QUOTE(upsideize @ 2012 06 27, 12:26)
Skaitinejau, bet esu labai susipainiojusi. Skaitineju ir vistiek nelabai suprantu

. Turbut kol pati to nepereisiu ir nesuprasiu.
Laikas keliauti pas seimos gydytoja, ji mane ir apsvies

.
Tik dar paklausiu...Ar yra buve atveju, kad diagnoze gauta klaidinga? Ar yra cia mamu, kuriu vaikai turi aspergerio sindroma? Kiek as zinau, tai aspergeris yra vienas is autizmo spektro sutrikimu, taciau dar mokslininkai iki siol gincyjasi, ar tai autizmo sutrikimas. Kada duoda aspergerio diagnoze?
Atleiskit uz kruva klausimu

.
Prasykit seimos gydytojas kad siustu i ART, nes pediatre ar ka pades siuo atveju - abejoju - nebent pas jus ji stebuklinga
nu keicia tas diagnozes, ypac duotas iki 3 metu
Daugiausia mokslininkai linksta link to, kad Aspergeris aukstesnio funkcionavimo autizmas, aiskiau tariant autizmo sindromas, kurio nelydi protinis atsilikimas
QUOTE(Ice @ 2012 06 27, 15:58)
Mes paskutines dieneles į darželį su ašaromis

Vakar buvome "naujame" darželyje" pas psichologę - tai va jau ten tai labai patiko, sakė "ateisiu dar". Ir kai pasakau, kad po atostogų eisime į
kitą darželį - tai net akys vaikui nušvinta

Labai tikiuosi, kad taip ir bus...
vistik ieskociau problemu jo senajame darzely - man su dickiu panaisiai budavo, jis dar nekalbejo labai dorai, bet darzeli lenke dideliu ratu, net ton pusen negaledavom eit (i turgeli eidavom ratu) - susikloscius tam tikrom aplinkybem - pakeitem darzely - nuo pirmos dienos ejo su dideliu noru... Po keliu metu i musu grupe atkele mergaite is anos grupes, nes ji mamai prasitare, kad negeri vaikai uzdaromi patamsy, kur seiminike indus plauna

(maniskis buvo is judresniu, tad ko gero kliuvo ir jam)

Žiūriu į save veidrodyje ir galvoju - " ir kam atiteko tokia laimė..." , užlipu ant svarstyklių - "...ir dar tiek jos daug..."