinka visoms amziaus grupems,o legolendas-labiau mazesniems ar tikriems lego fanams

Kainos yra oficialiam parko puslapyje,tikrai ne 25eur

O kaip nuvaziuoti iki Bastei yra mano reportaze(nelabai skaitet kaip suprantu...),navigacijoj reikia uzsideti Rathen miesteli.Stovejimo aiksteles ten yra kelios,visos mokamos.Patariu pacioj pirmoj nestatyti(nes reiks kulniuoti koki 20min tikrai),o vaziuoti toliau beveik iki pat tilto,ten ir statyti.
Papildyta:
QUOTE(moma @ 2014 05 30, 13:11)
"Verta" reiškia, ar įdomu, ar patiko, ar nesigalėsime paskyrę jam visą dieną ir sumokėję nemažą kiekį pinigų. Aš, pavyzdžiui, esu girdėjus apie danišką legolendą, kad labiau orientuotas į mažus vaikus. O mano jau paaugliukai tarp 11 ir 16. Tiesiog, pradėjau svarstyti, kad gal geriau į Europos parką. Nors jis mums ne pakeliui, bet, atrodo, nuo Bavarijos nelabai toli.
Su tokio amziaus vaikais rinkites Europos parka