Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 28 tema

QUOTE(PUka @ 2012 08 25, 07:32)
Manau tirkai neapsigavot  thumbup.gif  ... brukštelkit kai grįšit, labai smalsu, mes jei būtumėm neturėję kelionės bučiau ir aš susigundžius su šeima wink.gif

gerai, galesiu parasyt, man dar tik neaisku, kaip viskas cia su tuo grupiniu turetu vykti, nes tik uzsiregistravom ju puslapy atsiunte i pasta tuos pacius mano suvestus duomenis be jokiu parasymu, kad rezervacija padaryta.
Nera dar jokios info kada skrydis, is kur skris, su kuo kaip ir kas biggrin.gif Bet dar yra laiko, gal atsius viska.
Kazkur skaiciau apie nesusipratimus kelionese, pirktose per grupinis.lt, bet ten buvo autobusines keliones, cia man nei tu gidu, nei objektu lankymo juk nereikia, tai svarbu iki viesbucio nuves, o po to susitvarkysim patys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justeva @ 2012 08 24, 17:08)
Labutis, keliautojos. 4u.gif  Pirmiausiai norečiau pradėti nuo to, kad tai bus pirmas skydis man  blush2.gif  Ir dar su dukryte (1,7 m) labai jauduliukas ima. 29 dieną išskrendam į Dalaman'ą (3 val skrydis), iš ten autobusu (apie valandą) į Icmeler miestelį, Grand Yazici Club Turban. Gal kas buvote, trite atsiliepimų? Didžiausias galvos skausmas su daiktais. Žinau, kad daug nereikia krautis, bet vistiek  ax.gif jau vien į palangą iškeliaujame su manta rūbų, kurių daugiau nei pusės net neišimam iš krepšių  doh.gif  Būtiniausi vaistukai mažylei, maudimukai, patogi avalynė, lengvi drabužiai, fotoaparatas, 'šikpuodis'  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . kas dar iš tokių svarbių daiktelių būtų? pinigai, pasas, bilietas čia savaime supranta. dntų šepetėlis taip pat ax.gif  Šampūno tikiuos rasim viešbutyje, arba pirksim ten.

Ir dar, kaip su arbata vaikam lėktuve, leis įsinešti? O dėl jogurto indelio neprisikabins? doh.gif 
Ar gali fotoqaparatas kabėti ant kaklo, klol praeisim patiktą (taupant svorį rankinio bagažo) ar jį būtinai reikia dėti į bagažą?
Soriukas, kad užverčiau klausimukais. blush2.gif  4u.gif

Mes irgi su dukrytem skrendam viena kaip ir jusu panasaus amziaus. Vaikams pirmas kartas mums ne.
Del rubu tai ten buvimui imkite lengvus vasarinius, vakare rugsejo vidury nereikejo nei jokio megztinio.As imsiu tik suknytes ar maikutes, kur be jokiu gumyciu, kad neverstu vaikui. Imame vandens basutes, kad neslidinetu prie baseino. Silciau apsirenkite lektuve butinai megztini siltesni, nes gali paleisti kondicionierius tai saltoka buna. Bandysiu vaikus rengti taip, kad jau artejant prie Turkijos nurengti vasariskai, nes is karto karstis jauciasi. Mes dar imam vienkartinius maudymosi pampersus baseinui, kelis smelio zaisliukus prie juros pasikrapstyti. Siaip del puoduko tai manau neverta, nebent pas jus 100proc daro, nes vaikui kita aplinka, salis jam bus ne iki to, kad ant puodo daryt. Be to ir jums viena problema maziau. Pakilimo metu duosiu kramtomu tasiu saldainiu. I lektuva imame nesiojama dvd grotuva, gal kokiu knyguciu, kad uzimti jei nenusesdes. Viesbutyje is pieno produktu valgysime tik jogurta ir suri, valgysim vaisius tik kuriuos valgom namie. Gersim gerimus be leduku bent jau pirmas 3 dienas. O svarbiausia maziau stresuoti neskubeti, nes vaikai labai jaucia mamos nuotaika ir vien nuo to buna irzlus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gegne2: 25 rugpjūčio 2012 - 13:01
Aciu, gegne2 4u.gif

Kokios tos maudymosi basutes? g.gif
Ant puodelio ir wc darom 100 proc. sauskelnes dedu tik nakciai (ir tai ne visada), manau puodeli tikrai imsiu, kad po to nesigaileciau.
I lektuva pasiimsime guminuku ax.gif

