Leisk man pasakyti tai ką tu jau žinai. Pasaulis nėra vien saulė ir vaivorykštės. Tai labai nedora, basi vieta ir nesvarbu koks stiprus esi, jis privers tave klūpoti ir vers tai daryti tol, kol tu leisi. Nei tu, nei aš, nei kas nors kitas taip stipriai netrenks kaip gyvenimas. Nėra svarbu kaip stipriai gali trenki. Svarbu kaip stipriai gali trenkti tau, o tu vis vien judėsi į priekį; svarbu kiek gali ištverti ir judėti į priekį. Štai kaip laimima. Dabar, jei žinai ko esi vertas eik ir pasiimk tai. Bet turi būti pasiruošęs priimti smūgius ir nerodyti pirštais sakydamas, kad nesi ten kur turėtum būti dėl jo, jos ar bet ko kito. Taip daro bailiai ir tu nesi vienas iš jų. Tu geresnis už juos! Aš visuomet tave mylėsiu, kad ir kas beatsitiktų. Kad ir kas benutiktų. Tu mano sūnus ir mano kraujas. Tu geriausias dalykas mano gyvenime. Bet kol nepradėsi tikėti savimi neturėsi gyvenimo. (Rokis Balbo)
Iš bet kokios padėties be išeities yra mažiausiai dvi išeitys.
<
> žmogus gimsta, gyvena ir miršta laimingas, tik visą laiką apie tai užmiršta.
Nors kartą pamatęs, kaip nušvinta laime mylimo žmogaus veidas, suvoki, kad žmogui nėra kito pašaukimo, kaip tik įžiebti šviesą jį supančiųjų veiduose...
Gal kas nors patikslintų iš Senekos Laiškai Liucijui frazę? Esmė, kiek prisimenu tokia: niekam tavęs nereikia, nebent ko nors iš tavęs.
Jeigu vyras dovanoja gėlių "be priežasties", vadinasi, priežastis vis dėl to yra.

Sėkmė matuojama tomis šypsenomis, kai šypsojaisi iš širdies. Tai - tavo pasitikėjimas, kuomet drąsiai pasitinki iššūkius. Šypsotis yra paprasta, kai viskas einasi gerai. Sėkmė yra tuomet, kada viskas griūna, o tu dar gali šypsotis.
/Šri Šri Ravi Šankaras/
/Šri Šri Ravi Šankaras/
Pažvelk į motyvus, glūdinčius už tavo veiksmų. Dažnai tu nesirenki dalykų, kurių iš tikrųjų nori. Renkiesi dalykus, nes kiti norėtų, kad taip darytum, ar todėl, kad kiti gali ką pasakyti, pagalvoti ar padaryti.
/Šri Šri Ravi Šankaras/
/Šri Šri Ravi Šankaras/
Kuo retesni malonumai, tuo jie žavesni. (Epiktetas)
Viskas, kas gyvenime malonu, yra nepadoru, nelegalu arba storina.
Gyvenimas kartais nelengvas, bet galėčiau už daug ką jam padėkoti.
Išeik iš mano minčių kaip aš išėjau iš tavųjų.
Kokia mano laimės paslaptis? - Aš niekada niekam neleidau sugriauti savo svajonių
Kai atrodo, kad visas pasaulis yra prieš tave, atmink, kad lėktuvas visad kyla prieš vėją!
Jei aš su tavim drįstu elgtis keistai, - žinok man prie tavęs jauku...
Gyvenimas kartais nelengvas, bet galėčiau už daug ką jam padėkoti.
Išeik iš mano minčių kaip aš išėjau iš tavųjų.
Kokia mano laimės paslaptis? - Aš niekada niekam neleidau sugriauti savo svajonių
Kai atrodo, kad visas pasaulis yra prieš tave, atmink, kad lėktuvas visad kyla prieš vėją!
Jei aš su tavim drįstu elgtis keistai, - žinok man prie tavęs jauku...
Jei individualybė skurdi, tai ir visi malonumai tarsi brangūs vynai, siurbtelėti į burną, kurioje dar tebejaučiamas tulžies skonis. (A.Šopenhaueris)
Šypsena yra kreivė, ištiesinanti viską.
/Phyllis Diller/
/Phyllis Diller/