Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

xiuke tavo mazyte su menesiuku 4u.gif

tee, linkiu, kad neilgai trukus ir tu isvystum II 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(erikuza @ 2012 07 18, 14:29)
nu matos kad nesu urneliu macius doh.gif  nesupikit tik.dar kilo mintis kad tame meskiuke.zodziu.

nieko tokio, as ir nezinojau, kad tokiu buna, issirinkom ja laidojimo namuos, kurie tvarke visus musu reikalus, visos ten buvo kaip tikros urnos, dezuciu pavidalu, nors ir paciu ivairiausiu formu, o man norejos kazko tokio...ir pamaciau ta meskuti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zoroboba @ 2012 07 18, 11:36)
xiuke tavo mazyte su menesiuku 4u.gif

tee, linkiu, kad neilgai trukus ir tu isvystum II 4u.gif
Papildyta:

nieko tokio, as ir nezinojau, kad tokiu buna, issirinkom ja laidojimo namuos, kurie tvarke visus musu reikalus, visos ten buvo kaip tikros urnos, dezuciu pavidalu, nors ir paciu ivairiausiu formu, o man norejos kazko tokio...ir pamaciau ta meskuti  wub.gif

zoroboba - aciu, tikiuos ir as blush2.gif 4u.gif
labai grazi urnos ideja,labai silta sirdziai..
mes kai buvo laidojimo namuose tai matem tik viena idomesne, su tokiu medziu, daugiau isvis nieko
Atsakyti
Labai originali mintis meškutyje, turbūt Lietuvoj dar nėra, nematyta idėja, bet tikrai nors tokiu būdu galima apsikabinti...
Labai man dabar trūksta apsikabint, būčiuot, visada tik kartu mes būdavom, niekur nepaleisdavo manęs... man ji buvo viskas viename ir dukra ir sesė ir draugė, nes pati esu viena, nei brolių seserų nei giminių nieko neturiu tik ją vieną tuėjau, taip ir likau su savo mama vienos, ji buvo visas mūsų gyvenimas, džiaugsmas ir tokia protinga ji buvo, verkiu...sad.gif o ką kalbėt apie mano mamą ji irgi buvo sūnų palaidojus, o čia vienintelė mylima anūkė buvo, o dabar nieko... tokia tuštuma... o naktim iš vis miegot nenoriu eit nes neužmiegu, vien tik apie savo dukrytę galvoju... sad.gif labai sunku, kad intubuota buvo, ji dar taip norėjo man kažką pasakyti tą paskutinę dieną, o prieš reanimaciją vežant kaip nujausdama verkė nepaleido manęs tik "nenoriu - noriu būti tik su tavimi" taip rėkė, nors jau trečias kartas reanimacijoje jos buvo ir paskutinis... be galo sunku matyti, tiek kankinta, šitiek kančių, skausmo iškentusi ir toks jos žiaurus likimas, o taip ji norėjo gyventi, tiek planų turėjo, plyšta širdis man būnant be jos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituks: 18 liepos 2012 - 14:28
Rituks laikikis sirdele asaros bira skaitant.nerasiu tinkamu zodziu.uzdeksiu zvakele tavo mazylei.stiprybes mergyt.
Atsakyti
QUOTE(rituks @ 2012 07 18, 12:24)
Labai originali mintis meškutyje, turbūt Lietuvoj dar nėra, nematyta idėja, bet tikrai nors tokiu būdu galima apsikabinti...
Labai man dabar trūksta apsikabint, būčiuot, visada tik kartu mes būdavom, niekur nepaleisdavo manęs... man ji buvo viskas viename ir dukra ir sesė ir draugė, nes pati esu viena, nei brolių seserų nei giminių nieko neturiu tik ją vieną tuėjau, taip ir likau su savo mama vienos, ji buvo visas mūsų gyvenimas, džiaugsmas ir tokia protinga ji buvo, verkiu...sad.gif o ką kalbėt apie mano mamą ji irgi buvo sūnų palaidojus, o čia vienintelė mylima anūkė buvo, o dabar nieko... tokia tuštuma... o naktim iš vis miegot nenoriu eit nes neužmiegu, vien tik apie savo dukrytę galvoju... sad.gif labai sunku, kad intubuota buvo, ji dar taip norėjo man kažką pasakyti tą paskutinę dieną, o prieš reanimaciją vežant kaip nujausdama verkė nepaleido manęs tik "nenoriu - noriu būti tik su tavimi" taip rėkė, nors jau trečias kartas reanimacijoje jos buvo ir paskutinis... be galo sunku matyti, tiek kankinta, šitiek kančių, skausmo iškentusi ir toks jos žiaurus likimas, o taip ji norėjo gyventi, tiek planų turėjo, plyšta širdis man būnant be jos...