Sakot nereikia siltesniu rubeliu? isimeciau kelnytes vienas, plona svarkeli ir bliuzoniuka.- dukrytei. Galvoju, ar man prireiks ilgu kelniu (tarkim pasivaiksciojimui velai vakare). Dar nudegus sauleje, man kartais buta toks saltkretis. tai gal nepamaisytu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justeva: 26 rugpjūčio 2012 - 12:24
QUOTE(justeva @ 2012 08 26, 13:23)
Aciu, gegne2 4u.gif

Kokios tos maudymosi basutes? g.gif
Ant puodelio ir wc darom 100 proc. sauskelnes dedu tik nakciai (ir tai ne visada), manau puodeli tikrai imsiu, kad po to nesigaileciau.
I lektuva pasiimsime guminuku ax.gif

Sakot nereikia siltesniu rubeliu? isimeciau kelnytes vienas, plona svarkeli ir bliuzoniuka.- dukrytei. Galvoju, ar man prireiks ilgu kelniu (tarkim pasivaiksciojimui velai vakare). Dar nudegus sauleje, man kartais buta toks saltkretis. tai gal nepamaisytu? g.gif

Buvau rugsejo pabaigoje, tai vakarais prireikdavo megztinuko. Viena pusdieni lijo, tai irgi vesiau buvo.
As isimesciau ilgas kelnes ir sau, ir vaikui. 4u.gif
O maudymosi basutes ale tokios, pravercia, kai papludimys akmenuku nusetas Kemere ar pan.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benukas: 26 rugpjūčio 2012 - 12:32
QUOTE(Benukas @ 2012 08 26, 13:31)
Buvau rugsejo pabaigoje, tai vakarais prireikdavo megztinuko. Viena pusdieni lijo, tai irgi vesiau buvo.
As isimesciau ilgas kelnes ir sau, ir vaikui.  4u.gif
O maudymosi basutes ale tokios, pravercia, kai papludimys akmenuku nusetas Kemere ar pan.

Kaip keista, kad vėsu buvo ax.gif mes kelis kart buvom rugsėjo gale, oras nuostabus šiuo metu, vanduo čiut vėsesnis už oro temperatūrą, pasaka wub.gif megztuko nereikėjo nei vieną vakarą 4u.gif
O tuos guminukus tai buvom įsimetę, bet taip ir nepanaudojom nei mes nei vaikai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2012 08 27, 08:23)
Kaip keista, kad vėsu buvo  ax.gif mes kelis kart buvom rugsėjo gale, oras nuostabus šiuo metu, vanduo čiut vėsesnis už oro temperatūrą, pasaka  wub.gif megztuko nereikėjo nei vieną vakarą  4u.gif
O tuos guminukus tai buvom įsimetę, bet taip ir nepanaudojom nei mes nei vaikai  4u.gif

drinks_cheers.gif mes buvome rugsejo vidury tai vakare apie megztini ir ilgas kelnes net kalbos nebuvo. Man uzteks vieno, kuri uzmausiu lektuve, jei jau bus kazkokia gamtos anomalija bigsmile.gif tai uzmausiu ta. Del to puodo aisku cia jusu reikalas, bet ar ji nesiosites prie baseino ir prie juros? Nes daznai iki kambario reikia paejeti nemaza atstuma. Tas basutes uzmausiu kad neslystu. pas mus pliaze smeliukas, o jei zvyras tai reikia tokiu kitokiu batu, nes i tas basutes prilenda.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveiki,

Norejau paklausti gal kas pirkote odiniu gaminiu (striukes, rankines)? Kokios kainos dabar?
Kiek mazdaug reiketu deretis nuo tos sumos, kuria pasako pardavejas?
Mes vaziuojame i Kemera rugsejo 15 diena vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(guoda-paguoda @ 2012 08 27, 11:21)
Sveiki,

Norejau paklausti gal kas pirkote odiniu gaminiu (striukes, rankines)? Kokios kainos dabar?
Kiek mazdaug reiketu deretis nuo tos sumos, kuria pasako pardavejas?
Mes vaziuojame i Kemera rugsejo 15 diena  vacation4.gif

jei nusideriste 70 procentu pradines pasakytos kainos, tai manau na visai geras sanderis.
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2012 08 27, 11:37)
jei nusideriste 70 procentu pradines pasakytos kainos, tai manau na visai geras sanderis.

thumbup.gif pasistengsim
aciuu aciuks.gif
Atsakyti
Jei jau apie pirkinius, kokia auksinio juvelirinio gaminio gr. kaina mazdaug ?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti