Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

Registruojuos naujuos namučiuos smile.gif
o kaip prisijungti Fb prie jūsų?

Labai džiaugiuosi kartu su naujais stebukliukais (gaila, kad manęs tas nelaukia) ir labai stipriai apkabinu naujas Mamytes ir dalinuosi su jumis skausmu ...
laikas kažkiek 'prislopina' skausmą..bet jis niekur nedingsta.. o gal tiesiog išmokstam gyventi su juo..
Atsakyti
registruojuos naujuose namuciuose, aciu LU 4u.gif
dieve, va vel skaitau ir asaros kaip pupos byra...kokia skaudi tiesa... verysad.gif wub.gif

zvakeles visiems angeleliams, maniskiui sestadieni buvo 4 menesiukai verysad.gif

nasata, atleisk, jei lendu kur nepriklauso, o kodel sakai, kad taves tas nelaukia?
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2012 06 26, 17:47)
Registruojuos naujuos namučiuos smile.gif
o kaip prisijungti Fb prie jūsų?

Labai džiaugiuosi kartu su naujais stebukliukais (gaila, kad manęs tas nelaukia) ir labai stipriai apkabinu naujas Mamytes ir dalinuosi su jumis skausmu ...
laikas kažkiek 'prislopina' skausmą..bet jis niekur nedingsta.. o gal tiesiog išmokstam gyventi su juo..

Ateik į draugus pvz pas mane Laura Buckutė.tada pakviesiu tave į grupę smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zoroboba @ 2012 06 26, 20:32)
dieve, va vel skaitau ir asaros kaip pupos byra...kokia skaudi tiesa... verysad.gif  wub.gif

zvakeles visiems angeleliams, maniskiui sestadieni buvo 4 menesiukai  verysad.gif 

nasata, atleisk, jei lendu kur nepriklauso, o kodel sakai, kad taves tas nelaukia?

Tavo mažučiukui angeliukui žvakute degu.....
Atsakyti

labas,
Nes man jau metų manyčiau per daug..
Atsakyti
QUOTE(zoroboba @ 2012 06 26, 17:32)
dieve, va vel skaitau ir asaros kaip pupos byra...kokia skaudi tiesa... verysad.gif  wub.gif

zvakeles visiems angeleliams, maniskiui sestadieni buvo 4 menesiukai  verysad.gif 

zoroboba - as ir degu zvakute tavajam angeleliui..
Papildyta:
merginos, noriu paklausti - ar jus labai vargino nestumo ir po jo nugaros skausmai? jei taip ar issivadavot is to skausmo ar tenka prie to priprasti?
Atsakyti

zvakele tavo angelui ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inezzza: 27 birželio 2012 - 09:48
QUOTE(nasata @ 2012 06 27, 09:43)
labas,

Kiek??? g.gif blush2.gif As ir sena jau, bet dzin..sakiau kol dar galiu dar bandysiu, kai tik baigsiu "kontrakta" mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(tee @ 2012 06 27, 10:46)
zoroboba - as ir degu zvakute tavajam angeleliui..
Papildyta:
merginos, noriu paklausti - ar jus labai vargino nestumo ir po jo nugaros skausmai? jei taip ar issivadavot is to skausmo ar tenka prie to priprasti?

Angeliukam 4u.gif 4u.gif 4u.gif Stiprybes mamytem 4u.gif 4u.gif

mane vargino, negalejau pamiegoti, vartydavausi is skausmo, pakeltin ka nors, padejo tempimo pratimai kas ryta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tee @ 2012 06 27, 10:46)

aš kazkaip su tokiom problemom nesusiduriau...bent jau pirmojo nestumo metu...dabar nesioju dirza, tai irgi kazkaip nejauciu labai stipriu skausmu....
Atsakyti
Sveikutes, siandien jau du metukai kai mes su vyru Angeliuko teveliai. Siandien po darbu planuojam lekti iki kapinaiciu. Kunigas sutiko siandien paminkliuka pasventint, labai dziaugiuosi kad nenukele veliasniam laikui. Kazkaip prastai man pastaruoju metu su savijauta, gal nervai daro savo, prastai pailsiu naktim, visoki sapnai nesamoningi sapnuojasi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_bern @ 2012 06 27, 12:16)
Sveikutes, siandien jau du metukai kai mes su vyru Angeliuko teveliai. Siandien po darbu planuojam lekti iki kapinaiciu. Kunigas sutiko siandien paminkliuka pasventint, labai dziaugiuosi kad nenukele veliasniam laikui. Kazkaip prastai man pastaruoju metu su savijauta, gal nervai daro savo, prastai pailsiu naktim, visoki sapnai nesamoningi sapnuojasi sad.gif

console.gif
žvakutė tavo angelui.....
Papildyta:
QUOTE(Raja28 @ 2012 06 27, 11:36)
Kiek??? g.gif  blush2.gif As ir sena jau, bet dzin..sakiau kol dar galiu dar bandysiu, kai tik  baigsiu "kontrakta" mirksiukas.gif  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2012 06 27, 10:43)
labas,

Mieloji Kaune guledama tokiu metu prisiziureja, kad i tuos metus niekas nekreipia demesio, o pastoja, nesioja ir gimdo... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_bern @ 2012 06 27, 12:16)

Žvakutė tavo angelui...

kaip tavo pačios sveikata?

tee,kadangi aš su nugara problemų turiu,tai man jau dabar ją pradėjo skaudėti.
ir po gimdymo skauda,bet kaip raja sakė,kad pratimai padeda.
Atsakyti