Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietija

QUOTE(Melajja @ 2014 05 30, 15:00)
Mes taip pat blaskomes tarp legolendo (kuris mum butu arciau) ir europos parko, bet pas ka svecuosimes mums siule europos parka, tad ji greiciausiai ir pasirinksime, kiek biletas i europos parka gal kuri zinote kainuoja, ju psl lyg 25 eur. radau, bet ar tikrai, kiek mazokai pasirode g.gif
Papildyta:
skaiciau jusu reportaza, puikus  4u.gif  as da labai noreciau i Drezdena, i  Saksonijos Šveicarija, gal gryztant pavyks aplankytt, gal zinot kaip navigacijoj reiktu isivesti, kad nuvestu patogiau prie tu uolu, bastei tilto, niekaip nerandu, o laiko klaidzioti nelabai bus.

Europos parkas zymiai didesnis ir idomesnis,tinka visoms amziaus grupems,o legolendas-labiau mazesniems ar tikriems lego fanams smile.gif
Kainos yra oficialiam parko puslapyje,tikrai ne 25eur schmoll.gif

O kaip nuvaziuoti iki Bastei yra mano reportaze(nelabai skaitet kaip suprantu...),navigacijoj reikia uzsideti Rathen miesteli.Stovejimo aiksteles ten yra kelios,visos mokamos.Patariu pacioj pirmoj nestatyti(nes reiks kulniuoti koki 20min tikrai),o vaziuoti toliau beveik iki pat tilto,ten ir statyti.
Papildyta:
QUOTE(moma @ 2014 05 30, 13:11)
"Verta" reiškia, ar įdomu, ar patiko, ar nesigalėsime paskyrę jam visą dieną ir sumokėję nemažą kiekį pinigų. Aš, pavyzdžiui, esu girdėjus apie danišką legolendą, kad labiau orientuotas į mažus vaikus. O mano jau paaugliukai tarp 11 ir 16.  Tiesiog, pradėjau svarstyti, kad gal geriau į Europos parką. Nors jis mums ne pakeliui, bet, atrodo, nuo Bavarijos nelabai toli.

Su tokio amziaus vaikais rinkites Europos parka mirksiukas.gif
Atsakyti
O kiek dienų reikėtų praleisti Europos parke? Jei mes norim be streso ir panikos.
Atsakyti
Mums užteko ir vienos nuo ryto iki vakaro.Kartais pasidalinavom -aš su mažiukėm,o vyras su dičke ir pan.
Atsakyti
O kas dar yra idomaus apie Berlyna ir Hamburga. Be Heide parko, Serengeti ir Tropical Islands... situs zinau, bet kas dar?
Atsakyti
QUOTE(moma @ 2014 05 31, 20:31)
O kiek dienų reikėtų praleisti Europos parke? Jei mes norim be streso ir panikos.

Europos parke buvome geguzes pradzioje. Jei norite apeiti viska, pavaikscioti po sou, reikes dvieju dienu. Jei esate adrenalino megejai ir norite apeiti tik ekstremaliausias suaugusiems skirtas atrakcijas-uzteks vienos. Nors Legolendas absoliuciai vaikiskas, bet europos parkas man irgi kazkiek toks pasirode. Aisku, yra pora kalneliu suaugusiems, bet parko nepalyginsi su Heide parku, ar parkais Amerikoj... Klauskit jei dar kas idomu.
Atsakyti
O jei europos parką lygintume su Paryžiaus disneilendu? Mes ten buvome 2 dienas.

Atsakyti
QUOTE(byebyelondon @ 2014 06 03, 07:51)
Europos parke buvome geguzes pradzioje. Jei norite apeiti viska, pavaikscioti po sou, reikes dvieju dienu. Jei esate adrenalino megejai ir norite apeiti tik ekstremaliausias suaugusiems skirtas atrakcijas-uzteks vienos. Nors Legolendas absoliuciai vaikiskas, bet europos parkas man irgi kazkiek toks pasirode. Aisku, yra pora kalneliu suaugusiems, bet parko nepalyginsi su Heide parku, ar parkais Amerikoj... Klauskit jei dar kas idomu.