labai gaila,kad tenka visoms isgyventi tokias netektis, bet nepaluzk - stiprybes Tau, siltai ir stipriai apkabinu friends.gif
Atsakyti
QUOTE(tee @ 2012 07 18, 15:32)
labai gaila,kad tenka visoms isgyventi tokias netektis, bet nepaluzk - stiprybes Tau, siltai ir stipriai apkabinu friends.gif

as irgi stipriai, stipriai tave apkabinu, laikykis console.gif

Zoroboba labai grazi urnele wub.gif , as taip ir pagalvojau kad meskutyje, dieve, dieve kiek skausmo sukelia tokie isgyvenimai doh.gif

Papildyta:
QUOTE(zoroboba @ 2012 07 18, 13:00)
wub.gif  turbut visos mes savo vaikus-angelus auginame svajose...
o as imu ir pasakau, niekada nemokejau sypsotis i akis vien tam, kad reikia, o dabar tai isvis isveda is kantrybes kai skundziasi kazkokiom nesamonem, negi tikrai zmones nesusimasto, kas gyvenime turetu but svarbiausia unsure.gif
tikrai taip, kazkokie baisus tie zodziai ir visai neteisingi...

...tai kad isitikinau, kad neveikia ju tie pasakymai, kol patys neisgyvena to veliau ar kazko panasaus, tiesiog nutyliu ir viskas, kam bandyt aiskinti, jei nei silta, nei salta nuo to. g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš šiandien su Divėja turėjau valandą laiko plepesių wub.gif thumbup.gif . Jau kokia coliukė jos Gretutė wub.gif . Mielybė.
Atsakyti
QUOTE(rituks @ 2012 07 18, 15:24)

kaip tau sunku,kaip as tave suprantu...as irgi negaledavau uzmigti,sededavau iki paryciu prie kompo... ir dabar dar sunku uzmigti,vis dar pazliumbiu i pagalve isikniaubus,vis dar akyse stovi tos paskutines dienos,o jau 4 metai bus rugseji verysad.gif nepaluzk,nepasiduok 4u.gif

QUOTE(Vaivos juosta @ 2012 07 18, 16:12)
Aš šiandien su Divėja turėjau valandą laiko plepesių  wub.gif  thumbup.gif . Jau kokia coliukė jos Gretutė  wub.gif . Mielybė.

kaip fainai,oi kaip noreciau tokia lelyte pamyluot wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rituks @ 2012 07 18, 15:24)
plyšta širdis man būnant be jos...

Sunku tau be proto... neissivaizduoju koks didelis skausmas... netekt tiek auginto vaiko... cia isnesioto ir netekus siaubingai sunku... o po tokio nuveikto kelio.... laikykis kaip imanoma... galgi dukryte atsius vietoj saves ka nors.... gal pageres tas gyvenimas....
del neuzmigimo... ir as turiu ta beda... uzmiegu tik telika ziuredama ar per kompa filma... ir ne uz kalnu 4 gimtadienis... o juosta vis ta pati atsukinejama... o dar dickis vs broli pradejo minet... va kaip zaistum... va mano sitas dviratis butu jam geras... po to sesei... patyliu ir nieko nesakau...

Vaivos juosta kaip fainai wub.gif
Atsakyti
Labutis...

Paskaičiau naujų mamyčių pasakojimus ir apsiverkiau... tegaliu palinkėt stiprybės ir tikėjimo console.gif

Kad kas pasakytų, kodėl išeina tie mažyliai, kurie be proto laukiami ir mylimi... daugiau patylėsiu, nes bijau kad gyvenimas ir vėl man špygos nepakištų.

Vaivos juosta - wub.gif
Atsakyti
rituks,kaip įsivaizduoju tavo skausmą...verkiu kartu su tavimi...
kiek supratau Tau vienai teko viską išgyventi,vyro šalia nebuvo?

Sėdžiu verkiu,o žmogiukas spardos pilve.Atrodo,kad ramina.
Tik dėl jo turiu tikslą,eit į priekį.nepalūžti.

Visiems mūsų angelams žvakės liepsnelė....
Atsakyti
VISOM MAMYTEM PO BALIONA 4u.gif 4u.gif 4u.gif UZ ANGELIUKUS wub.gif UZ LIUDESELIUS 4u.gif Esu naivi gal ar kas ,irgi pergyvenu del visu ir del visko unsure.gif visi man rupi ir visada bigsmile.gif Nezinau mamkos ,bet man sunku atsisakyt alaus g.gif gal kokiu patarimu turit? nenoriu as jo vartot ale kitaip neisena ,nu nemoku atsisakyt blush2.gif
O ar galiu pastot po menesio laiko? Su vyru isdykavom ,nesisaugojom schmoll.gif ar gali kas uzkibt ar per anksti?
Atsakyti