Sveikos panos. Turiu didelį galvos skausmą, kaip gražiai sudėlioti plyteles vonios kambaryje Šiaip ne taip kažką išgimdžiau, tačiau visdar kažko trūksta iki pilnos laimės. taigi pateikiu jūsų teismui - kaip sakant kelios galvos geriau nei viena. Gal jums šaus kokia geniali idėja arba nuraminsite mane, kad viskas savo vietoj Tik dėl spalvų nieko nesakykit, nes paveiklėliuose jos netikros, kažkokios tamsios gavosi. iš tiesų tos tamsios plytelės labiau į rudumą, o šviesios su smėliniu atpalviu.
Sveikos panos.
Turiu didelį galvos skausmą, kaip gražiai sudėlioti plyteles vonios kambaryje Šiaip ne taip kažką išgimdžiau, tačiau visdar kažko trūksta iki pilnos laimės. taigi pateikiu jūsų teismui - kaip sakant kelios galvos geriau nei viena. Gal jums šaus kokia geniali idėja arba nuraminsite mane, kad viskas savo vietoj
Tik dėl spalvų nieko nesakykit, nes paveiklėliuose jos netikros, kažkokios tamsios gavosi. iš tiesų tos tamsios plytelės labiau į rudumą, o šviesios su smėliniu atpalviu.
lietuvaite100, tai čia su tuo Iris dizaineriu ir derinu, bet kad jis arba fantazijos neturi arba noro Pati turiu sakyt ko noriu, o jis tik kompe padėlioja
lietuvaite100, tai čia su tuo Iris dizaineriu ir derinu, bet kad jis arba fantazijos neturi arba noro Pati turiu sakyt ko noriu, o jis tik kompe padėlioja
Sveikos panos.
Turiu didelį galvos skausmą, kaip gražiai sudėlioti plyteles vonios kambaryje Šiaip ne taip kažką išgimdžiau, tačiau visdar kažko trūksta iki pilnos laimės. taigi pateikiu jūsų teismui - kaip sakant kelios galvos geriau nei viena. Gal jums šaus kokia geniali idėja arba nuraminsite mane, kad viskas savo vietoj
Tik dėl spalvų nieko nesakykit, nes paveiklėliuose jos netikros, kažkokios tamsios gavosi. iš tiesų tos tamsios plytelės labiau į rudumą, o šviesios su smėliniu atpalviu.
Man kazkaip prasosi vertikaliai tas tamsesnes plyteles delioti, horizontaliai kazkiap senoviskai atroro, kaip tarybiniais laikais Papildyta:
O as irgi su klausimuku pas jus. Gal kas zinot ar kur skaitet kokiu auksciu reikia pisuara kabinti??