Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

Sveikos

Lu laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2012 08 24, 10:41)
o kas belieka biggrin.gif  mirksiukas.gif , tik laukt sventes po sventes biggrin.gif

man dar ne taip ir baisu.neilgai būna dabar buvo 49 dienas,šį kart gal ilgiau bus 2 mėn.tau ilgiau laukt reikia?
QUOTE(kumpiene @ 2012 08 24, 11:18)
Sveikos

Lu laikykis  4u.gif

Laikaus.
mane tik žiauriai nervina tas dūšios skausmas,ta tuštuma tokia,bet poto apsipranti ir viskas ok.Sunkiausia savaitgaliais.
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 08 24, 15:58)
man dar ne taip ir baisu.neilgai būna dabar buvo 49 dienas,šį kart gal ilgiau bus 2 mėn.tau ilgiau laukt reikia?

Laikaus.
mane tik žiauriai nervina tas dūšios skausmas,ta tuštuma tokia,bet poto apsipranti ir viskas ok.Sunkiausia savaitgaliais.

Suprantu tave... jauciu ir as ta tustuma.... tik drisiu teigti pas mane ji didesne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2012 08 24, 22:27)
Suprantu tave... jauciu ir as ta tustuma.... tik drisiu teigti pas mane ji didesne  blush2.gif

Dėl ko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2012 08 24, 23:27)
Suprantu tave... jauciu ir as ta tustuma.... tik drisiu teigti pas mane ji didesne  blush2.gif

nesutarimai seimoje?
Atsakyti
Jep... isimaise trecias asmuo... ir negyvename kartu jau... be proto sunku... nors vilku kauk... bet kaip nors...
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2012 08 25, 04:59)
Jep... isimaise trecias asmuo... ir negyvename kartu jau... be proto sunku... nors vilku kauk... bet kaip nors...

tokiom akimirkom sunku surast tinkamu zodziu, noretus tik apkabint ir pabut salia console.gif
stiprybes Tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2012 08 25, 07:59)

Kumpiene,net kūnas pagaugais nuėjo... blink.gif
Stiprybės Tau.
Atlaikysi,ne tiek atlaikei
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2012 08 25, 08:59)

stiprybes viska islaukti...suprantama situacija, teko kazkada tai patirti...nenoreciau patirti vel to...baisus dalykas ta isdavyste...
vistiek laikykis, mes moterys... 4u.gif o jei tik vyrai is mazosios raides doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2012 08 25, 07:59)

console.gif laikykis brangioji, o kas daugiau belieka, kaip, kad rase ne tiek istverei, istversi ir tai... ir apskritai as kazkodel tikiu, kad niekas nevyksta be priezasties...ziurek, gal tai tik i gera...

LU neliudek 4u.gif

zvakeles angeleliams, manajam jau puse metuku, Dieve kaip tas laikas lekia verysad.gif

na, o as ateinu su naujienom, kad Oskariukas mums atsiunte sesyte wub.gif kolkas viskas pas us tvarkoj, esam sveikos, aktyvios ir laaabai grazios smile.gif kybinam mama kaip priklauso... skanuos nuo siol kas 4 savaites, bus matyt kaip augam ir vystomes toliau, bet minejo, kad galiu ir nesulaukti termino galo, tai ziuresim, gal dar pataikysim ir i siuos metus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zoroboba @ 2012 08 25, 12:04)

LU neliudek  4u.gif

zvakeles angeleliams, manajam jau puse metuku, Dieve kaip tas laikas lekia  verysad.gif

na, o as ateinu su naujienom, kad Oskariukas mums atsiunte sesyte  wub.gif  kolkas viskas pas us tvarkoj, esam sveikos, aktyvios ir laaabai grazios smile.gif kybinam mama kaip priklauso... skanuos nuo siol kas 4 savaites, bus matyt kaip augam ir vystomes toliau, bet minejo, kad galiu ir nesulaukti termino galo, tai ziuresim, gal dar pataikysim ir i siuos metus rolleyes.gif

Neliūdžiu jau smile.gif
Turiu gi savo zuiką ir pilvuko gyventoją kurie neleidžia liūdėti wub.gif
Žvakelė Oskariukui 4u.gif
Mergytė wub.gif nuostabu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zoroboba @ 2012 08 25, 09:04)
console.gif  laikykis brangioji, o kas daugiau belieka, kaip, kad rase ne tiek istverei, istversi ir tai... ir apskritai as kazkodel tikiu, kad niekas nevyksta be priezasties...ziurek, gal tai tik i gera...

LU neliudek  4u.gif

zvakeles angeleliams, manajam jau puse metuku, Dieve kaip tas laikas lekia  verysad.gif

na, o as ateinu su naujienom, kad Oskariukas mums atsiunte sesyte  wub.gif  kolkas viskas pas us tvarkoj, esam sveikos, aktyvios ir laaabai grazios smile.gif kybinam mama kaip priklauso... skanuos nuo siol kas 4 savaites, bus matyt kaip augam ir vystomes toliau, bet minejo, kad galiu ir nesulaukti termino galo, tai ziuresim, gal dar pataikysim ir i siuos metus rolleyes.gif

Zvakele - Oskarui
Labai smagu girdet, kad gerai laikotes ir pasikybinat abi 4u.gif
kiek daug mamyciu cia besilaukianciu siuo metu, aplamai labai smagu ir gera skaityt apie tokias naujienas drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti