Lekiam 26d.,ar dar galios sveikinimas
Kad jau kalba išėjo apie saldėsius, aš noriu pasiteiraut,kokius prieskonius perkate Turkijoj
Gal šiaip ko dar skanaus nematyto LT parsivežate

Lekiam 26d.,ar dar galios sveikinimas
Lekiam 26d.,ar dar galios sveikinimas
QUOTE(arfa @ 2012 08 17, 21:46)
Kad jau kalba išėjo apie saldėsius, aš noriu pasiteiraut,kokius prieskonius perkate Turkijoj
Gal šiaip ko dar skanaus nematyto LT parsivežate

Lekiam 26d.,ar dar galios sveikinimas
Lekiam 26d.,ar dar galios sveikinimas
Mes irgi 26 važiuosim
QUOTE(Magic_ @ 2012 08 17, 21:52)
Tai kartu skrisim?
QUOTE(arfa @ 2012 08 17, 22:02)
na o mes i gural kleopatra , kaip supratau nuo alanijos 3 km
Papildyta:
QUOTE(arfa @ 2012 08 17, 22:02)
Prieskoniu, tai manau visai idomus yra ISOT - tam tikra dziovintu papriku rusis, tinkama mesai, troskiniams.
Kekik - ciobrelis, bet labiau panasus i oregano.
na supermarketukuose paziurekite ka turi, dazniausiai ant pakuosciu kur nors ir angliskai buna parasyta kas ten per reikalas, o is tu turistiniu neva prieskoniniu, issikvepusiu, nugesusiu dulketu prieskoniu uz turistine kaina gal nepirkite....
Kekik - ciobrelis, bet labiau panasus i oregano.
na supermarketukuose paziurekite ka turi, dazniausiai ant pakuosciu kur nors ir angliskai buna parasyta kas ten per reikalas, o is tu turistiniu neva prieskoniniu, issikvepusiu, nugesusiu dulketu prieskoniu uz turistine kaina gal nepirkite....
QUOTE(arfa @ 2012 08 17, 23:25)
Gal Drutė turėjo omeny nepirkti tų gražiai įpakuotų labai mažais kiekiais, dar į dėžutės įdėtu + tipo koks prezentas prie jų, tai va į tuos aš net nežiūriu. Aš stengiuosi pirkti turguje, kur ir vietiniai perka. Isot nusipirkau nes labai graži spalva ir tokia blizgūs
QUOTE(Jofky @ 2012 08 18, 06:53)
paskui Smurka pasakė ką su jais daryti, tai dabar mano vieni iš mėgstamiausiu prieskonių

Ir ką SMURKA patarė su jais daryti?
net ir tie sveriami jei prieskoniai laikomi atvirai, tai pagalvokite kiek ju kvapo lieka ir dar kiek dulkiu nuseda, kaip JM sake pirkite ten kur perka vietiniai, siaip prekybcentriuose pakuoti ne tokie blogi, o tie turistiniai paketeliai na vietoje suvenyro gal.... dar rekomenduoju NAR EKSISI - granatu rugstele, labai tinkama ant darzoviu salotu, as marinuojant sliuksteleju, tik reikia atkreipti demesi, kad butu ne SOS o tik NAR EKSISI.
QUOTE(JM @ 2012 08 18, 09:10)
Bert ant salotu ir šiaip visur galima, tik virti su jais nebandžiau ir turbūt nebandysiu, jie turi tokį specifinį skonį (spėju dėl to kad saulėje džiovinti
Iškilo klausimas dėl registruoto bagažo svorio. Anksčiau buvo kai dviejų žmonių bagažas tai svoris ne daugiau 32 kg, o dabar vienur rašo, kad galima taip sumuoti, kitur , kad ne , o kaip iš tikrųjų
QUOTE(Airin @ 2012 08 18, 11:32)
Iškilo klausimas dėl registruoto bagažo svorio. Anksčiau buvo kai dviejų žmonių bagažas tai svoris ne daugiau 32 kg, o dabar vienur rašo, kad galima taip sumuoti, kitur , kad ne , o kaip iš tikrųjų

Sppėju, kad keliaujat su Novaturu arba Tezturu, o jie naudojasi Small Planet Airlines paslaugomis. Taigi visa Jums reikalinga info yra čia: http://www.smallplan...-bagazo-kiekis/
Papildyta:
Ačiū už visiems už patarimus dėl baklavos. Perku būtent sveriamą ir žinau, kad ta geroji tikroji yra nepigi, taigi bandysiu ieškot tokios Kemere, nes man baklava yra tai, ką būtinai visad parsivežu iš Turkijos
QUOTE(morbid_curiosity @ 2012 08 18, 11:57)
Sppėju, kad keliaujat su Novaturu arba Tezturu, o jie naudojasi Small Planet Airlines paslaugomis. Taigi visa Jums reikalinga info yra čia: http://www.smallplan...-bagazo-kiekis/
Papildyta:
Ačiū už visiems už patarimus dėl baklavos. Perku būtent sveriamą ir žinau, kad ta geroji tikroji yra nepigi, taigi bandysiu ieškot tokios Kemere, nes man baklava yra tai, ką būtinai visad parsivežu iš Turkijos
labai jau ją mėgstu 
Papildyta:
Ačiū už visiems už patarimus dėl baklavos. Perku būtent sveriamą ir žinau, kad ta geroji tikroji yra nepigi, taigi bandysiu ieškot tokios Kemere, nes man baklava yra tai, ką būtinai visad parsivežu iš Turkijos
o as zinau kad gal ir negerai darau, bet visad pasiemu mazyte dezyte ir is viesbucio parsivezu siek tiek saviems prie kavos...Nes kazkada pirkau, tai neimanoma valgyt buvo, kazkokia kiesta labai.





