Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

QUOTE(Pamelo @ 2012 06 29, 10:21)
As jau susisukau  4u.gif  Birzelio 25 po planuoto CP gime mano mergyte 3700 ir 52 cm smile.gif
Jau nuo vakar namie, ptatinames visi prie naujo ritmo rolleyes.gif

Pamelo sveikinimai!!!!!!!
Greit paleido po CP g.gif .ar greit atsigavai?

Papildyta:
Pasigedau inezzzos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zoroboba @ 2012 06 28, 14:25)
zvakele jusu angeleliui wub.gif  ir prisidedu prie Tauskutes linkejimu, kad tos visos bedos kuo greiciau pasibaigtu, daug daug sveikatos.

aciu mamytes uz zvakutes wub.gif

o as ateinu su gera zinia, tikiuos, kad dar po 28 sav. ta gera zinia - bus pati geriausia...

as taip pat labai dziaugiuosi uz tave - zoroboba ir visas mamytes,kurios laukiasi 4u.gif
Sveikinimai visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As jau susisukau  4u.gif  Birzelio 25 po planuoto CP gime mano mergyte 3700 ir 52 cm smile.gif

wub.gif Kaip smagu!!!!!Saunios naujienos!!!Sveikinu!!!!! thumbup.gif 4u.gif
QUOTE(kristulee @ 2012 06 29, 10:23)

O del tepliojimo- laikas nuo laiko teplioja ir man, nervinuosi iki begalybes blush2.gif , gydytoja pasake- tokia fiziologija... tyrimai geri, lelius spurda ir auga, dabar tik laukiu liepos 21d- tada bus genetiniai kraujo tyrimu atsakymai.
:

o del tepimo jums neskyre jokiu vaistuko, pvz. duhastono pagert ??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2012 06 29, 07:21)

Pamelo- -didziausi Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Raja,man irgi tas tepimas,netgi pakraujavimas buvo.Šį sekmadienį vėl pasirodė kraujo.Mažai.Gyd pasakė,kad iki 12 sav tai palieka gamtai,tipo yra įsakymai,kad nieko neskirti,netgi į ligoninę neguldo.
o dabar mane apžiūrėjus viskas buvo ok.tai irgi priskyrė fiziologijai,arba tom dienom turėtų būt mm,ir dėl to tie pakraujavimai būna.
Aš tikiu,kad viskas bus mums gerai 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zoroboba @ 2012 06 28, 17:25)
o as ateinu su gera zinia, tikiuos, kad dar po 28 sav. ta gera zinia - bus pati geriausia...

uz geras naujienas 4u.gif viskas bus gerai, pamatysi....o kad nerimo ir baimes bus, tai nenuraminsiu nei as, nei bet kuri kita....bet turi islikti rami vardan didziausio dziaugsmo 4u.gif

Pamelo, patys didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip savijauta po CP?

QUOTE(Lu @ 2012 06 29, 11:24)
Pasigedau inezzzos ax.gif

esu esu 4u.gif tik apart to, kad kepenu fermentai pakite dar prisidejo gimdos kietejimai daznoki doh.gif gerai, kad bent mazasis vyrukas aktyvus, nes kitaip paranoja istiktu doh.gif siandien buvom pas savo gydytoja, pasikartojom kepenu fermentu tyrima, uzrase tonus leliaus. Pasak gydytojos, maziukas jaucias gerai pagal tonus, o man GULETI GULETI IR DAR KARTA GULETI doh.gif sake dabartines savaites yra pakankamai sunkios kalbant apie gimdos kietejimus.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inezzza: 29 birželio 2012 - 11:07
Pamelo wub.gif sveikinimai...
kantrybes ir sveikatytes auginant du mazius ... as vistiek jau uriu padejeja, lengviau mirksiukas.gif
Atsakyti
inezza,pamenu aš tuos gimdos kietėjimus doh.gif
tikiuosi šį kartą gal nebus,man nuo 30 sav buvo prasidėję.
Laikykis,jau netoli finišo tiesioji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 06 29, 12:32)
inezza,pamenu aš tuos gimdos kietėjimus doh.gif
tikiuosi šį kartą gal nebus,man nuo 30 sav buvo prasidėję.
Laikykis,jau netoli finišo tiesioji 4u.gif

ech, kuo maziau laiko lieka, tuo jis leciau slenka atrodo doh.gif
Atsakyti
Pamelo, sveikinu ir labai labai dziaugiuosi kartu su jusu seima... wub.gif wub.gif wub.gif
Zoroboba, puikios naujienos....laikysim kumstukus uz jus wub.gif
Atsakyti

Nuoširdžiausi, šilčiausi sveikinimai user posted image

zoroboba, sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif thumbup.gif Lengvo tau nešiojimo ir ko mažesnių baimių 4u.gif
Atsakyti

bigsmile.gif patys graziausi sveikinimai su stebuklo gimimu! 4u.gif wub.gif

QUOTE(kristulee @ 2012 06 29, 10:23)
Zoroba  wub.gif ... tikek, jog viskas turi but gerai  4u.gif

O del tepliojimo- laikas nuo laiko teplioja ir man, nervinuosi iki begalybes blush2.gif , gydytoja pasake- tokia fiziologija... tyrimai geri, lelius spurda ir auga, dabar tik laukiu liepos 21d- tada bus genetiniai kraujo tyrimu atsakymai.

na va visko pasitaiko, bet sakau, kai taip viskas db trapu ir itempta atrodo, tai kaip spec. dar visokiu negeru dalyku ivyksta...

QUOTE(Raja28 @ 2012 06 29, 11:53)
o del tepimo jums neskyre jokiu vaistuko, pvz. duhastono pagert ??? g.gif

ne cia kaip supratau nieko neskiria, bent jau kolkas... unsure.gif

dar pradejo neraminti nugaros skausmas, pamaudzia toj vietoj, kur dare epidura, sakau, gal cia tas salutinis poveikis pasireiske...bet tik db po 4 menesiu...net nzn ka galvot, pakeiciu padeti ir nebera, paskiau vel uzeina, jau net nebezinau ka galvot, matyt teks skambintis ir klaust kas cia... unsure.gif
Atsakyti