Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 6 tema

QUOTE(Renacio @ 2012 11 07, 11:07)
paziurekit laidos irasa  smile.gif  4u.gif
Beata


Kažin kiek ir kokio šokolado reiktų dėti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(picea @ 2012 11 07, 10:51)
Kažin kiek ir kokio šokolado reiktų dėti?  g.gif


Šokoladą tai, be abejo, kad reikia dėti tik tą iš skardinės, kuriuo dabar Beata prekiauja biggrin.gif FB skaičiau, kad iš tos skardinės šokolado drožlių išeina išvirti 8 porcijas karšto šokolado smile.gif
Atsakyti
Migdolų miltų yra pigu.lt pirkti mirksiukas.gif , tik bais brangūs unsure.gif
Atsakyti
tai migdolus galit nusipirkt paprastus ir susimalt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Renacio @ 2012 11 07, 11:07)
paziurekit laidos irasa  smile.gif  4u.gif
Beata


Pažiūrėčiau tik, kad deja pas mane nerodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2012 11 07, 11:50)
Migdolų miltų yra pigu.lt pirkti  mirksiukas.gif , tik bais brangūs  unsure.gif


Ačiū 4u.gif
Žinau, kad brangūs, bet baisiai reikia biggrin.gif

QUOTE(Renacio @ 2012 11 07, 12:06)
tai migdolus galit nusipirkt paprastus ir susimalt  rolleyes.gif


Ne tas pats gaunasi pačiam susimalus, net konsistencija pyrago tešlos gaunasi nebe tokia pati, koreguoti tada reiktų proporcijas produktų ir pan., jau domėjausi tuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2012 11 07, 12:36)
Šokoladą tai, be abejo, kad reikia dėti tik tą iš skardinės, kuriuo dabar Beata prekiauja biggrin.gif FB skaičiau, kad iš tos skardinės šokolado drožlių išeina išvirti 8 porcijas karšto šokolado smile.gif

Dekui, kazka matyt praklausiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2012 11 07, 12:09)
Ačiū 4u.gif
Žinau, kad brangūs, bet baisiai reikia biggrin.gif 
Ne tas pats gaunasi pačiam susimalus, net konsistencija pyrago tešlos gaunasi nebe tokia pati, koreguoti tada reiktų proporcijas produktų ir pan., jau domėjausi tuo smile.gif

Na norint malti pačiai dar reik rudas odeles nulupt, terlynė...
Aš kažkada pirkau iš delona.lt, nes mečiau sau iššūkį - norėjau išsikept macarons. Bet ten pasirodo jokie ne miltai, o paprasčiausiai malti migdolai, tai man niekas nesigavo... Nes tie tikrieji miltai, iš kurių kepami tie macarons, tai ir atrodo kaip miltai - purūs ir birūs. Tokių Lietuvoj nėr.

Bet Beatos pyragui gal tinka ir paprasti malti migdolai.



Atsakyti
QUOTE(vija @ 2012 11 07, 18:33)
Na norint malti pačiai dar reik rudas odeles nulupt, terlynė...
Aš kažkada pirkau iš delona.lt, nes mečiau sau iššūkį - norėjau išsikept macarons. Bet ten pasirodo jokie ne miltai, o paprasčiausiai malti migdolai, tai man niekas nesigavo... Nes tie tikrieji miltai, iš kurių kepami tie macarons, tai ir atrodo kaip miltai - purūs ir birūs. Tokių Lietuvoj nėr.

Bet  Beatos pyragui gal tinka ir paprasti malti migdolai.


Odeles nėra labai sunku nulupti, lupau prieš Helovyną, kepiau tuos baisiuosius pirštelius biggrin.gif Bet va, Beatos komentarą net radau, kad pačiam susimalus, bus ne tas unsure.gif
Man rodos jau yra tų tikrųjų miltų ir pas mus atsiradę, jau padėjo man rasti žmonės porą taškų, kur, panašu, kad tokie yra biggrin.gif Bent iš foto atrodo grynai kaip miltai- purūs, birūs smile.gif

Atsakyti
Ateinu su Vilmos obuolių pyragu. Greitas ir nesudėtingas, neimlus laikui. Valgant neapleido jausmas, kad esu panašų nesyk kepusi - tikrai analogiškų receptų daug internete ir obuolių knygose, man atrodo pas Sonatiną tikrai kažkas panašaus yra. Žodžiu, nieko išskirtinio, tačiau pyragas skanu, visiškai nesaldus, kas nebūdinga Beatai, na bet ir pyragas ne jos, o Vilmos biggrin.gif Tikrai cukraus reikia labai nedaug, ypač jei obuoliai nerūgštūs. Naudojau kreminę varškę, lietuviškus obuolius su žievelėmis - beje obuolių reikia žiauriai daug -1kg, net man atrodė per daug, kai paprastai visur dedu daugiau nei nurodyta recepte. Bet tiktai tiek jų ir reikia, pyragas labai obuolinis, toks sakyčiau vaisinis ir lengvas. Vienu žodžiu, rekomenduoju, ir manau, skaniausias jis visiškai atšalęs, tad geriau kepti iš vakaro. Ir pjaustosi tada geriau.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 08 lapkričio 2012 - 08:09
drinks_cheers.gif
mano šeimai tai vienas iš geriausių pyragų.
O varškę naudoju belekokią, tik visuomet labai sublenderiuoju.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 11 08, 08:13)
drinks_cheers.gif
mano šeimai tai vienas iš geriausių pyragų.
O varškę naudoju belekokią, tik visuomet labai sublenderiuoju.

O pas tave kaip gražiai obuoliukai sugulę... Kaip tu juos taip suguldai? Aš tai pjausčiau bile kaip ir gerai prispaudžiau.
Atsakyti