Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

QUOTE(kristulee @ 2012 07 27, 14:58)
Labutis
Ryt antri PRISCA atsakymai...

Kaip norėtūsi išgirst- padidintos rizikos nėra....

tai kokie tie rezultatai mano buvo DS 1-220 vandenų tyrimo nedariau nes man negalima dėl kraujo grupės , manau bus viskas gerai tik nesinervuok ,nors ir aš pati labai pergyvenau doh.gif laikykis ir imk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2012 07 27, 15:21)
tai kokie tie rezultatai mano buvo DS 1-220 vandenų tyrimo nedariau nes man negalima dėl kraujo grupės , manau bus viskas gerai tik nesinervuok ,nors ir aš pati labai pergyvenau doh.gif laikykis ir imk 4u.gif

Man pagal amžių turėtų būt rizika DS 1 PRIE 250, o mano 1 prie 196...
Atsakyti
kristulee laikykis mergyt 4u.gif bus viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 07 27, 17:04)
kristulee  laikykis mergyt  4u.gif  bus viskas gerai  mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2012 07 27, 14:58)
Labutis
Ryt antri PRISCA atsakymai...

Kaip norėtūsi išgirst- padidintos rizikos nėra....

Laikom kumščius,kad būtų gerai thumbup.gif
Atsakyti
kristulee,laukiam gerų žinių 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Kristulee 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kristulee, mintimis su tavim...
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2012 07 27, 15:42)
Man pagal amžių turėtų būt rizika DS 1 PRIE 250, o mano 1 prie 196...

tai viskas bus gerai 4u.gif būna 1-50 ir tai visim buvo gerai, kiek skaitinėjau genetiniuos tyrimuos, juk pati l bijojau smile.gif sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
Labutis...

Na va, aš po ilgo pokalbio su genetike... Antri tyrimai praktiškai tokie patys- dviejų hormonų parodymai geresni, o rizika DS 1 prie 155 verysad.gif . Gavau siuntimą į Vilnių, pati genetikė skambins į Vilnių kad užregistruot pas Krasovskaja arba Beniušienę, kitaip eilės kosminės. Vienaip ar kitaip savo sprendimo nekeisiu, tik genetikė neleido užsikraut per didelio emocinio krūvio sau ir mažiukui bėl nežinios.

Tokios naujienos, kad jas kur...
Atsakyti
Kristulee nepergyvenk taip,gal viskas gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif dziaugiuos del Tavo sprendimo
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2012 07 28, 11:47)
Labutis...

Na va, aš po ilgo pokalbio su genetike... Antri tyrimai praktiškai tokie patys- dviejų hormonų parodymai geresni, o rizika DS 1 prie 155  verysad.gif . Gavau siuntimą į Vilnių, pati genetikė skambins į Vilnių kad užregistruot pas Krasovskaja arba Beniušienę, kitaip eilės kosminės. Vienaip ar kitaip savo sprendimo nekeisiu, tik genetikė neleido užsikraut per didelio emocinio krūvio sau ir mažiukui bėl nežinios.

Tokios naujienos, kad jas kur...

Tai kaip suprantu po VLn bus viskas aišku?
tikėkimės geriausio 4u.gif
Atsakyti