QUOTE(jolisali @ 2012 06 30, 17:17)
Laguna, gal kam ir pavyksta pvz kaip Kristei atsiriboti, skirti pakankamai laiko sau, bet man kaip ir Tau to nepavyko ir nepavyksta.
Irgi keliuosi linksma nuotaika, o vakare (ar po bet kokio išejimo is namu) nuotaika beveik visada sh..... Su draugais situacija lygiai tokia pati.
Jei Tave tai guos, lyg matau kad tik vienas vaikutis pas Tave. Pas mane ju keletas- tai be sugadintos nuotaikos, dar kasdien griauziuosi, kad kitiems vaikams kitoks vaikutis gadina gyvenima: pramogas, kasdienybe- viska.
Nu pas tave biski kita situacija, tu viena su vaikais

, bet ir tai - ar nepriklauso tau atostogos darbe? ju metu vaikas darzely - tu leidi sau, nors keleta valandeliu pabut su savim, arba didiesiem palieki ir nors pasivaiksciot iseini, parke knyga paskaityt (to as nedarau

). As ziauriai uzsivelus su viskuo buvau iki Mildai 3 metai suejo - apart jos nieko daugiau nebemaciau, bet va kai isvedziau i darza, pati istojau mokytis - viskas, sventa, savaitgaliai buvo man skirti - vaziuodavau i paskaitas, po ju su grupiokem osem

, gryzdavau su skaudancia galva nuo informacijos kiekio (paskaitos itemptos labai, po 8-10 val per diena, dvi dienas is eiles) - bet tokia atsigavus, pailsejus nuo vaiku

Tada ir ismokau atsiribot nuo visko - va, nors ir Cukraus Pudra nesupranta kaip galiu - bet galiu, be jokio sazines grauzimo vaika grust i darza ir atostogu (savo) metu, nes mums abiems taip geriau
Papildyta:
QUOTE(Ice @ 2012 06 30, 17:19)
Kai aš buvau maža, man supynės buvo kažkas toooooooookio ir jokios baimės neturėjau

(dabar tai širdies priepuolį gaučiau iš baimės) J niekad nėra buvęs atrakcionuose (kažkaip nepapuolė mums prie jų būti), bet jaučiu, kad irgi labai norėtų pabandyti, o ar bijotų - tai net nežinau, šiaip jis bebaimis

Nors pastebiu, kad žaidimų aikštelėse jis nelabai mėgsta suptis, matyt kažkas nelabai tvarkoje su pusiausvyros organėliu
Suptis Milda megsta, maza nuo arkliuko nenulpdavo, VRC kai gulejom, ten apacioje irgi tokios supynes budavo - tai jei kam musu reikdavo - zinodavo kur rast

, kieme irgi dabar isejus visad supas - bet atrakcionuose - ten muzika, triuskmas, daug zmoniu, viskas baisu, va batuto ji gal ir noretu - bet... jei ten nesokinetu daugiau ne vienas vaikas ir nieks neziuretu kaip ji sokineja

, jai ir tinka leliuku karuseles - kur ner ziurovu ir ner kad kazkas kartu suktusi, tad kompanijai reik mamos - gerai atrodytumem ane? sesiamete (ugio kaip antroke beveik) ir mama

Žiūriu į save veidrodyje ir galvoju - " ir kam atiteko tokia laimė..." , užlipu ant svarstyklių - "...ir dar tiek jos daug..."