Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(*Laukinuke* @ 2012 09 14, 12:46)
Na kadangi man ir taip slenka, nerizikuosiu gal su mirena. Man neluzneja, o butent slenka su saknimis  g.gif

O nezinote priezasties kodel slenka g.gif ?
Dar zinau ,kad nuo KT gali slinkti , po tam tikru vaistu stipriu vartojimo ,autoimuniniu susirgimu (na sita galima pasitikrinti kraujo tyrimu ,man tikrino) ...
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 09 14, 14:23)
O nezinote priezasties kodel slenka  g.gif  ?
Dar zinau ,kad nuo KT gali slinkti , po tam tikru vaistu stipriu vartojimo ,autoimuniniu susirgimu (na sita galima pasitikrinti kraujo tyrimu ,man tikrino) ...

Negeriu KT. Priežasties irgi kaip ir nežinau. Galbūt feretino mažai,. nes pagal tyrimus tik 17 ma. Na bet man vidutiniškai išslenka 100 plaukų per dieną. Kai neplaunu galvos mažiau, jeigu plaunų gali ir daugiau negu 100. Situacija nėra tragiška, bet tiesiog norėtųsi, kad tie plaukai mažiau slinktų, nes ir taip plonučiai.
Atsakyti
Suprantu 4u.gif

Del zemo feritino taip pat gali slinkti . Nebandete Himalaya kremo ? Labai neblogas smile.gif
Indiskas ,pagamintas is naturaliu augalu 4u.gif

user posted image

nors pirmiau reiketu pavartoti gelezies jusu atveju g.gif
Atsakyti
QUOTE(*melodia* @ 2012 09 12, 15:38)
Sveikutes, ar gali rugpjucio viduryje prasideti rudeninis "serimasis"? biggrin.gif siaubas kas darosi, turbut tuoj plika liksiu  doh.gif bijau isvis paliest plaukus sad.gif

Nagi merginos, gal kuri atsakys? smile.gif nes nezinau ar cia sutapimas ir kazkas organizmui negerai pasidare (nors neturetu buti) ar rudens poveikis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 09 14, 11:54)
Siaip dar ka suzinojau is daktaru - jei plaukai slenka del vitaminu mineralu trukumo/ar kai ju perdaug - tuomet plaukai luzineja .
Jei del hormonu - slenka su saknimis.

koks cia daktaras tau taip sake ax.gif ? slinkimas tai ir yra plauko iskritimas su saknimi . luzinejimas visai kitas reikalas
Atsakyti
QUOTE(*melodia* @ 2012 09 14, 19:38)
Nagi merginos, gal kuri atsakys? smile.gif nes nezinau ar cia sutapimas ir kazkas organizmui negerai pasidare (nors neturetu buti) ar rudens poveikis smile.gif

Manau, gali buti. Reaguojama i oru kaita, tada organizme vyksta pokyciai, keiciasi nuotaika, plius mityba kazkiek prisideda. Nereiskia, kad rugsejo 1 d. turi prasidet sezoninis slinkimas, o va rugpjucio kokia 20- negali biggrin.gif Be to, ne kiekvienam pasireiskia tie sezoniniai (pavasario ir rudens) slinkimai "tuo sezonu". Man kelis is metus pvz daugiau plauku isslinkdavo kaip tik ziema.
O kodel sakote "neturetu buti"? Pasitikrinti sveikata niekada ne prosali 4u.gif
Atsakyti
Dekui uz atsakyma smile.gif neperseniausiai tikrinausi skydliauke, krauja, na kaip viskas normoj tfu tfu tfu smile.gif stebesiu, jeigu per menesi koki nepraies, ieskosiu kas yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2012 09 14, 22:32)
koks cia daktaras tau taip sake  ax.gif ? slinkimas tai ir yra plauko iskritimas su saknimi . luzinejimas visai kitas reikalas

Daktaras ,pas kuri konsultavausi ,kai gavau is Maskvos parejusius rezultatus su mikro /makroelementu tyrimais is plauko smile.gif
Nepamenu kokios srities jis buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 15 rugsėjo 2012 - 13:20
sveiki, gal kas turejo CHI silka plaukams? ar patiko? nes ziutiu is uzsienio galima pigiau persisiusti, tai net nezinau ar jis geras?
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 09 15, 14:12)
Daktaras ,pas kuri konsultavausi ,kai gavau is Maskvos parejusius rezultatus su mikro /makroelementu tyrimais is plauko  smile.gif
Nepamenu kokios srities jis buvo  g.gif

g.gif bet vistiek man keistai skamba kaip gali iskristi plaukas be shaknies g.gif ?
o jei saknis lieka ir plaukas tiknulusta tai nemanau kad tai galima vadinti slinkimu
Atsakyti
Gal kas bandet sitokias priemones g.gif ? Labai jau skambi ju reklama ,kad sustabdo slinkima per 2-3 dienas blink.gif g.gif

Hair force

P.s. Rasytee ,gal jis ir turejo omeny luzinejima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 09 15, 23:50)
Gal kas bandet sitokias priemones  g.gif  ? Labai jau skambi ju reklama ,kad sustabdo slinkima per 2-3 dienas  blink.gif  g.gif

Hair force
P.s. Rasytee  ,gal jis ir turejo omeny luzinejima  4u.gif

turiu sitas priemones tikrai nesiskiria nuo kitu priemoniu ir stebuklu nedaro
Atsakyti