Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai

J: "Prezidentė sakė - reikia eit vaikam miegoti" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna11 @ 2012 06 30, 15:33)
man is tikro geda ir baisu kad as dziaugiuosi tokiom akimirkom kai iseinu viena,kai tik tetis namie visada iseinu bent trumpam i miesta,nes pas mus irgi dazniausiai is noro nuvesti vaika kazkur pramogauti gaunasi tik sugadinta diena..arba vyrai abu iseina pasivaikscioti valandelei,kuri atrodo labai greit prabega.as jau dabar pradejau laukti rugsejo,ne todel kad bus vaika kur padeti,bet kad grisim i ritma,vienoda miego laika,bus veikla.vasara kai darzeliai susijungia dabar parasiau kad nevesiu,ir aukletoja labai buvo uz tai kad nevesti nes naujoj vietoj su svetimom aukletojom ir vaikais bus beda.
labai jauciuosi psichologiskai issunkta siuo metu,kas bus ateity isvis blokuoju tokias mintis fear.gif
ryte atsikelia atlekia mazasis i lova buciuoju veiduka,pirstukus mieliausius pasauly ir keikiu save kaip galejau ji barti,i vakara dazniausiai tenoriu buti viena palindusi po pagalve,ypac kai tetis dirba..

eik tu sau, pravirkdei cia mane, su ta paskutine pastraipa cray.gif
Atsakyti
Gal kas nors iš kauniečių turite knygą "Namų taisyklės"??? Norėčiau pasiskolinti atostogoms.

Einu bandyt košės virti tongue.gif . "Prezidentė sakė - jeikia kosę vagyti" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 14 liepos 2012 - 09:20
QUOTE(Ice @ 2012 07 13, 21:24)
J: "Prezidentė sakė - reikia eit vaikam miegoti"  lotuliukas.gif

QUOTE(Ice @ 2012 07 14, 09:19)

Einu bandyt košės virti tongue.gif . "Prezidentė sakė - jeikia kosę vagyti"  lotuliukas.gif

doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meri-le @ 2012 07 14, 09:13)
eik tu sau, pravirkdei cia mane, su ta paskutine pastraipa cray.gif

kazkaip mes susigyvenom paskutiniu metu su mazuoju ax.gif gal kad nera jokios skubos,darzelio,nemazai buname namie,kas jam labiausiai ir tinka,vaziuojam pas mociute,einam i parduotuve ar biblioteka,tiesiog abu,ir ji tai visiskai tenkina,nera jokio kitu vaiku pasigedimo schmoll.gif
buna geri ir blogesni etapai,turbut kaip ir pas dauguma ax.gif tai dabar tokios geros dienos uzejo,turbut todel kad as ji geriausiai suprantu,man kiekviena raide jo pasakyta laimejimas,o kai buna darzelis,sanatorija,kur tempas,veikla,ir jis tada pikteja,prasideda isterijos,ir as nebeturiu kantrybes del tu skirtumu nuo kitu vaiku,nuo jo nenoru ir baimiu..kad nieko jis nenori apie ka svajoja visi vaikai..aisku cia mano problema,kad nesusigyvenu su tuo kaip yra,kad noriu kazka veikti "kaip visi".. blush2.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuriam FB savo grupe? Ar bent jau i draugus "susirenkam"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LisJa @ 2012 07 14, 20:49)
Merginos, gal kuriam FB savo grupe? Ar bent jau i draugus "susirenkam"? g.gif

Ten yra "Autizmas Lietuvoje". Bent aš ten prisiregistravus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(k** @ 2012 07 15, 09:54)
Ten yra "Autizmas Lietuvoje". Bent aš ten prisiregistravus smile.gif

Nieko negirdejau apie sita... g.gif
Atsakyti
Labas,
Vakar buvom sventeje Naisiu vasara, o ten buvo zirgu, jie labai patiko Pau, visai nebijojo, o triuksma kele kai reikejo nueiti. Priziuretojai leido mums paglostyti, o kai zirgas suzvenge net as kruoptelejau, o Pau kad juokes thumbup.gif
Del FB tai gl geriau uzdara grupe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deimanttelis @ 2012 07 15, 18:01)
Labas,
Vakar buvom sventeje Naisiu vasara, o ten buvo zirgu, jie labai patiko Pau, visai nebijojo, o triuksma kele kai reikejo nueiti. Priziuretojai leido mums paglostyti, o kai zirgas suzvenge net as kruoptelejau, o Pau kad juokes thumbup.gif
Del FB tai gl geriau uzdara grupe ax.gif

kaip smagu thumbup.gif as pati kazkaip prisibijau siu dideliu gyvunu,o vaikas mano irgi nebijotu manau tikrai,jis bijo smulkmes,parleks kaip raketa is balkono saukdamas BIII BIIII kad bite,neva,kad ir mazyte musyte ten bus..

pritariu del FB drinks_cheers.gif kazkaip ir man noretusi uzdariau...
Atsakyti
Aš dėl FB grupės pasuoju.
Nebus kada bendraut keliose vietos.
Atsakyti
o as Facebuke apskritai nesu prisiregistravus unsure.gif
Atsakyti