QUOTE(NakedA @ 2012 10 13, 00:24)
O jums neskauda galvos oda

? Man pries
menesines labai skauda ir poto baisiai slenka - po 10 vienu prisilietimu kazkur
Speju hormonai visai is rikiuotes iseje
Man gal labiau jautri yra,siek tiek skauda....,taip pat skauda kai kas nors kitas sukuoja,ar kazka kita daro su mano plaukais..pvz kirpykloje,man budavo labai sunku istverti buti kol liecia mano plaukus ir galvos oda,budavo kosmaras,savos kirpejos jau zinodavo tai budavo labai atsargios

ir dabar jautri yra,tokia pat manau palikus,nepasikeite ir pradejus slinkti plaukams...
Beje siandien susigalvojau pasinaudoti savo lazerinemis sukomis,tai yra pradeti naudotis...pasiskaiciau instrukscija,issitraukiau tas sukas,pradejau po deze ieskot kroviklio....na ir ka tas velnio nestas ir pamestas kroviklis su angliskais arba amerikietiskais kistukais i elektros lizda pasirodo

Na kad pabludau namie,pries uzsakant nieks nieko neminejo,o parduota skandinavijoms salims kurios neturi tokiu kistuku...nusiunciau jiems nelabai malonu laiskeli paziuresiu ka sakys,jei neatsius man prijungiklio prie pakrovejo tai pasiskusiu ,nes tas pakrovejas turi tureti du kistukus,o man dave tik viena :angry:beje dave ta zinoma kuris netinka...kurmiai...
Papildyta:
QUOTE(^May^ @ 2012 10 13, 00:36)
Laba mergaites
Persksiciau visa tema.
Turiu ir as tokia beda. Na jei nuo pradziu tai plauku savo niekad nepriziuredavau, plaudavau galva su bele kokiu sampunu, nesvarbu man budavo, svarbu su riebalotais nevaiksciot. Plsukai buvo plonoki visada, na net kai vaikas buvau pamenu galvodavau kodel pas mane ner tokiu kasu kaip pas drauges...Na karta 15 metu buvau uzsiauginus beveik iki lemens...Bet dazniausia iki peciu..Paaugle budama dazydavau n kartu, visokiu spalvu esu buvus ... 12 klasej uzsimaniau blondine tapti...tapau...sudeginau, vos plika netapau...Kai ziuriu nuotraukas ant galvos atrodo 10 plauku nors tada kazkaip dzin buvo. Bet po to karto pradejo man panos sakyt oj kokie tavo ploni plaukai...O as ilgai negalvodama ne gydyt o chemini pasidariau na kad daugiau ju atrodytu...Aisku po cheminio vaizdelis nekoks buvo, plius po to nestumas, po to plaukai slinkt pradejo ir aisku teko nusikirpti lb lb trumpai. Bet gi neissigandau matyt ir vel ataugusius baltai.. Na negalejau i save ziuret pilka, norejau but blondine.. Kazkaip susitaikiau kad ploni tie plaukai ir nepriziurejau maniau nieko nepadarysi...Na ir nuo kt slinko, nuo peroksido slinko, po antro vaiko siaubas kas daresi, po to didziulis stresas ir kuris iki siol, bet...dabar jau supratau kad turiu kazka daryt nes sakes bus. Aj gi pamirsau pasakyt kad sia vasara vel balinau plaukus ir plius vasara ant saules galva kepinau...Zinau pati kalta...Na as gerdavau vitaminus plaukam ir kaukes pradejau darytis gal pries 5 metus kokius. Aisku po tokiu nesamoniu tai nlb padejo.
O dbr tai ziurint matosi galvos oda, na taip prastai dar nera buve...
Va va jaunyste kvailyste..as ir panasiai ,is naturalios blondine patapau,veliau satene,paskiau iskart vel blondine.....ir taip kokius penkis metus...