O i Heide nuo keliu metu vaika galima veztis, na, na kad nebutu per mazas..?
Atsakyti
Meereszentrum Fehmarn
Gertrudenthaler Straße 12
23769 Fehmarn
Vokietija
meereszentrum.de‎

Schmetterlingspark Fehmarn GmbH
Mummendorfer Weg 11
23769 Fehmarn
Vokietija
www.bahnparadies.de/

http://www.experimenta-fehmarn.de/

ostsee-u-boot.de‎
muziejus
http://www.abenteuer-uebersee.de/
Papildyta:
Paukščių parkas http://www.weltvogel...der-spielplatz#! 30km. nuo Heide parko .
20km. nuo Heide parko yra tankų muziejus http://www.panzermus...itenpreise.html
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2014 06 04, 06:33)
O i Heide nuo keliu metu vaika galima veztis, na, na kad nebutu per mazas..?

Nuo 120 cm turetu patekti i visus atrakcionus. Bet pasitikslinkite heides parko svetaneje.
Atsakyti
QUOTE(moma @ 2014 05 29, 11:13)
O kokius miestus romantiškame kelyje rekomenduotumėte pamatyti? Esame apsisprendę apžiūrėti Fussen ir Rothenburg ob der Tauber. O kokie dar įdomesni būtų?

bet tai kaip grozius parodei!!! blink.gif pagooglinau tuos du tavo paminetus miestus- tai vos nuo kedes nenugriuvau! FANTASTIKA!!!! Rothenburg tai is vis kaip is pasakos! bigsmile.gif
pradejau skaitinetis sioje temoje, nes planuoju vaziuot keliom dienom i Bremena, kadangi pigus skrydziai. Bet kai uzmaciau tuos tavo parasytus miestus, tai esu isitikinus, kad mano pazindinimasis su Vokietuja/ Bremenu neapsiribos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2014 06 03, 05:49)
O kas dar yra idomaus apie Berlyna ir Hamburga. Be Heide parko, Serengeti ir Tropical Islands... situs zinau, bet kas dar?

Pačiuose miestuose yra Berlyne - du zoo sodai, dideli ir puikūs, o Hamburge - miesto centre didžiulis nemokamas parkas susegmentuotas, nežinau kaip kitaip išsireikšti (japonų sodas, rožių sodas, vaikų žaidimų zona ir pan.).

Netoli Berlyno yra "laivų liftas", reiktų pagooglinti, nes neatsimenu dabar nei miesto, nei kaip vadinasi ta vieta, tik žinau, kad visai šalia.. upe/kanalu atplaukia laivelis, įplaukia į tokį kaip garažas ir tada liftu kyla tas laivelis iki kito kanalo.. Jei užtaikyti ant atplaukiančio laivelio, tai smagi procedūra. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2014 06 15, 22:17)
bet tai kaip grozius parodei!!!  blink.gif  pagooglinau tuos du tavo paminetus miestus- tai vos nuo kedes nenugriuvau! FANTASTIKA!!!!  Rothenburg tai is vis kaip is pasakos!  bigsmile.gif 
pradejau skaitinetis sioje temoje, nes planuoju vaziuot keliom dienom i Bremena, kadangi pigus skrydziai. Bet kai uzmaciau tuos tavo parasytus miestus, tai esu isitikinus, kad mano pazindinimasis su Vokietuja/ Bremenu neapsiribos  bigsmile.gif

Vokietijoj labai daug graziu vietu. Vien ko Bavarija verta. su savo miesteliais Mittenwald, Fussen ir daugybe kitokių, O Bodeno ežero apylinkės, Juodasis miškas, Mozelio ir Reino slėniai su pilimis, Berchstengageno ežero apylinkės
Atsakyti